planerplanerplaner

Ja jag har en del planer kan jag säga. Jag håller på att hör runt lite i Alanya, försöker hitta ett jobb där nere så att jag kan stanna hela sommaren! En hel sommar med sol, värme och massa nya erfarenheter! Klart jag inser att det kommer bli lite tuft i början om jag nu får jobb men tror jag kan lära mig otroligt mycket av det! Håller tummarna för att det här går vägen!
 

Ledig dag!

Jaha jag visste att det var något jag missat! Idag när jag kommer till skolan får jag reda på att vi har engelska hela dagen och eftersom jag redan har betyg i det ämnet behöver inte jag vara där. Jag hade till och med strukit den här dagen från schemat och hela dagen igår och även imorse så funderade jag på om jag skulle kolla schemat ifall jag missat nåt. Som ni förstår kollade jag inte schemat och åkte till skolan i alla fall så det var bara för mig att åka hem igen haha!
 
Aja nu dricker jag iaf  lite kaffe och ska snart upp och handla med mamma, vi ska baka bullar :) Jag tänkte köpa sån där plocksallad också och äta till lunch sen! :)

Valborg

Godmorgon!
Idag är det Valborg och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Har typ aldrig firat det förut men antingen så åker jag till Uppsala( är inte så sugen på det eftersom det ligger i ett annat län och så), åker till Johan och Anna, är kanske med Josse om hon inte ska till Uppsala dåra eller så är jag bara hemma och myser. Som sagt så har jag aldrig firat Valborg förut så för mig känns den här dagen som vilken dag som helst hehe ;)

Idag går jag iaf halvdag och imorn är det ju 1 maj! Herre asså vad tiden går fort, jag känner hur Turkiet kommer allt närmre! :D

Ha det bra så länge, kram!


Att få det att funka

Det var verkligen skönt att få komma ut på en PW även fast jag gärna ville börja springa av gammal vana. Precis som med andra passet jag hade av BodyBalance så kändes det här så skönt för kroppen men även också för sinnet, jag vill verkligen få det här att funka på riktigt den här gången så jag ska verkligen verkligen se till att göra det jag ska göra. Det kanske låter väldigt luddigt för er som inte riktigt vet vad det handlar om men jag tänker så här, att det viktigaste är att jag vet vad det innebär just nu.
Kvällens kvällsmål efter PW och en dusch.
 
Nu tänkte jag läsa lite ur boken Små citroner gula innan jag somnar, sov så gott!
Kram! 

God nyhet :)

Hej!
Jag var ju på enheten idag och vi kom överrens om att jag ska få börja PW 30 min tre gånger i veckan, känns så skönt med tanke på att det börjar bli väder för det och jag tror att det kan vara ett sätt för mig rensa huvudet lite. Så idag ska jag inviga mina nya träningsbyxor efter middagen, jag har redan bytt om som ni ser hehe :P
Annars sitter jag här och lyssnar på Kärleksvisan av Sarah Dawn Finer, det är tänkt att jag ska sjunga den på min mosters bröllop som är veckan innan jag åker till Turkiet! Så jag måste börja öva nu ju :)
 

Måndag

Hallå!
Dagen börjar med sol så bara det får mig på bra humör! Nu sitter jag på bussen på väg till skolan sen ska jag iväg till enheten, tänkte diskutera om hur vida jag får träna eller inte, bland annat då, jag hoppas ju att jag får ett ja för jag blir så otroligt springsugen när jag ser alla andra ute och jogga plus att våren är här och ger mig lust!

Ha en bra dag nu så hörs vi lite senare, kram! :)


Me today

1. Dagens outfit, använde den nya jackan 2. Kvällens middag
 
HejHej!
Jobbade idag mellan 11-17, en väldigt lugn dag om man jämnför med tidigare i veckan! Tog lite pics idag innan jag åkte till jobbet så att ni skulle få se jackan på :) Nu ska jag titta på senaste avsnittet av Vampire diaries!
 
Kram!
 

Nya hål i öronen

Godmorgon!
Solen skiner och jag ska... jobba. Haha ja det är så typiskt men så är det ibland :) På bilderna ser ni mina nya hål i öronen, jag har redan två hål i vardera öra sen tidigare. Första bilden är på höger öra och jag har bytt örhänget där. Andra bilden är då vänster öra och och där har jag en liten stav som jag sen ska byta ut till ett vanligt örhänge när det har läkt lite :)
 
Njut av solen nu åt mig så hörs vi lite senare, Kram! 
 
 

Lite nytt!

Jag och Josse åkte in till stan idag så det har blivit lite nytt! En lång skjorta som kommer bli perfekt i Turkiet, bara att dra på sig sen är man redo för dagen och stranden! Jag har känt för att köpa en nya jacka så att jag kan variera lite så det fick bli en ljus jeans jacka, både jackan och skjortan är från H&M. Träningsbyxorna köpte jag igår efter skolan på Cubus och sista bilden är ett armband som Josse köpte ett likadant av, kompisarmband tänkte vi! :) Åt på Taco bar gjorde vi också  sen blev det jobb för min del. När jag kom hem åt jag B&J Peanut buttercup (favoriten) till några avsnitt Andra Avenyn :)
Åh vad jag är nervös asså, det har blivit lite ändrade planer om Turkiet för min del! Jag hoppas verkligen att allt kommer att gå vägen nu!
 
Nu tänkte jag försöka sova så ni får sova så gott!
Kram! 

Smoothiefrukost ♥

Godmorgon kära ni! Hoppas att ni sovigt gott, jag har sovit sisådär faktiskt. Jag gjorde ju ett hål till i vardera öron igår så jag har vaknat till och från i natt av att jag kommit åt öronen. Sånt får man stå ut med om man vill vara fin hehe ;)
Jag och Josse gjorde smoothie till frukost på citronyoghurt, hallon och banan, mums! Just nu hjälper Josse mig med byxorna som jag köpte från bloggen jag nämnde förut. Dem var ju som sagt förstora så jag klippte av dem och Josse hjälper till att sy dem :) För och efter bild kommer sen :)
 
Ha en bra dag, Kram! 

Bästa kvällen på länge!

Sitter just nu hos Josse och väntar på att filmen ska ladda klart. Vi ska se Sune i Grekland och äta naturgodis! Kvällen har bestått att av en cykeltur innan maten till Alex(som ska med till Alanya) för att ta hål i mina öron, bilder kommer! Sen åt vi grillat tillsammans med Josses familj, riktigt gott. Jag har verkligen saknat grillmat! Vi tog en varsin cider till maten också ;) Nu ska jag fortsätta njuta av den här kvällen!
 
Kram! 
 

Äntligen fredag igen!

Godmorgon!
Idag är det fredag som alla vet och det känns så skönt, är så skoltrött just nu så ett lååångt lov kommer inte sitta helt fel! Efter skolan ska jag åka direkt till Josse, träffade henne förra onsdagen men det känns som en evighet sen, saknar henne!!
Ha en bra fredag, Kram!


50!

 
 
Åh det börjar närma sig! Idag är det bara 50 dagar kvar tills vi åker! Längtar så sjukt mycket!!! :D
 

Första frågan!

