Denna cirkel


När allt känns som att det har löst sig så åker man på oro och ovisshet igen. Vi vill bara ha något stabilt vilket det inte har varit den senaste tiden. Vi vill få ihop det och ha en vardag här så att vi överlever dessa nio månader. 
Men handlar det inte om jobb, boende och pengar så kommer annat och krånglar till det. Ger en mer i huvudet än vad vi behöver.

Det är inte det att vi inte vill vara här, det vill vi verkligen och vi visste att det inte skulle bli lätt men efter alla dessa motgångar vill vi vända på mönstret och  få tillvaron att funka.

Vi ber för att detta kommer att funka och inte ge oss ännu mer problem.

Det är verkligen som den där cirkeln från I rymden finns inga känslor. Ena sekunden är du cp-lycklig men det är så himla lätt att trilla över och må sådär otroligt dåligt igen.

Fortsättning


Tack de fina orden, så glad att du gillar min blogg :)

1. Jag har en väldigt basic stil, gillar att hålla det simpelt men är fortfarande väldigt noga att saker matchar och ser bra ut ihop. Därför är min favorit look på sommaren en mer strandiglook till vardags speciellt här då det är så varmt under sommaren. Ett par höga midjeshorts, linne, topp med tryck eller en magtröja. Även långklännigar med skärp, helst tunna, är också en favorit.
Festoutfiten kan se likadan ut, jag kan lätt gå ut i ett par shorts och en snygg topp och converse. Klackar är uteslutet då jag dansar mycket när jag är ute och vill helst inte vingla omkring på ett par styltor ;)
Annars är fodralklänningar en favorit också :)

2. Mina favoritsminkprodukter: Maybelline Rocket Volym Express, super bra mascara som jag köper som vattenfasta då det sitter bättre och formen håller. H&M solpuder har räddat mig många gånger och använder bara det, ingen foundation. Rouge och ögonbrynspenna är också ett måste när jag sminkar mig :) Sen klarar jag mig inte utan min ögonfransböjare!

3. Favoritparfymer: Escada Cerry in the air, min nuvarande perfym Lover dose från Diesle och VS strawberry & champagne.

4. Oj svår fråga, men jag är svag för långa killar, humor och charm. Kan en kille få mig att skratta från hjärtat är jag nästan såld. 
3 saker som gör en kille charmig är helt klart hans typ av humor, hans leende och (kanske kan låta konstigt) men hans sätt att föra en konversation, dvs om han är vettig.

5. Det har jag funderat på väldigt länge, mitt mål var att komma hit och just nu handlar det om att skapa sig en vardag här. Men det är kortsiktiga framtidaplaner. Längre fram vet jag faktiskt inte, om jag kommer tillbaka till Sverige så kanske jag börjar plugga igen, men som sagt jag vet inte riktigt. Just nu fokuserar jag på nuet och tar det som det kommer och vad jag känner för.

6. Den perfekta dejten kan nog se lite annorlunda ut. Jag kan absolut tycka att det kan vara mysigt att äta middag ute, men tycker att det är minst liks mysigt att ta en långpromenad eller ha en picknick. 
Om jag verkligen tycker om personen så spelar det egentligen ingen till vad vi gör, bara att få spendera tid med den personen är tillräckligt för mig.

7. Hm.. Jag drar mig nog helst undan då. Till en lugn plats där jag kan tänka ifred. Gärna med musik i öronen.
Eller så sätter jag mig med en bok om jag läser någon bra.
Kan även bara hoppa in i en varm dusch och sitta där.

8. Mina favoritserier är: Vampire Diaries, Walking dead, Teen wolf och Pretty little liars.

9. Jag är nog en allätare när det gäller musik. Kan lyssna på svenska låtar, rap, house you name it! Det jag inte tål är dansband, hård rock, opera osv.

10. 3 positiva egenskaper: Framåt som person, lätt lärd och oftast glad.
3 negativa egenskaper: Rätt kort temperament, jag är dumsnäll och tänker väldigt mycket (kan dock vara både bra och dåligt).

Nu vet ni lite mer om mig iaf och hoppas att ni tycker att det kul att få reda lite mer om mig :)


Alanya frågor


Fick in en lista med massa frågor som jag tänkte svara på från frågestunden. Riktigt kul! :)
Jag tänkte börja med dem tio första frågorna :)

1. Jag bestämde mig egentligen bara, jag var så trött på Sverige och livet där, mådde skit och eftersom jag vet hur mycket bättre jag mår här i Alanya så kändes det självklart på något sätt.
Hoppade av skolan, jobbade och köpte en biljett helt enkelt :)

2. Fem saker jag älskar med Alanya: 1. Man har nära till allt.
2. Man kan bara kliva ut och träffa sina vänner.
3. Maten, turkiskmat är gudomlig!
4. Partylivet.
5. Omgivningen, så vackert!

3. Hm svårt att säga men jag dricker oftast vodkabull, Coco loco men älskar strawberrydaiquiri, mojito och caprihinia(osäker på stavningen dock).

4. Alltså rent allmänt tycker jag ju om turkiska killar men litar inte på vem som helst, jag märker snabbt vem jag kan lita på och inte. Och jag väljer omsorgsfullt vem jag vill känna. Alla turkar är ju inte likadana, vissa är riktiga idioter men det finns ju även motsatsen också precis som vilka människor som helst.

5. Lite rolig fråga, jag träffar ju inte så många affärsmän direkt så kan inte säga så mycket egentligen men självklart är det ju skillnad, oftast är ju barkillarna unga och bara det säger väl något.

6. Ja, jag har haft två förhållande här och inget av de har funkat så jäkla bra. Här kommer nya tjejer varje vecka och att killen är trogen ska man aldrig vara säker på, man måste nog verkligen känna killen länge för att få ett förhållande att funka här och inte bara träffas några veckor och tro att allt ska funka och är bra.

7. Fem grejer jag inte gillar med Alanya: Vintersäsongen då alla ser dig och pratar för mycket, det är en bubbla där mycket skvaller cirkulerar, folk som glädjer sig av andras olycka och risken att bli drogad finns om man inte har koll.

8. Det är inte alls konstigt att man känner oroa för att killen ska vara otrogen, så det funkar här tyvärr. Som sagt det kommer och går tjejer hela tiden och har du ett förhållande med en kille härifrån som du känt typ 1 vecka kan du räkna med att han är med andra. 
Ska inte dra alla över en kamm men jag har både vart med om det och ser det ungefär hela tiden.

9. Min mamma tyckte att jag skulle tuta och köra, passa på medans jag är ung. Min pappa blev mest orolig och ser nog mig hellre hemma. Brorsan tycker väl att jag är tokig som gör detta, som många andra, men stöttade mig ändå. Små syskonen vill tyckte mest att det var orättvist att jag får vara här. Men egentligen så var nog familjen inte så förvånade då det vet att jag älskar Alanya trots skiten som även finns här, och stöttade mig i det hela.

10. Mina favoritställen här är Elci Black Horse (restaurang & bar), Robin Hood (nattklubb), Bellman (nattklubb), Mahperi (restaurang), The Doors och Hollywood (nattklubbar)

Fler frågor och svar kommer inom kort :)

Frågestund!


Så kul att få en förfrågan om att ha en frågastund om Alanya! 
Självklart kan jag ha det men även övriga frågor är såklart också välkomna så fråga på om ni undrar något! :)

Bomba på med vad som helst, kram kram! 


Alanya 2014!


Något jag har märkt är att jag tar allt färre bilder, när vi kom ner tog jag upp mobilen för varenda liten grej ungefär men nu tar jag nog inte ens en bild varje dag! 
Så igår fick luren visa sig lite och jag bjuder gärna på liter bilder, en normal fredagkväll just nu i Alanya kan man väl säga och Mustafa var snäll och bjöd på vattenpipan :)

Gud vad jag, eller vi rättare sagt kommer sakna Annika nu när hon åker på måndag morgon, fy!
Något som är roligt dock är att vi bara bor tre stationer ifrån varandra med tuben i Sverige, snacka om att världen är liten! :)
Sen kommer hon ner i sommar också så vi ser henne snart igen men tomt kommer det bli iaf..