Ja det är så att jag har fått min första fråga här på bloggen och det gör mig oerhört glad, ni får jättegärna ställa frågor och jag lovar att svara så gott det går! :) Jag har svarat på frågan redan i kommentarsfältet men sen kom jag på att jag lika gärna kan svara på den i ett inlägg, lite för att "fira" första frågan men också för att Emma (som tjejen skrev sig som) lätt ska få svar :)
 
Emma: Åh jag ska till turkiet i sommar. Vilket hotell har ni bott på? Och vart ska ni bo i sommar? Hur länge? :D Underbara bilder!
 
Tack så mycket Emma! Och vad kul att du ska ner till Turkiet i sommar, har du vart där tidigare och vart i Turkiet ska du resa till? :) Förra sommaren bodde jag och min familj på Aramis, andra gången den sommaren bodde vi på Villa sunflower(Jag var inte så mycket där så vet inte hur hotellet var) och tredje gången bodde jag och mamma en vecka på Aramis igen. Tyckte det var ett bra hotell, personalen var bäst! Rummen var fräscha och så var det nära till allt :) För sju år sen bodde jag även på SunPark Beach (familjehotell), ett väldigt bra hotell! I år ska jag och två tjejkompisar bo på ett hotell som heter Palmiye Park i två veckor, vi åker den 15 juni! :D Kan verkligen rekommendera Alanya!
 
Kram! 
 
 

Väcka pigmenten!

Idag har solen skinit så jag har väckt pigmenten lite! När jag kom hem efter lunchgruppen idag öppnade jag och mamma köksfönstrena(det är stora fönster med en franskbalkong), drog fram stolar och jag böt om till min nya bikini. Och såklart åkte min bästa vän fram, Hawaiian Tropic Tanning Oil! Haha vi bor på bottenvåningen så ni skulle ha sett människornas miner när de gick förbi! Låg där i två timmar och bara njöt av solens strålar, tack vare att jag låg inne låg jag i lä så det var riktigt skönt! Kvällens middag ser ni till höger, asieninspirerad glasnudelsallad med ungsrostad kyckling, mums :)
 
Kram! 

Finnar!

Hello!
Hoppas allt är bra med er! Idag kör jag på ett osminkat face, jag har fått så mycket finnar på senaste tiden (då jag för några år sen typ aldrig hade finnar, har kommit på senaste året)och så fort jag drar på smink får jag ångest för jag liksom känner hur det bara blir värre! :( Jag tycker att det är jättesvårt att hitta en finnprodukt som verkligen funkar men igår när jag sökte runt lite på nätet hittade jag en huskur. Honung! Så innan jag gick och la mig igår smeta jag på det på finnarna. Kanske bara inbillar mig men det ser faktiskt redan lite bättre ut! Tydligen ska man blanda honung med kanel och smeta det på finnarna varje kväll innan man går och lägger sig(då på ren och torr hud förstås!) och efter två veckor ska finnarna tydligen vara borta! Så nu tänker jag testa detta och visa er slut resultatet sen! :)
Det kanske inte ser så finnigt ut på bilderna men när jag ser dem i spegeln och så blir jag så sjukt "deprimerad". Min hud känns så oren och jag tycker finnarna(röda/hudfärgade plupparna) bara blir fler och fler :(


Onsdag

Åh vad skönt det är med strålande sol, att bara få känna lite värme igen är ju underbart! Jag börjar jobba klockan 16 och slutar inte förens 20 ikväll så jag kommer inte vara hemma förens runt kvart i nio, så för att det inte ska bli så sen middag tänker jag äta nu istället. Det blir lite mindfucked men jag får tänka att det inte blir så varje dag. Det ska bli skönt att inte jobba imorn kan jag säga efter dem här passen!
 
Kram
 
Blir matvete med chili con carne á la mamma och sallad

JB

Först och främst ska jag säga att jag inte är ett Justin Bieber-fan. Jag lyssnar lite bland på några av hans låtar och så men kan verkligen inte påstå att jag är en beliber. Anledningen till att jag ens drar upp Justin i morgonens inlägg är för att jag precis sett lite videos på Facebook om hur mycket hat det finns mot honom och hur han blir påverkad utav det. Ärligt talat blir jag chockad. För det första fattar jag inte grejen med att kalla honom gay? Vet inte så mycket om Justin men vad jag vet så har han väl aldrig vart med en kille förut (han var ju till och med tillsammans med en tjej för inte så länge sen) Och om han nu skulle vara gay då? Spelar det någon roll, får alla andra människor vara gay men inte Justin? Och det andra han får höra hela tiden är att han ska dö! Kom igen vad har killen gjort? Han är en duktig artist och har lyckats i musikbranschen. Jag har hört människor som säger att Justin har gjort dumma saker m.m men då är min fråga, gör inte du också dumma saker ibland? Bara för att han är känd och heter Justin Bieber så får inte han göra fel eller vad? Det gäller alla kända människor egentligen, som att dem förväntas att bara göra bra saker men när dem inte gör det så är de plötsligt dåliga människor. Tycker verkligen att det är helt fel, sätt in dig i deras liv och föreställ dig hur det är. Herre alltså vad jag skulle bli tokig av att leva med så mycket hat, paparazzis och allt som kommer med det. Jag skulle göra fel hela tiden och om inte annat så är det någon annan som skulle bedöma att det var dåligt! Jag är starkt emot droger tro inget annat men jag kan samtidigt förstå att vissa kändisar röker hash eller liknande med tanke på deras situation.
Nu har jag sagt mitt om detta, ha det så bra så länge och kom ihåg... Spread the love and stop hating!

Kram!

 


Liten reunion

Som jag nämnde tidigare så träffade jag Alberin idag efter skolan. Man vet att en person är en äkta vän när det kan gå flera månader/veckor utan att man ses eller hör av sig till varanda och när man väl träffas är det som att man träffades igår, sån skön känsla det är. Precis så är det med Alberin :) Vi åt iaf på Jensens, första gången för mig om jag ska vara ärlig men det var ju helt klart värt pengarna! Rekommenderas till de som inte varit där och ätit förut :) Sen gick jag och jobbade... det är inte en lika trevlig historia kan jag ju säga. K.A.O.S. Egentligen skulle jag vara ledig imorn men blev så klart tillfrågad ifall jag kunde jobba och jag har ju så svårt att säga nej, särskilt när jag vet att det ändå kommer gynna mig i slutändan. Jag kan ju bara hoppas att de försöker styra upp det lite bättre imorn så att jobbet bara flyter på.
Nu tänkte jag duscha och gå och sova, får se hur både rösten och träningsvärken är imorn. Det är lite hatkärlek till träningsvärk, det känns så himla skönt att känna att man gjort något bra (hade fys på idrotten igår) men när man suttit stilla ett tag och ska upp och röra sig igen är musklerna så himla stela och värken blir värre. Haha fast jag känner nog mer kärlek till den sortens smärta faktiskt ;) Aja ni får sova så gott!
 
Kram
 

Äntligen!

Ja äntligen funkar blogg.se appen igen! Den har inte funkat på hela morgonen, den bara stängde ner sig och grejer, men nu funkar det iaf :)
Morgon började med nationella i svenska läsförståelse, gick nog ganska bra*håller tummarna*. Efter skolan är det tänk att träffa Alberin, har inte träffat henne sen i somras! Herre vad tiden går fort! :D Sen ska jag som sagt jobba till 19(om dem inte ber mig jobba längre igen) så vi hörs ikväll igen! :)

Bjuder på en bild från imorse, haha lillebror var med på ett hörn ;)

 


Alanya 2012 - Baba Boat Tour Del 2

Ser ni killen i oranga badshorts på klippan? Han var en av killarna som hoppade därifrån och då var den höjden lägst!
Man ser inte så jättebra men den killen där i klippan hade precis slängt sig ut. Titta så liten han är jämfört med omgivningen och fatta vad högt det där är!
Victor hoppa från båten :)
Jag och Matilda blev fotade på båten så att vi (såklart) skulle köpa bilderna. Jag har alltså tagit en bild av fotot :)
Kvällen efter åt vi middag på en restaurang som heter Tropical och den här fruktskapelsen bjöd de på efter maten :)
 

Alanya 2012 - Baba Boat Tour Del 1

Tänkte lägga upp lite fler bilder från Turkiet förra året. På dessa bilder var vi ute på en båttur :)
 
Haha denna man var alltså vår kapten, kändes ju väldigt lustigt när busschaffören(crazy captain)som åkte ute och hämta alla som skulle med också var kapten på båten!
Första bilden är från hamnen, det var en del båtar, den andra är då vår Baba Boat!
 
Jag fick mata fiskar, hoppa från båten och simma med Samit :)

Trött tjej!

Det.var.det.värsta.passet.jag.varit.med.om! Som ni säkert vet så är ju Justin Beiber här i Stockholm och eftersom jag jobbar på Mcdonalds i globen var det fullt med folk (läs tjejer). Helt galet och jag var nog inte ensam om att bara vilja släppa allt och gå därifrån haha! Hungrig och trött fick jag jobba över lite så jag kom inte hem förens tjugo över åtta. Dessutom blev jag ombedd att komma in en timma tidigare imorn så jag får väl bara ladda upp inför ett värstingpass till. Jag hade ju talnationella idag också och det gick förvånandsvärt bra trots att jag inte var så jätteförberedd men tror att det berodde på att talet handlade om vad jag vill göra i framtiden så de blev lite enklare att hålla talet vid liv :)
 
Kvällens middag var blodpudding(som jag förövrigt tycker är en väldigt underskattad maträtt), sallad och lingonsylt :)

Ett snabbt Hej!

Godmorgon! Det blir ett snabbt inlägg för jag måste skynda mig iväg till T-banan. Bjuder på en bild på mig denna morgon och dagens frukost, hade jordnötssmör på mackan idag, mums! 
Önska mig lycka till på nationella, det kan jag behöva!
 
Kram så länge!
 

Nationella

GokvällGokväll!
Jag fick jobba 25 min över tiden idag, blev värsta ruschen precis när jag egentligen skulle ha slutat och vi var bara 3 personer i kassan. Imorgon jobbar jag också, har totalt fyra pass den här kommande veckan men bara ett av dem är ett långpass så det är ändå skönt! Imorgon bitti ska jag inte dirket till skolan utan ska först till enheten för samtal så jag lär ju komma i lagom tid till svenska nationella. Alla ska hålla individuella tal om framtiden, mitt kommer handla om vad jag har för planer framöver och vad jag kan tänka mig jobba som. Jag har egentligen inte förberett mig så mycket, skrivit ner några nyckelord och så. Det jobbigaste är ju att man måste prata en viss tid och det är det jag mest oroar mig för. Aja hoppas det går bra i alla fall! 
Nu ska jag kolla på Maria Wern med mamma och Matilda :)
 
Kram och sov gott!

Lite lek

Jag och Matilda gick ut en stund och när vi gick förbi lekparken såg vi att dem lagat linbanan så jag var bara tvungen att åka lite ;) Nu ska jag snart dra till jobbet så vi hörs ikväll!
 
Kram!

Andra avenyn

Godmorgon!
Hoppas att ni sovigt gott, jag har väl sovigt helt okej men vaknade väldigt snuvig och hes :( Åt frukost och drack te så det känns lite bättre nu. Kul att jag ska jobba idag och rösten är opålitlig så där till och från, låter som en pojke i målbrottet ibland haha! Aja det blir nog bra. Jag ska snart ringa jobbet och fråga om jag kan jobba från 10-16 istället för min riktiga tid 14-18.30. Måste jobba lite mer på mitt tal inför svenska nationella som är imorn så det skulle vara skönt om jag kom hem tidigt.
Igår ladde jag förresten ner andra säsongen av Andra avenyn! Haha jag var beroende av det när jag gick i sjätte klass och fram till serien la ner. Jag kollade första säsongen igen för ett år sen typ så nu kände jag för att se andra också! Det är typ ingen som tittade på det, bara jag och Josse haha. Typ ingen som vet vad det är för serie ens haha! I sjuan sydde jag en tavla där det stod andra avenyn, har nog kvar den i någon låda så om jag hittar den ska jag fota den och lägga upp här. Det talar ju för hur beroende jag var hehe :P
 
Kram så länge och ha en bra dag!

Lördagskväll

 
Kvällens middag bestod av shish kebab, hallomi, tomat, kik- och bön sallad och myntasås! Så gott och får mig tillbaka lite till alanya men bara lite, mat smakar ju aldrig den samma hemma som borta :) Just nu lyssnar jag på tarkan (ja vi har en liten turkiskafton här hemma, syster, jag och mamma längtar så otroligt mycket efter alanya!) och håller på att ladda ner lite filmer som jag ska se med Matilda sen :) Ska äta Ben&Jerry också! ;P
 
Kram!

Gårdagen

Bild från landet, man kan tro att det är en sjö fast det egentligen är smält snö // Somersby äpple, bara solen och värmen som fattas // Min fasters papegoja // Bild på mig idag när vi väntade på bussen
 
Igår åkte jag,mamma, moster och lillebror ut till Närtuna för att hälsa på morfar och faster så det blev bara ett inlägg igår. Åt middag, drack lite cider och bara umgicks så det var trevligt :) Från ingenstans tappa jag typ rösten, lite små förkyld men det är bättre idag iaf. Nu sitter jag i köket med familjen, njuter av solen och lyssnar på turkisk musik haha :) Senare blir det grillning, första grillningen för i år! 
Ha en bra lördag mina kära!
 
Kram så längre! 

Dagens outfit

Idag har jag på mig tröjan jag köpte igår, älskar att den är så enkel. Det är lite min stil liksom, tycker inte att jag passar i to much-stilar med massa färger och mönster. Jag håller det gärna klassiskt!
Kvalitén på bilderna är inte den bästa men det får duga :)

Kram!

 


Efter regn kommer solsken!

HejHej! Ja idag känns det faktiskt så, både väder- och humörmässigt :) Dagen började med mitt lilla raseriutbrott som ni märkte men bortsätt från det var jag i skolan fram till lunch, några grupper hade powerpoint presentationer och klassen skulle diskutera ämnena (heta diskutioner blev det hehe) Sen var det iad dags för lunchgruppen och idag fick vi prata med en dietist, mycket intressant och värdefull information! Sen mötte jag upp Josse och åkte till Nacka Forum, fick så klart med mig en tröja hem (den var på rea hehe).
Kvällens middag blev kyckling och qinoa/bulgur sallad med ägg och mammas asiatinspirerade dressing. Riktigt gott, mums!
Resten av kvällen kommer jag egna mig åt lite förberedelser inför morgondagens gruppresentation, äta skyr och äpple, duscha och sova!
 
Ha det bra så länge, kram!
 

Idealet!?