På tal om ingenting så längtar jag verkligen efter sommaren nu. Graderna har börjat stiga nu och snart drar säsongen igång på riktigt. Fler och fler restauranger slår upp dörrarna igen och vi börjar jobba 1 April. Ska bli kul att träffa nytt folk och har jag tur så kanske nån av er, mina läsare kommer ner, skulle vara riktigt kul att träffas :)
Sen hoppas jag ju självklart att mina fina vänner från Sverige vill/kan komma ner, saknar dem!

Tagga Alanya 2014! :D


En lugn morgon i solen


Efter gårkvällens bravader började jag min morgon rätt så tidigt ändå. Klev upp kl 11, tvättade av resterna av sminket och gjorde i ordning en trevlig frukost på balkongen, med solen gassande på mig.

Har börjat läsa Snabba Cash av Jens Lapidus, vet att jag testade boken då första filmen kom ut men fastnade inte för fem öre, men igår gav jag den en chans medans Carol var i duschen och fastnade direkt.
Älskar böcker som är baserad på verkligheten, vad som döljer sig i den under världen. Sånt tycker jag är jätteintressant :)

Har ju inte kommit så långt men skulle ändå rekommendera boken om ni nu inte har lästen vill säga ;)

Fredags middag!


Vi har varit ute hela dagen och så traskar vi förbi Black Horse nere i hamnen och eftersom vi kände oss redo för middag slank vi in på en spontanmiddag :)

Själv åt jag chicken curry (som vanligt när jag äter ute, oftast iaf hehe) och gud vad gott det var, alls tre var supernöjda och maten är inte ens dyr och är helt klart värd vart enda öre! :)

Sen har vi ju vår kära "Titti Trillkott" som servitör, perfekt! ;)


Detta kaos


Hej kära ni!
Igår bloggade jag inget då det blev lite kaotiskt. Vi var tvugna att flytta ut igår från Mustafa och det var liksom pronto så vi fick smått panik då det är svårt att få tag på en lägenhet att hyra.
Vi gick iaf och hämtade ut vår blå bok och sen gick till en bekant och förklarade läget så vi fick flytta tillbaka till dem igen. Det är iaf en tillfällig lösning.
Sen åkte vi hem till Annika och käkade middag, chillade och prata skit innan vi drog in till hamnen och satte oss på Black Horse och drack te.

Både jag och Carol har varit så uppe i varv att vi sov till 1 idag, käkade frulle på balkongen och nu sitter vi på Simit med Annika. Fredag är det ju så någon form av utgång blir det nog och sen är det ju Annikas sista helg då hon åker till Sverige på måndag, skit trist :(

Aja har inte så mycket mer att skriva, inte det roligaste inlägget kanske men men.
Ciao! 

Svart natt

Fy vilken ångest jag har över gårkvällen. Det var ingen rolig kväll kan jag säga, usch.

Vi var ute och drack igår och nog för att jag inte tål för mycket vodkabull men igår blev jag helt väck efter en och en halv stor vodkabull. Det är svart och jag minns inte ett skvatt. Och vaknar upp hos någon jag knappt känner och nån tjej. Inget hade hänt men jag var helt stissig.
Igår kväll blev jag alltså drogad. Någon hade lagt något i mitt glas, förmodligen E för jag var så spidad under kvällen(folk har berättat) och jag var så spidad när jag vaknade och kände mig halvt väck.

Nej fy vad obehagligt men jag är ändå tacksam för att jag inte blev våldtagen eller något annat hemskt och att jag har mina värdesaker kvar.
Kan ju säga att jag kommer vara försiktig med drinkarna och alltid ha koll på glaset!

Slumpen




Dagen


Idag spenderade vi återigen dagen på beachen, bildern är dock från igår och idag hade vi Annika med oss också. Finns nog ingen människa som får en att skratta så mycket. Haha glömde ju berätta att hon är tillbaka för yttligare 10 dagar, awesome! :D
Och lite färg har man fått också, härligt!

Nu sitter vi på Black Horse i vanlig ordning och har blivit bjudna på köfte. Haha minns ni det jag berättade i oktober och chefen köpte köfte åt alla, typ samma sak denna gång. Alla blir som djur när köften står på bordet! Men kan inte klandra dem, det är ju verkligen svingott!

Nej nu ska jag vara social, ciao ciao! :)

Då och nu

2012

2014

Nu gör jag något jag egentligen inte tycker om att göra, jämföra mig själv med hur jag såg ut för 2 år sedan då jag började få vård för Anorexian och hur jag ser ut idag.

Jag brukar få ångest när jag ser bilder från mig från de senaste 2 åren då ätstörningen börjar spöka och "säger", varför är du inte så smal nu, ser du inte hur stor du har blivit?"
Men när jag ser dessa bilder bredvid varandra kan jag tänka tvärtom. 
Bilden från 2012 är en underviktig tjej med ett mål att gå upp till en normalvikt och ha en frisk kropp.
Det har varit en kamp att komma dit jag är idag med många bakslag och stillastående vikt.
Men idag och på denna bild ser jag inte en tjock tjej som ätstörningen hela tiden vill få mig att känna, nej på bilden ser jag en 18 årig tjej som har en frisk kropp och inte ser sjuk ut, och som egentligen inte mycket större utan mer utfylld med muskler och det som ska vara där.

Det känns skönt att kunna känna så, det känns som ett steg i rätt riktning, ett steg närmare någon form av själv självacceptans.

Visum!


Då var det äntligen klart, visumet! :D
Pappret får vi så länge, som en tillfällig blå bok då vi ska hämta ut den nästa vecka :)

Så skönt att vi kan vara här nu i 9 månader utan problem och trots att de ändrar reglerna nu i April så kan vi ändå förlänga visumet här på plats utan att behöva gå till ambassaden i Sverige. Det är verkligen än lättnad och jag är så tacksam för personerna som hjälpe oss! 


Ger inte upp!




Årets första glass!

Och den fick jag avnjuta på min favorit plats i vackert väder!

Äntligen en vettig kändis!



Rutiner


Ja är det något jag behöver just nu är någon form av rutin här nere. 
Ångesten och oroskänslorna växer och det är ju inte dit jag vill igen. 

Jag har en plan på hur jag ska gå tillväga.
Först och främst sluta dricka alkohol, iaf så mycket som vi har gjort nu. Det går åt alldeles för mycket pengar trots att vi får specialpriser och sen är det självklart inte bra att falla in i nåt alkoholberoende. Av erfarenhet så vet jag ju att sommaren ändå kommer bjuda på alkohol så varför supa skallen i bitar redan nu.

Sen ska jag börja ställa klockan på en viss tid och ta mig till gymmet, äta frukost eller viseversa. Det är iaf en början på dagen, men det handlar mest om att jag ska få någon form av stabilitet i vardagen här och även få in matrutinerna igen för det funkar verkligen inte att äta två gånger om dagen och sen vara hungrig på kvällen/natten och äta massa snacks och tex kumru. 
Det är ingen rutin jag mår bra av psykiskt.

Så detta ska jag jobba med och fokusera på just nu.

Sommarn närmar sig!

Shortspremiär!

Full fart!


Hej på er!
Snacka om full rulle idag, vi hann knappt slå upp ögonen innan vi får ett samtal om att vi måste skynda oss till en restaurang för att få information av en kille gällande visum. 
Det började egentligen med att vi diskuterade om vad vi behöver fixa men så i all hast så åkte vi och fixade papper, tog bilder, kopierade passen och fyllde i alla blanketter! 
Så det har vi sysselsatt oss med idag, vi skulle ju egentligen tränar och solat på beachen men icke haha!

Skönt att få allt fixat bara, imorn ska vi betala och lämna in papprerna hos polisen. 
Reglera ska ju ändras i April, då måste man åka till sitt hemland och ansöka där men nu när vi gör det innan kommer vi kunna förlänga här utan problem så det är också skönt.
Vi har ansökt för 8 månader så det känns bra! :D


Träffad




Company from the US!