Alltså herregud! Nu på morgonen tittade jag som vanligt på vakna med NRJ och precis när jag ska till bussen hör jag Isabella berätta om modellagenturer som försökt värva modeller utanför Stockholms/nordens största ätstörningsklinik, SCÄ! Senast detta hände ska tydligen vart för ett år sen. Detta är ju så sinnessjukt! Att de ens har hjärta att gå dit och uppmuntra tjejer som är i ett så svårt sjukdomstillstånd, det är vidrigt! Att jag reagerar så starkt är för att det ligger så nära mig själv! Fruktansvärt nära och det känns verkligen. Hur tänker egentligen dessa agenturer? Ska idealet bli ännu mindre och smalare än vad det redan är? Ska man som modell vara tvungen att vara sjuk för att duga? Ska vi som inte är modeller ha dessa som ideal? Nej jag förstår verkligen inte! Detta visar bara hur lite kunskap de besitter, att de inte fattar hur farligt det är och hur sjuk kroppen samt psyket är! Ni kanske tycker att jag tjatar om och om igen om detta ämne men någon måste ju reagera, det måste få ett slut!
Nu har jag nog fått ut det mesta som jag vill ha sagt nu på morgonen och jag hoppas att ni där ute någonstans håller med mig om detta.

Kram så länge!


Kvällen :)

 

Min klänning kom idag (snyggare i verkligheten!) och blev så glad när jag provade den, satt som en smäck! Kommer passa bra på kvällarna i Turkiet haha, även här i Sverige också men köpte den i tankarna på Alanya hehe :P Idag var dagens middag spenatsoppa med ägg och macka och efter träningen åt jag keso med banan, kanel och lite nötter. Mums! Nej nu ska jag försöka sova, sov så gott!
 
Kram!

Köpet

 
Det var dessa kläder jag köpte idag från http://emmaochamelia.blogg.se/bloppis/. Jag är super nöjd med tröjan men byxorna däremot är för stora i benen vilket är synd eftersom dem är snygga (jag fick inte till någon bra bild på dem men tänkte att den här fick duga ändå). Så jag får se hur jag gör med dem. Fick ju bara betala 55 :- totalt så det är inte hela världen.
Nu har jag i alla fall bytt om och är redo för ett efterlängtat bodybalance pass klockan 19 :D
 
KramKram!

Sooool!

Godmorgon!
Idag vankas en bra dag, med sol, sovmorgon och ett bodybalance pass ikväll! Jag ska även köpa ett par treggings och en tröja från en blogg två gamla skolkompisar har. De säljer kläder det inte använder så de är väldigt billigt och bra skick så jag tänkte passa på! Visar kläderna ikvällens inlägg :)
Nu ska jag duscha och fixa mig så ni får ha det så bra så länge!
 
Kram! 

Trist väder=dåligt humör

Usch idag är jag verkligen inte på humör för någonting, kan vara det trista vädret men det är nog en del annat också. Något som däremot känns väldigt skönt är att jag gjorde klart uppsatsen om genteknik idag, så nu har jag inget annat att tänka på förutom grupparbetet men det gör jag ju inte ensam så det kommer nog gå bra. Sen har jag ju nationella i svenska nästa vecka och där behöver jag bara förbereda ett tal som jag redan nu kommit en bit på. Hoppas att ni är på bättre humör idag än jag i alla fall!
 
Kram så länge!

Barbie


 Nu på morgonen satt jag kolla runt på Facebook och fick syn på denna bild. Det är ju som ni ser en bild på en normal kvinna(som förövrigt är väldigt vacker) Men linjerna hon har utritat på sin kropp är hur en kvinna skulle se ut om vi var menade att se ut som barbiedockan.
Det finns en text till denna bild som jag tänker dra lite kortfattat.
Om vi skulle se ut så skulle vi inte få plats med alla våra organ, ha ett BMI på 16,24(alltså väldigt underviktig, anorexiklassat till och med, även om vikten inte är allt gällande den sjukdomen) Vi skulle inte ha mens,fötterna är alldeles för små och med det huvud och det bröstet skulle vi inte kunna stå, inte ens den långa nacken skulle orka bära vårt huvud.
Det jag vill komma till med den här bilden är att idealen som byggs upp i vårt samhälle idag(modeller och dockor) är orealistiska och vi skulle inte ens kunna leva om vi såg ut som idealet. Det tråkiga är att små och unga barn leker (i det här fallet) med dockan Barbie och får det kroppsidealet, även om det är undermedvetet och man inte tänker på det.
Jag har och tänker fortsätta ta åt mig av denna bild och liknande bilder/faktum för att det är så sant. Det är detta som inspirerar mig och får mig att orka kämpa vidare!


Vart finns rytmen?

Jag sa ju imorse att jag hade tänkt fota i stan idag så att ni fick se den gula jackan på men vädret har verkligen inte varit bra idag, regn och blåsigt(kunde dock vart värre, snöat till exempel) så det blev inga bilder av hela outfiten idag men så fort det blir fint väder ska den på igen.
Hahah asså jag måste verkligen lära mig dansa! Idag på idrotten hade vi  typ friskis- och svettisdans. Grejen med mig är att jag klarar av att dansa när jag spontant hör musik, då kan jag följa rytmen men då gör jag det liksom på kul (oftast med lite alkhol i kroppen ska erkännas hehe). Men så fort jag ska lära mig vissa steg och kombinera armar och ben blir jag stel och hör inte alls takten i musiken. Jag skulle verkligen vilja kunna dansa på riktigt för jag blir så otroligt glad och det är så fruktanssvärt kul men som sagt, jag blir så upptagen av stegen och att det ska bli rätt att jag varken känner min kropp eller rytmen i musiken. Någon som har något bra tips hehe?
 
Kram!

Gul jacka!

Godmorgon!
Igår bestämde jag mig för att ha min gula jacka som jag köpte i slutet av vintern, den är ganska tunn och just nu är vädret inte det bästa. Grått och blåsigt. Men envis som jag är vägrade jag välja bort den haha. Det är ganska kallt kan jag säga men jag tänker stå ut! Eftersom jag ska in till enheten idag efter skolan tänkte jag be mamma fota lite i stan sen så att ni får se jackan, kan ju tillägga också att jag inte brukar ha andra färger än typ svart och vit på mig så det känns lite vågat av mig hehe ;)
Kram så länge!


Middagen ♥

Mamma gjorde en mumsig kycklingwok/gryta med kokosmjölk som jag åt med fullkornsris och sallad. 
Mums! :D

+12 C

Känslan när jag kommer ut från jobbet och jag knappt känner någon skillnad på tempraturen inomhus och utomhus. Blev så förvånad och när jag kollad hur många grader det var så visade det +12! Det blåste lite men när det blev vindstilla var det ganska skönt, lite mer sol bara så ;)
Nu är jag i alla fall hemma och har hunnit äta så nu tänkte jag ta en dusch sen måste jag jobba lite på min uppsats som ska in på torsdag.
Kram!

Jobb jobb


HejHej!
Det är grått och trist ute så att stå inne i sex timmar och jobba känns inte så hemskt idag. Jag har precis fixat mig och plockat ihop lunchlådan, så nu kan jag chilla lite innan jag drar :)
Ha de så bra så länge, Kram!
 

Film time!

Jag har aldrig hört talas som den här filmen, har sökt runt bland lite filmer och tyckte den verkade ganska bra. Den får helt enkelt bli lördagsfilmen, Matilda ska nog göra mig sällskap också. Ben&Jerry peanut butter cup får bli lördagsmumset :)
Kram!

Starka åsikter!

Jag har läst på löpet idag om den "nya" tallriksmodellen och jag blir så himla irriterad/frustrerad!
Att man ska minska ner på kolhydrater hit och dit för att vi anses var för stillasittande. Dem har bilder på en "rätt" tallriksmodell och en "fel" tallriksmodell. För det första tycker jag att vårt samhälle inte alls är så stillasittande, tycker att det bara blir allt fler och fler som går på gym eller motionerar på något sätt. Samtidigt står det på skvallertidningarnas framsida "kändisarna som bantar sina barn" Då är det plötsligt fel att inte äta kolhydrater, fattar att tidningarna syftar mer på att det dåligt för barnen och så men samtidigt så är det ju inte bra för vuxna heller att vara utan kolhydrater helt och hållet. Alla delar från kostcirkel är bra, att man äter det i rätt mängd. Jag säger det igen, allt handlar om livsstilen. Man äter regelbundet, varierat, i rätt mängder och motionerar. Grunden till god hälsa.
Att jag reagerar på det här är för att det berör och påverkar mig så otroligt mycket. Jag tar åt mig av löpet och flera andra i min situation gör det också. Jag tycker ärligt talat att det är skit jobbigt att läsa om det men samtidigt så har jag så mycket kunskap och fakta bakom mig som hjälper mig att tänka förnuftigt, realistiskt. Men de som inte har den kunskapen har inte det stödet och litar blint på vad som står i tidningarna. Om bara tidningarna kunde skänka en tanke till oss därute skulle de kanske inse hur mycket skada de gör.
Det är därför jag vill ha min blogg, för att jag vill visa allmänheten och andra i min situation att man inte måste leva efter lchf, leva på pulvershakes eller efter någon annan konstig diet för att nå sitt mål/leva i en frisk kropp. Jag är långt ifrån frisk från min sjukdom och jag måste varje dag strida mot den men det blir sakta men säkert lättare. Under tiden vill jag kunna hjälpa andra, det är i alla fall en av grundtankarna med min blogg. 
 
Massa kramar till er!

Lunch :)

Dagens lunch blev bananpannkakor(röra haha) men den här gången hade jag i kakaopulver för lite chokladsmak. Toppade med kvarg, hallon och kokosflingor. Åt vitkålsallad till också :)
Kom ju på att jag inte har skrivit hur man gör pannkakorna så här får ni receptet.
Två pannkakor:
1 banan
1 ägg
1 klick kvarg 
Mosa bananen, knäck ägget och blanda ihop med kvargen, bananmoset. Stek i smör på medelhög tempratur. (OBS de är väldigt svåra att vända men blir lika goda)
Funkar som frukost och mellanmål (jag har ätit de som lunch för att jag tycker de är så goda hehe)
 

Ingen bra start

Den här dagen har verkligen inte börjat bra. Jag har haft en dålig kväll/natt till och börja med, jag vaknar trött och inte särskilt happy. När jag kommer till skolan visar det sig att jag inte alls har sovmorgon så jag har missat hela morgonens genomgång och arbete. Läraren nästan iggade mig när jag kom för att hon säkert anser att hon inte vill hjäla någon som inte ens bryr sig om att komma i tid(fast att jag sa att jag trodde att jag hade sovmorgon eftersom det var det ag fått höra)Min inloggning på skolans datorer funkade inte så jag var tvungen att fixa det och efter lunchen skulle jag komma igång med mitt arbete. Visst jag kom en liten bit på vägen men mitt fokus har verkligen inte vart på topp idag. Trött och lättretlig(även fast jag kanske inte visar det). Det sluta i alla fall med att jag gick hem tidigare idag. Det är tur att jag ska träffa tjejerna sen så att jag förhoppningsvis kan komma på andra tankar och bli på bra humör igen.
Hoppas iaf att ni har en bra dag, kram så länge!

Trött...

Godmorgon!
Igår kväll var det mycket blandade känslor, funderingar och frågor så det tog ett bra tag innan jag somnade. Tror jag kröp ner i sängen 22 nånting och lyckades inte somna förns strax innan ett. Jag pratade lite med finaste Josse i telefon sen kom mamma hem så jag låg och pratade med henne en stund. Dessutom drömde jag den konstigaste drömmen på länge, så verklig.. det skulle vara väldigt sjukt om det hade varit verklighet. Men så blir det väl när man  ligger och grubblar på en och samma sak strax innan man somnar. Så ja jag är trött idag kan jag säga, tur att jag har sovmorgon idag igen i alla fall så att jag långsamt får vakna till. Nu blir det en dusch och lite fix innan skolan.
Tyckte bilden passade bra för hur jag känner och tycker just nu.
Kram!
 
 

Sen kväll

GokvällGokväll!
Idag var det som sagt lunchgruppen som gällde och vi gick till den vegetariska restaurangen Légume, det är buffé i form av att man får tala om vad man vill ha av det som finns och personalen lägger upp. Super gott och kostade bara 80 kr (då är det buffé, man får alltså ta mer om man vill). Helt klart värt att testa även om man inte är vegetarian. Vet inte om restaurangen finns någon annan stanns i Stockholm/Sverige men den här ligger i alla fall på Mariatorget :)
Efter lunchgruppen åkte jag hem och jag hade just bytt om till mjukiskläder när jobbet ringde och frågarde ifall jag kunde jobba. Cashing tänkte jag och sa att jag kommer in, haha! Det var bara fyra timmar och inte särskilt mycket folk så det var lugnt. Det kom in ett gäng 13-14 åringa killar idag och frågade kan vi få det eller det med argumentet "det ska ju ändå slängas". Jag sa nej och även arbetsledaren sa nej och dem står kvar (nära till skratt och känner sig jättecoola som vågar fortsätta) och frågar "får jag prata med er chef" EEEEH jo för min chef skulle säkert ge er "gamla" hamburgare när inte ens vi i kassan gör det, vem tror ni har sagt åt oss att vi inte får! Haha skulle vilja se min chef göra det haha! Men de gav inte upp heller. Min arbetsledare höll på att visa en nyanställd tjej hur kassan fungerade och allt när en av killarna säger till mig "åh han har halva inne ju, titta bara" Asså vah! Som om lillkillen hade någon erfarenhet av det ens haha?! Sen fjantande de om andra saker, ställde dumma frågor osv. Jag vill inte vara taskig eller så. Jag fattar också att dem fjantade och höll på för att det kändes tuft och det var något "kul" att berätta för sina andra polare imorgon men kom igen, de skämde bara ut sig själva ju.
Aja, jag slutade i alla fall 20.00 så det blev en sen middag idag men så är det ibland.
 
Sov så gott, kramar till er!
 

Torsdag

Godmorgon!
Jag hann inte blogga nåt från datan nu på morgonen så jag gör det från mobilen istället :)
Idag går jag halvdag igen eftersom jag ska till lunchgruppen idag, jag har för mig att vi ska till ett vegetariskt ställe så det blir ju perfekt eftersom jag äter vegolunch i skolan och så, tummen upp för det! :)
Sen är det faktiskt redan torsdag idag också, så fort veckorna går. Snart sommarlov!! :D
Ni får ha det så bra så länge, kramkram!