I fredags kom ett gäng killar till Black Horse och det tog inte lång tid innan de kom fram til mig, Carol och Sofia och frågade om de fick sitta med oss. Självklart varför inte, alltid trevligt med nya människor tycker jag!

Det visade sig iaf att grabbarna bor i England för tillfället men kommer egentligen från USA. 
Hur trevliga som helst och hur coolt är det inte att få hänga med folk från USA, i Alanya liksom haha!

Bilderna är dock från i lördags då vi hängde med de igen, och hur schyssta var de inte då som bjöd oss alla på drinkar båda kvällarna. Kul hade vi och de kanske kommer tillbaka i sommar så det hoppas vi på :)






Courage




Mitt i allt


Nu har vi vart här i Alanya i snart 5 veckor och jag har inte skrivit något om hur tankarna går kring min ätstörning.

Jag har ju lärt mig under åren att jag inte kan fly från spökandet i mitt huvud. Spelar ingen roll om jag är i Sverige eller här i Turkiet, fly kan jag inte göra och det är jag väl medveten om.

Livet här är ju så annorlunda, precis som jag har sagt tidigare. Matvanorna är helt annorlunda och lika så sovvanorna.
Vi är oftast uppe till 6-7 på morgonen och kliver upp vid 12-1 som tidigast, frukosten blir sen och måltiderna krockar. Senaste nätterna har vi ätit kumru efter stängning.

För andra spelar det ingen roll, ingen som lägger nån större viktig i vad det äter eller när det äter. Men för mig blir det oftast riktigt jobbigt och jag tänker oftast på vad jag äter, om jag ska äta det eller det, om jag ska äta överhuvudtaget.
Och även fast jag är van vid dessa tankar så blir det väldigt svårt och samtidigt så blir jag så irriterad på mig själv för att jag inte kan vara som andra. Att inte bry sig om vad man äter eller tänka på vad maten kommer göra med min kropp eller vikt.
Dessa tankar bär jag med mig ständigt och jag har tröttnat på dem för länge sen. Och jag vet ju vad jag måste göra för att få bort dem, alltså göra tvärt emot tankarna, gå emot rädslan över att bli tjock, gå emot ätstörningsbeteendet.

Folk som inte känner mig sen innan och inte känner till detta om mig skulle nog bli ganska förvånade då jag inte visar problemet utåt. Jag äter ju och det är inget konstigt med det men vad folk inte vet är ju hur jobbigt det faktiskt kan bli inombords eller vad för tankar som cirkulerar innan jag bestämmer mig för att äta något.

Nu blev det ett väldigt långt inlägg och ber om ursäkt om det blev lite rörigt men det jag har skrivit nu kommer direkt från skallen. Vill egentligen mest bara skriva av mig lite och ge er en inblick i hur det är att leva med en ätstörning och förhoppningsvis får folk att förstå att det sista man vill är att dras in i en ätstörning. För jag kan lova er att hade jag vetat för ca fyra år sen att jag skulle ha dessa tankar och få oroskänslor eller ångest till och från så hade jag aldrig fortsatt med bantningen på samma sätt.  Jag önskar idag att någon skulle ha stoppat mig i tid innan det var för sent.

Jag hoppas verkligen att mitt budskap når fram ordentligt för jag vet hur många som hela tiden dras ner i skiten och jag tycker det är så sorgligt. 
Livet är mer än mat, man ska inte behöva tänka på vad man äter eller framförallt inte få ångest för att man ibland äter t ex godis eller en hamburgare.
Jag försöker intala mig detta och jobbar hela tiden på att besegra sjukdomen. 
En dag ska jag vara helt frisk!

Everything happens for a reason



Friday!!


Igår var en härlig kväll med drinkar och gott sällskap, fick lite problem med en äldre man som inte ville förstå att jag inte var intresserad men annars var det toppen!
Och för att Black Horse hade så mycket folk igår ikväll bjöd chefen alla på nattamat på Flash, riktigt kul!

Idag har solen skinit och jag premiärsolade vid poolen! Det känns att sommaren närmar sig sakta men säkert! 
Så taggad! :D

Nu ska jag och Carol iväg och handla lite ingredienser till pannkakorna vi ska laga till middag och sen blir det party igen! Låter som en skaplig fredag om ni frågar mig :)

Kram på er!

Träning på beachen


Solen skiner idag, ni fattar inte hur skönt att känna solen igen efter allt regn vi har haft den senaste veckan! Eller antar att ni gör det men här blir man lite bortskämd med solen så man tycker det är så trist när det är kallt och regnar!

Iaf så passade vi på att käka frukost ute vid poolen imorse (ca 12 haha) och sen bar det av till stranden för att träna på utegymmet där. Så skönt att ha nån att gymma med, man pushar varandra liksom! :)

Hoppas ni har det bra i Sverige och att ni har lite sol också! :)
Förresten så är jag så nyfiken på vilka ni är, läsarantalet har stigit sen jag flyttade ner hit och det är verkligen jättekul! 
Lämna gärna nån kommentar eller fråga, jag bits inte så var inte blyga ;)

Kram!


Middag på Picasso


Ikväll blev vi bjudna på middag av ägaren från restaurang Picasso, fick chicken Picasso och den klassiska brödförreten med dem goooda såserna!


Keep the right people close to you


Sakta men säkert börjar man inse vilka man kan lita på här nere och inte. 
Det är inte det att jag inte har förstått hur allt funkar här, det har jag fått klart för mig för länge sen men ändå blir man förvånad när en person man trodde att man kunde lita på totalt pissar på en.

Så är det här tyvärr men sen ska man inte dra alla över en kamm, det finns folk som behandlar oss rättvist och som vi känner att vi kan lita på. 
De känner oss nu och vet hur vi fungerar, vi är inte dem som flörtar runt eller är med olika killar hit och dit och jag tror att det ger en viss respekt. 

Man märker även att säsongen sakta men säkert börjar rulla gång, fler och fler turister börjar komma och snart kommer det vara fullsmockat här. Längtar till sommarn så sjukt mycket nu och allt är igång på riktigt igen! :D



Some people don't know what they have






1 månad!


God morgon eller ja, typ. Nej men jag kom faktiskt upp tidigt imorse, runt 10-tiden så jag drog mig upp till gymmet och sen gjorde jag lite frulle. 

Vår tjejkompis här nere lämnade sin IPad hos oss igår men eftersom Black Horse stängde 20 min tidigare gick vi hem så jag har även varit och lämnat den till henne :)

Vad dagen kommer bestå av vet jag inte ännu men det är iaf fint väder idag så något trevligt hittar vi väl på :) 

Sen kan jag inte fatta att vi har varit här i en månad i dag! Galet vad tiden har gått snabbt och mycket har hänt och man har lärt sig en del på den här tiden. Jag är glad att vi kom ner tidigt kan jag säga!


När man trillar över




Best team!


Bästa arbetsteamet i Alanya, och ni finner dem på Black Horse nere i hamnen! 
Så vill ni njuta av den bästa musiken, träffa dem trevligaste och upp piggande människorna, äta god mat och dricka goda drinkar är Black Horse det rätta stället!

Välkomna och hoppas att vi ses! :D


Dinner of the night:

 
 
Köttfärssås med zucchinipasta och en fräsch sallad med turkiskost.

Jag har länge velat prova detta alternativ och nu när grönsaker är så otroligt billigt här så kan man ju lika gärna passa på :)

Blev glatt överraskad av hur gott det faktiskt var så kan starkt rekommendera zucchinipasta.
Mums!




Torsdagskvällen



Gårkvällen spenderade jag på Elci medans Carol var på annat håll, lite skumt att vara utan henne en kväll men tror samtidigt att det är bra att vi är isär i mellan åt :)

Kvällen var både trevlig men även rörig med lite intriger men allt löste sig i slutändan och jag promenerade hem med en vän, satt på stranden en stund. Mysigt när allt är tyst och det ändå som hörs är vågornas brus. Älskar att bo här trots allt drama!