Bjuder på lite bilder så här på morgonen också :)

1. Frukost // 2. Bild på mig just nu på bussen.


Body Balance

Jag funderat lite på vad veckans tips ska bli (till och med varit lite orolig ifall jag ens skulle kunna ha något) och ikväll kom jag på det, eller det kom till mig kan man säga. Jag gick på ett BodyBalance(en mix av yoga, pilates och thai-chi) pass idag (för andra gången) och jag kan säga att det är första gången jag känt att jag tränade för att må bra. Det var kul rakt från hjärtat och i slutet av passet när vi alla låg och bara slappnade av, kände in kroppen och sinnet, kunde jag inte sluta le. Det var en sån skön känsla. Det är verkligen en träningsform för både kropp och sinne. Man känner sig så stark (även fast jag darrar till vissa övningar) och det påverkar nog även sinnet. Styrkan från kroppen går till själen. Den känslan ska jag bära med mig och när jag känner att det är tungt ska jag påminna mig själv om den känslan. Träning ska kännas kul och efter kvällens pass vill jag bara träna mer, gå på fler gruppträningar och bara ha kul! Även motivationen till mat ökar och känns bra! Hoppas det fortsätter så!
1. Bild från skolan idag // 2. Kvällens middag: Köttfärssås, pasta Tortiglioni och sallad // 3. Bild på mig på väg till gymmet // 4. Kvällsmål: Keso blandat med hallon, toppat med jordgubbar, kanelrostade hazzelnötter och mandlar.
Kramar till er!

Bananpannkakor

Haha det blev egentligen inga pannkakor mer av en röra! Men till mitt försvar var dem jättesvåra att vända i pannan, dem bara föll sönder. Kanske är det min brist på kockkunskaper? Måste verkligen lära mig laga mat haha!
Det var i alla fall dagens lunch, jättegoda blev dem :)
KramKram!


Drömmar

Gud vad jag bara vill bort här ifrån! Jag har sovmorgon idag igen så har haft lite tid att prata med mami om vad jag längtar efter, drömmer om och vill göra. Som ni säkert förstått så har jag helt förälskat mig i Turkiet/Alanya. Så många trevliga människor, härligt klimat och spännande kultur. Inte alls som Sverige. Min dröm är verkligen att flytta här ifrån, för något år eller så för att upptäcka mer av Turkiet och lära mig mer om kulturen. Jag skulle kunna jobba på en restaurang, hotell, vad som helst. Möjligheterna finns! Visst tycker jag väl om Sverige och så men bara tanken på att leva här hela livet ger mig ångest. Jag har drygt två år kvar i skolan sen kan jag göra vad jag vill! Jag tänker lösa det på något sätt, hitta jobb, bostad och flytta till Alanya! Kanske jag till och med reser runt lite i Turkiet  och upptäcka fler städer! 
Jag vet att ni säkert tycker jag helt galen och typ besatt men jag skiter faktiskt i vad alla säger och tycker, det här vill jag göra i mitt liv!

Inte pluggsugen!

HejHej!
Idag fick jag reda på att jag ska redovisa för två av mina lärare imorgon, det är egentligen ett grupparbete men jag var med lunchgruppen när min grupp redovisade inför klassen så nu får jag göra det själv. Skönt att jag iaf slipper göra om själva uppgiften, kvällens plugg består därför av att friska till minnet om presentationen. Det är det som är lite segt, skulle helst velat gjort det innan nästa uppdrag och lovet, när uppgiften var färsk liksom. Aja man kan inte få allt, det ska nog gå bra i alla fall :) 
Efter skolan hann jag i alla fall städa på mitt rum och bädda rent sängen (haha jag gjorde det aldrig förra veckan som jag sa att jag skulle göra)
Kvällens middag bestod av kryddigkorv, sötpotatismos(första gången jag åt det, väldigt gott faktiskt) och så grönsaker :)
Tog en promenad efter maten, skönt att det fortfarande är ljust ute! Och nu ska jag läsa igenom presentationen till imorgon(gud vad kul det ska bli..)
Kram på er!

Dagens outfit

Nu är jag på väg till skolan, har haft sovmorgon så det fick bli frukost till vakna med NRJ och sen en dusch :)
Jag hjälpte mamma att handla lite också så hon fick fota dagens outfit :)


Livet blir bättre

Jag vet inte om ni också såg det, livet blir bättre på tv3, men jag måste verkligen säga att Andreas Lundstedt är en så otroligt stark person, att han lyckats acceptera sin sjukdom och samtidigt leva ett normalt liv och må så bra även om resan dit var lång och svår!
Vissa saker han sa/beskrev kan jag verkligen känna igen mig i (NEJ jag har inte hiv). Det jag menar är att sättet han såg och ser på sin sjukdom och sig själv är verkligen något jag kan relatera till och jag tror att de flesta som gått igenom något liknande (inte just hiv-sjukdomen) också kan göra det. Det är svårt att förklara. Men är det någon man ska se upp till, som jag kommer se upp till, så är det Andreas Lundstedt. Han är ett levande bevis på att livet blir bättre!
 

Klänning jakt!

"Alla har väl fallit nån gång i trans, fått känna värmen av sann romans..." Haha jag känner mig väldigt efter, känns som om att alla redan har lyssnat sönder på den här låten utom jag som upptäckte den förra veckan. Så bra, den går på repeat kan jag säga haha :)
Idag har jag haft etik hela dagen, pratat om konsekvenser och handligar. Ganska intressant faktiskt. Annars sitter jag här och letar efter klänningar på nätet, letar efter något nytt till sommaren. Jag vill verkligen ha en långklänning, helst marinblå och det är väldigt frustrerande att veta att H&M hade det förra året. Dem klänningarna kommer kanske tillbaka senare under våren men det är jobbigt att inte ens personalen vet om det kommer komma in igen eller inte. Letar också efter korta fodralklänningar och lite "lösare"  kortklänningar. Jag har inte hittat någon som jag velat ha när jag varit och shoppat, är det någon som har några tips på vart jag kan hitta fina sommarklänningar för ett rimligt pris? :)
 
Det här är klänningar från H&M förra året, det är klänningar i dem här modellerna jag letar efter, enkelt men som lätt går att göra snyggt. Det och maxiklänningar.
Så tipsa gärna! :)

Skola igen då

Godmorgon! Jag tänkte slänga in ett inlägg nu innan jag sticker iväg till skolan. Dem flesta verkar bara tycka det är jobbigt att börja igen men jag känner faktiskt inte så. Tycker det är skönt att ha något att gå till på morgonen. Haha måste vara den enda som känner så. Det kanske är för att jag trivs så bra på min skola och tycker att det jag gör är roligt och intressant. Har nog med det att göra skulle jag tro ;)
Innan påsklovet kom jag på idén att bli vegetarian, eller ja halvt i alla fall. I skolan serveras det alltid en vegetariskrätt man kan välja om man vill och det är oftast gott så nu har jag bestämt mig för att försöka att bara äta  vegetariskmat på skolan. Det är klart om jag känner att det inte är något som jag vet inte kommer tycka om så tar jag köttalternativet men ni fattar :) Vi får se hur det går!
 
Dagens frukost :)
 
Gårdagens middag, laxpasta, kikärts/stora vita bönor-röra och sallad :)
Ha det bra så länge, Kram!