BBQ on the Teras


Idag har vi spenderat dagen med två vänner uppe på Teras. Grillat, njutit av utsikten, babblat och lyssnat på skön musik :)

Haha rutinerade som vi är glömde vi tallrikar och grillgaller men en familj som grillade lät oss låna oss sitt galler. Så mycket bättre än det vi grillar på i Sverige. Här klämmer man bara ihop köttet i gallret (som en bok) hur smidigt som helst!
Haha och som ni ser på bilden var vår dukning väldigt improviserad men sånt älskar jag. Allt behöver inte vara perfekt och genomtänkt alla gånger :D

Sen drog vi vidare och hamnade spontant på Luna Park och åkte en attraktion som heter Renger. Åker upp och ner, jag trodde jag skulle dö men det var samtidigt sjukt roligt!

En toppen dag har vi haft iaf, så trevligt och roligt! :)


Premiär!


Hej på er! 
Det blev ju ingen premiäröppning på Black Horse i måndags men igår öppnade dem dörrarna och vi hade en grym kväll med drinkar, champagne (två norska män bjöd oss haha!), grym musik och det bästa sällskapet!
Igår var jag hög på livet helt enkelt!

Vilka ska komma ner till Alanya i sommar? :D


3 veckor


Imorse vaknade jag vid 10 tiden, för mig känns det rätt skönt då jag inte har sovit  bort hela dagen!

Carol sov eftersom även hon är lite sjuk, tror dock hon mår lite sämre än mig men jag har gått på antibiotika i 2 dagar så kan vara därför. Iaf så klev jag upp, drog på mig träningskläder och klev in på gymmet som finns i byggnaden. Körde mage ben och armar. Kändes skönt just nu känner jag mig taggad inför lite träning igen så hoppas det håller i sig! :)

Ska bli kul ikväll också då Elci ska öppna igen efter renoveringen, hoppas på att de får sina stolar så att de faktiskt kan öppna. Det har ju varit en del "mañana, mañana " på det hela men det ska nog bli klart idag så att man kan sitta där och umgås  iaf :D

Och på tal om inget så har vi idag varit här i 3 veckor! Så sjukt fort tiden går här nere och ändå känns det som att vi har varit här längre. Vi har liksom redan hunnit flyttat tre gånger haha, helt otroligt, typiskt oss också kanske ;)




Lättnad!


Dagen började med frukost på ett café i centrum, Simit Saray. Sen drog vi vidare till Elci/Black Horse där vi har spenderat dagen, hjälpt dem med lite städning och bordlyftande. Imorn kommer stolarna och imorn är det öppning!
Så bra har det blivit efter renoveringen, helt klart snyggaste och fräschaste baren i Alanya! :) 

Förövrigt så igår flyttade vi ju in vår jobblägenhet där bossen också bor men redan bara efter en natt kände vi att det inte kommer funka, det var allt för obekvämt så vi har på kvällen flyttat tillbaka till Mustafa. Dock så kommer vi nog flytta snart igen till en helt egen lägenhet!
Och allt känns mycket bättre nu när vi har fått mer klarhet med jobb, boende osv, så skönt! 

Nu ska jag fortsätta vara social med folket här så ha det så bra så länge! :)






Mycket på en gång ;)


Gårkvällen spenderades först några timmar utanför Elci (Black Horse som det nu mera heter) med Carol och två killkompisar som satt uppe hela natten för att vakta stället :)
Sen drog vi vidare för några drinkar på Robin, trevligt och skönt att inte dricka så mycket. Vi stängning höll vi grabbarna sällskap igen och bara satt och chillade vi brasan, mysigt! :)

Idag har vi flyttat igen, till vår permanenta bostad så nu ska vi försöka boa in oss där :)
Sjuk har jag blivit också, satans förkylning. Hostat som en idiot och är täppt i näsan så idag har jag köpt antibiotika då kanske man blir frisk fortare :)


RSS 2.0