Alanya 2012 - Kalesi/Borgen

Utsikten är fantastisk från borgen och obeskrivligt varmt, så UNDERBART! Jag har tyvärr bara bilder från första gången jag var i Alanya det året, de andra gångerna ville jag mest bara njuta av tillvaron så det blev inte så många bilder då tyvärr, inga av dem bilderna är med bland dessa så ni vet ;)
 

Alanya 2012 - Del 2

Jag har en hel del bilder, kommer inte lägga upp alla så klart haha men här har ni några till ;)
 
Utsikten från mitt och mormors rum

En kväll då vi åt på restaurang Mona Lisa, killen i mitten drog upp mig för att dansa(haha ingen vacker syn) men det finns bara på film
Haha vi fick middagsbesök en kväll också
Andra veckan bestämde jag mig för att dra ut fotöljen/extrabädden på balkongen för att vi inte hade luftkonditionerning på rummet och det blev så sjukt varmt och kvavt i sovrummet(klagar inte på att det är varmt, älskar värme!), så jag fick vakna upp till detta. Så underbart!
 
Fler bilder kommer och ni kommer säkert tycka jag är fett jobbig som bara öser på med turkietbilder men det finns så mycket jag vill få med i bloggen och jag hoppas ändå att det är lite kul för er att kolla också hehe:)

Alanya 2012 - Del 1

Jag sa ju förut att jag skulle lägga upp bilder från när jag var i turkiet förra året, så här kommer dem :)

 Första dagen på kleopatrastranden
 Poolområdet på hotellet, jag läste lite vampire diaries hehe ;)
Jag fick med mormor på bild precis när hon dök i :)
Man ser nog inte så bra här men jag var otroligt röd, har för mig att jag tog dessa bilder andra dagen, såg ut som en liten gris haha ;)
 
 
 

Strawberry white!

Idag fick det bli första glassen i solen tillsammans med tjejerna! Hehe ser inte så soligt ut men men ;)


Myskväll med dem bästa!

HejHej!
Igår var en väldigt stressig dag, typiskt mig att planera in allt på en dag typ. Först var jag ju på bodybalance - som jag för övrigt underskattade då jag trodde att det bara handlade om andning och lyfta på lite ben och armar men så var det verkligen inte, mycket mer fysiskt krävande och jag ska erkänna att min kropp skakade under de flesta övningarna eftersom jag inte tränat på nån månad. Men det gör mig bara mer motiverad att träna för att få en stark och frisk kropp (:
Efter träningen fick jag stressa hem för att hinna byta om och fixa macka som jag fick äta på t-banan. Men lyckades komma in i god tid till jobbet för att fixa mig. Efter jobbet blev det sushi och bowling med mina fina tjejer! Tack för en bra kväll tjejer <3


WoopWoop!

Yeees! Det börjar närma sig nu! TaggaTaggaTagga! :D
Längtan är enorm!

Idag känns som en bra dag!

God morgon, jag hoppas att ni sovigt gott!
Idag står ett BodyBalance pass (det blev aldrig av i onsdags eftersom det var förseningar på t-banan och vi kom för sent) på dagens "göra lista". Sen ska jag jobba några timmar innan jag beger mig mot täby för att bowla med tjejerna <3
Annars sitter jag här och lyssnar på Medina som är en ny favorit :)
Detta var förvörigt dagens frukost, jag försöker variera mig lite :)
 

Fight your fears

 
-Even if you're scared, dont turn, keep moving forward.
 
 

Premiär: Veckans tips

Veckans tips är Ricinolja!
Det är en olja man masserar i hårbotten och fördelar i längderna, 2-3 ggr/vecka och ska verka ca 30 min. Det ska få håret att växa snabbare och bli/kännas tjockare. Efter bara någon vecka kommer man se resultat och efter typ 4 veckor har håret växt 2-4 cm. Alltså alla korthårigas dröm om man längtar efter ett längre hår, som jag då ;)
Jag har använt ricinolja sen augusti förra året (hade något uppehåll i höstas då min första flaska jag köpte var så liten och tog slut). Den lilla flaskan (60 ml) går att köpa på apoteket men man måste fråga efter den, den kostar cirka 60 kr. Men jag rekommenderar att gå in på en hälsobutik och fråga efter ricinolja, jag fick en 500 ml flaska för 95 kr. Jag köpte den i november och den börjar ta slut nu så den är helt klart värd att köpa.
Före (9/9-12)
Efter (Idag)
Och då har jag klippt mig två gånger i mellan för att få bort så mycket slitet hår som möjligt(vet att mitt hår ser katastrof ut på förebilden men så ser man ju också resultatet idag, mycket bättre!
 
Så ser 500 ml flaskan ut.

 

God morgon!

Nu har jag ätit frukost och ligger i soffan och kollar på vampire diaries, första säsongen! Det är rätt kul att gå tillbaka i en serie man följer och se hur allt var från början, hur mycket som förändrats i serien :) Tycker serien bara blivit bättre och bättre, följer du vampire diaries? i så fall vad tycker du om de nya säsongerna? :)
Idag ska jag i alla fall städa mitt rum eftersom jag aldrig gjorde det igår och så är det tänkte att min moster ska fixa akrylnaglar på mig och mamma, vi får se hur det blir. Bild kommer i så fall :)
Kram!
 
 

Live for today dream for tomorrow


Nu tror ni säkert att jag är väldigt ego som lägger upp ett helt inlägg med massa bilder på mig själv men jag brukar verkligen aldrig låta någon annan fota mig, alltid jag själv som tar bilder om jag ska ha en bild på mig. Jag brukar aldrig vara nöjd när andra tar bild på mig men idag gick jag i mot min fotofobi och lät mamma fota mig och dessutom med min lillasyster som åskådare. Det kanske inte låter så jobbigt men för mig känns det verkligen obekvämt och i början bara flamsade jag framför krameran som jag alltid gör när någon vill ta en bild(där av alla dåliga bilder som andra tagit). Det här är första gången jag känner mig riktigt nöjd med bilder på mig själv! Efter ett tag tyckte jag faktiskt att det var kul att bli fotad! Så jag får fortsätta jobba med min kamera/fotofobi, bilder är trots allt minnen för livet!
 

En lugn dag

HejHej!
Även denna morgon vaknar jag runt sju tid, fattar inte varför jag inte passar på och sover när det är lov och allt. Aja morgonen började i alla fall med en frukost och en dusch. Nu ska jag strax iväg till stan för lunchgruppen annars händer inte så mycket idag. Tänkte städa lite när jag kommer hem och så ska jag lägga upp lite bilder här på bloggen :) Jag har funderat lite och tror att jag ska börja med "Veckans tips" då jag en gång i veckan tipsar om något som jag tycker om och som är att rekommendera, det kan vara allt mellan himmel och jord. Premiär tipset kommer inom kort så håll utkik om du vill veta vad det är ;)
Ha en bra dag, kram!
 

Förberedelser! :D

Jag glömde berätta att min bikini har kommit idag också! Är verkligen jättenöjd, precis som den vita bikinin jag köpte för någon vecka sen så kommer den bli hur snygg som helst i turkiet, när jag fått lite bränna! ;D
Köpte även två par nya shorts och en magtröja för någon vecka sen också :D
Biknisarna är från H&M och shortsen samt tröjan är från BikBok :)
Taggad tjej!!!

Vart är moralen?

Nu är jag och mamma hemma igen efter att ha tillbringat hela dagen på banken. I förmiddags upptäckte mamma att hennes kontokort blivit kapat! Någon har vart och shoppat loss på Toys R us i USA för 4700 spänn! Lyckligtvis så reagerade banken på det och försökte ta kontakt med mamma, hon kommer få tillbaka pengarna och få ett nytt kort så det löste sig ändå bra! Men ärligt talat, vart finns moralen i dessa människor? Ta andras pengar, som jobbar häcken av sig för de, man måste ju bara tänka på sig själv. Undrar om dem mår bra med sig själva efter att ha gjort det, uppenbarligen bryr dem sig inte. Men kom igen, köpa leksaker eller liknande för 4700:- för pengar som man stulit från en annan människas konto! Det är i såna här tillfällen som får en att undra vart männskligheten är på väg... suck.
Jag och mamma ska i alla fall iväg till gymmet efter middagen för att testa på BodyBalance, som är en blandning av yoga, tai chi och pilates, det ska bli intressant. Sen så känns det skönt att successivt få komma tillbaka till gymmet efter ett par månaders uppehåll :)
Till middag blir det förövrigt kyckling tagine, det är som en gryta i lerkruka. Det är något nytt som vi ska testa :)
 
 Här är den ogjord, det färdiga resultatet kommer senare ;)
Kram!
 

Typiskt mig

Godmorgon!
Det är verkligen typiskt mig att inte ta chansen att ligga och dra mig i sängen när man är ledig, tror jag orkade ligga    kvar en halvtimme max innan jag kände att det var dags att gå upp.Jag vet inte varför, blir typ rastlös trots att jag tycker det är jättaskönt att ligga under täcket och bara snooza. Jag hade ganska svårt att somna igår och vaknade mitt i natten av att jag var hungrig men jag lyckades somna om. Så nu ska jag göra frukost och kolla om det går något bra på tv :) Ha en bra morgon, Kram!

Müsli

Jag nämnde ju tidigare idag att jag skulle göra müsli, så här är resultatet och receptet :)
Sätt ugnen på 175 grader 
Blanda i en ungsplåt:
1 dl havregryn
2 dl råg- eller dinkelflingor
2 dl hackade hasselnötter/mandlar och/eller valnötter (Jag har mandlar och hasselnötter)
2 dl pumpafrön och/eller solrosfrön (Jag har tagit 2 dl av varje)
½ dl linfrön
½ dl kokosflingor
Rosta müslin i ugnen i 20 min och rör om då och då. Efter halva tiden har jag strött över flingsalt och kanel, men det gör man lite efter eget smak och tycke :)
Super enkel och super god müsli verkligen! :)
 

Dagen

Haha jag måste verkligen bli bättre på att komma på bättre rubriker till mina inlägg, men det kommer väl hoppas jag  ;) Nu har jag i alla fall varit hemma någon timme, har hunnit äta middag och sitter nu och lyssnar på musik och kollar facebook, ska snart ta en dusch tänkte jag.
Idag var jag i alla fall i stan med Josse som sagt... och så klart har jag köpt mer än vad jag tänkt mig. Det spelar ingen roll om jag redan innan bestämmer mig för att jag inte ska köpa något så är det alltid något jag hittar och måste köpa det. Idag t ex hade jag tänkt att bara köpa en ny ögonfransböjare men så går jag och Josse som vanligt runt och kollar i olika butiker och jag vill typ ha allt. Idag blev det ett par hotpants och ballerina skor som jag blev helt kär i som fick följa med hem hehe :)
 
Hotpantsen är från H&M 79:90 :- Skorna från skopunkten 149 :- (fast jag fick dem för halva priset tack vare Emil hehe) och ögonfransböjaren är från kicks 44 :-
 
Detta var förövrigt dagens middag: Ungsbakad lax, potatis, sallad och kallsås. (Haha ganska uppenbart men men)
Kram!

Stockholm i mitt hjärta!

God morgon!
Nu har jag precis kommit hem efter två nätter hos min kära bror och hans flickvän Anna. Jag tog en morgonpromenad efter frukost från kungsholmen till gamla stan, så skönt när solen lyser och isen på vattnet börjar smälta bort. Är så avundsjuk på Johan och Anna som precis flyttat dit, hur fin lägenhet som helst och så skönt att bo mitt i stan! Vill också ju hehe! Men dem förtjänar det så jag är glad för deras skull :)
Just nu sitter jag här framför datan och lyssnar på musik, bla In my mind med Swedish house maffia från tomorrow land videon, så bra! Får mig att tänka på alanya hehe, som vanligt dåra :P Men i alla fall så tänkte jag hjälpa mamma med tvätten nu  och sen ska jag in till stan igen och träffa Josse :D Tänkte göra min musli också eftersom den håller på att ta slut! :) Resultat och recept får ni när det är färdigt :)
Ha en bra dag! Kram
 

Så sjukt!

Hej igen :)
Nu har precis ätit en riktigt god thaigryta Johan gjort till middag och en avokado med hallonbalamico, mums :)
Vi var ju som sagt i stan idag och jag har köpt ett par nya byxor och en ny mascara, det behövdes så jag är nöjd! Vi åt lunch på subway och innan vi åkte hem stanna vi i gallerian och jag åt för första gången yoghurtglass, super gott så det kan jag verkligen rekommendera. Däremot blev jag så sjukt störd på en pappa som satt i glassbaren med sin son som åt en liten yoghurt glass. Pappan sitter verkligen uppe i ansiktet på sonen (som har börjat pilla i sin glass) och säger "äter du glass blir det situps, äter du godis blir det mer situps." Asså ärligt talat sonen var inte äldre än 9 år gammal! Vad är det för pappa egentligen, tycker så fruktansvärt synd om sonen! Ämnet är exremt känsligt för mig så därför blir jag så jävla arg när jag ser hur vuxna människor sitter och psykar sina barn på det sättet! Killen var inte mer än 9 år, det är inte rätt att barn ska behöva tänka på vad det äter, det kommer förr eller senare i livet, låt barn vara barn! Jag menar hur ofta äter små barn godis och grejer, en eller två gånget i veckan? Visst det beror ju helt på vad föräldrarna har för regler och så men ni förstår min poäng! Nej det är fruktanssvärt speceillt när tänket som den där pappa har är så fel. Man ska inte träna för att få bort det man äter, man ska träna för att kroppen och själen ska må bra, för att du ska må bra. Så att lära den här lilla killen att träna för att förbränna den där glassen (som för övrigt var fettfri och av yoghurt) skadar bara honom och kommer antagligen hänga med honom hela hans liv om pappan fortsätter så! Totalt fel!
Nu gick jag verkligen från något positivt till något negativt men jag kände att jag behövde få fram min åsikt och budskap(som jag tycker är ganska tydligt). Annars har dagen varit väldigt bra hehe och kvällen kommer förmodligen avslutas med en kvällspromenad :) Kram
 
Lite bilder från idag :)
Byxorna är från cubus 299 :- och Maybelline OneByOne mascara var på rea för 109:-
 
Yoghurtglass, chokladglassen var gudomlig men ananasen var inte lika god, helt okej. Kan däremot rekommendera cappuccinosmaken :)
 
Dagens middag, mums :)

Första april!

Äntligen har vi kommit in i aprilmånad och sommartid! Längtar så sjukt mycket efter värme och att jag bara blir blekare och blekare för varje dag som går ( hehe känns så iaf) gör ju inte längtan mindre direkt!
Så skönt att våren är här nu i alla fall!
Dagen har i alla fall börjat med frukost tillsammans med Johan och Anna och ett avsnitt av extrem home makeover. Jag har också gjort mig i ordning för en dag på stan med Johan men först måste jag hem och hämta lite grejer, tänkte sova en natt till hos Johan och Anna, skönt att komma bort lite.
Jag kommer säkert lägga upp ett inlägg ikväll så ni får ha det så bra så länge :) Kram


RSS 2.0