Ändrade planer!

Det var ett tag sen jag uppdaterade nu men det har hänt en del saker här nere. Bl.a. så blev min iPhone stulen på midsommarnatten nere på stranden. Jag skulle bada med en kompis och vi tänkt att det skulle räcka ifall vi la våra saker under en solstol, det var ju kolsvart liksom men tjuven måste ha sett oss för när vi kom tillbaka hade vi bara våra kläder kvar! Så det blev lite kaos där ett tag och jag sitter nu utan telefon. Men mamma har skickade ner en telefon i söndags så den borde komma snart. Den största förändringen är dock att jag bestämt mig för att stanna kvar här i Alanya resten av sommaren och jobba iaf. Jag ska jobba på en restaurang som heter Tropical, vilket jag verkligen ser fram emot. Spännande men också väldigt nervöst såklart men dem som jobbar där är väldigt schyssta så det blir nog inga problem + att jag känner dem :) 
 
Hoppas ni har det bra också! Vi får se när jag uppdaterar nästa gång men jag ska iaf försöka göra det så ofta jag kan :)
Kram!

Vi har det bra vi!

Halloj!
Jag har verkligen försökt att lägga upp bilder här på bloggen men det verkar omöjligt så jag är ledsen för det. Men som sagt så har jag instagram där jag lägger upp lite bilder, mybergstedt :)

Idag är det Midsommar och vi har inte gjort något speciellt, bara legat vid poolen och chillat. Det är så sjukt varmt nu alltså att man inte orkar göra någonting! Haha vi alla lider nog lite av värmeslag, i vanliga fall har vi ganska sjuk humor men den har nog aldrig varit så här dålig alltså haha, vi garvar åt typ allt vi gör och säger för att vi hela tiden gör något med dålig humor haha! Hoppas ni förstår vad jag menar, lite iaf hehe :)
Ikväll blir det iaf middag och lite fördrinkar på Tropical sen drar vi ner till hamnen för dans och lite fler drinkar! :D

Hoppas ni också har det bra, KRAM! :)


Varma solhälsningar till er!

Ååh jag älskar Alanya, det har ni säkert redan förstått men jag känner mig verkligen som hemma här! Underbart! Wifi:t är lite segt dock och jag har svårt att uppdatera mig överallt, dvs fb, insta och bloggen men hoppas ni förstår :)
Tänkte bjuda på en bild men det funkar inte tyvärr, jag har lyckats lägga upp bilder på insta iaf så om ni är sugna på att se lite bilder är det bara kika in på min insta, mybergstedt :)


Snart lämnar vi Sverige!

Nu sitter vi och väntar på gaten, innan vi checka in fika vid med våra mammor och Josses pojkvän. Mysigt! Det kommer inte bli så mycket bloggande nu dem här två veckorna men ska försöka lägga in något inlägg ibland :) Hoppas att ni läsare fortsätter kika in här på min bloggis :)
Ska spela kort med tjejerna nu innan vi får kliva på flyget! :D


Dagen D!

Alltså jag kan inte riktigt fatta att vi åker idag! Den här resan har varit planerad så länge och har alltid varit så långt bort. Man har kunnat prata om den men inte "ta på den" om ni förstår vad jag menar :)
Jag är verkligen glad över att åka och att få resa med mina fina bästa vänner är bara en stor bonus! Det är ju något man har längtat efter att få göra i princip hela livet. Kommer bli oförglömligt! :D


Yeees!

Alltså herre minns ni när jag skev aah 70 dagar kvar? Det gör iaf jag och nu ligger jag här i sängen med bara 1 dag mellan mig och härliga Alanya! Kan inte fatta det!
Lite resfeber måste jag ändå medge att jag har börjat få. Vi kommer ju få ställa om och prata engelska, vi kommer resa helt själv första gången (förra året åkte jag hem själv men det är inte riktigt samma sak) och så ska jag hem och packa det sista, måste nog kolla om det går att packa ur något (buhu) eftersom jag vill kunna köpa lite saker där nere också. Vi får se om jag lyckas haha!

Kram så länge!


Word


En härlig kväll!

Det blir ett sent inlägg ikväll eller snarare natt men har inte haft tid att blogga under dagen :)
Jag åkte ju ut till Rimbo för att möta Josse och hennes mamma som vart på skolavslutning. Vi åkte hem till Josse, fikade och softade innan vi åkte hem till Jennifer. Där lagade vi middag åt hela familjen + gäster, tacos och fajitas blev det. Supergott! :)
Sen badade alla i deras nybyggda pool (26+) utom jag och Josse som inte var så lockade pga av det ruggiga vädret. Efter badet fika vi lite, Josses mamma hade gjort en tårta extra som vi tog med oss och Jennifers mamma hade köpt en superfärsk Marabou chokladkaka(hon jobbar på Arlanda och kan tydligen få tag på helt nygjord choklad från Marabou om jag förstod det rätt). Så god var det iaf! :)
Jag har ju haft/har ett intresse för musik och sjöng mycket för folk när jag var mindre. Nu sjunger jag för et mesta bara i duschen så jag fick en smärre chock när Jennifers föräldrar berättade om min sångröst och ville att jag skulle sjunga för dem! Kan säga att jag alltid vägrar sjunga när folk ber mig speciellt i sådana här tillfällen men av någon anledning tog jag mod till mig ikväll och sjöng en sång jag inte har sjungt på 6 år (den dem ville höra). Jag var så sjukt nervöst, rösten darrade och jag var helt oförberedd men kändes ändå bra att göra det, otroligt kul! Tackar verkligen för allt stöd och komplimanger! Det får mig att vilja satsa på sången ännu mer, som jag ville när jag var liten :)
 
Nu ligger vi iaf i sängen hemma hos Josse eftersom vi åkte hem för att Jennifer ska upp tidigt imorgon bitti för körlektion :)
 
En supertrevlig kväll med härligt sällskap var precis vad jag behövde. Tack Jennifer med familj! :)
 
 
 
 
 
 

Dagens att göra :)

God morgon!
Denna morgon har som vanligt börjat med frulle bestående av smoothie och 2 mackor :)
Idag ska jag ut till Rimbo/Närtuna/Gottröra (haha) för att ha en minitjejkväll med Jennifer och Josse. Vi kommer ju inte träffa henne på 2 veckor så vi kände att vi måste göra något innan vi drar! :D
Imorgon fyller Alex år också, 18 år! Eftersom hon är på Hultsfred då får vi fira henne på lördag/söndag :)

Hoppas ni får en bra dag, hörs sen :)
Kram!


New

Hör och häpna jag har köpt smycken! Det händer aldrig kan jag säga, kanske nåt örhänge eller nån ring (det händer väldigt sällan) men aldrig halsband!
Men idag fyndade jag två halsband och fem ringar med Josse :)
Jag är väldigt dålig på att bära smycken trots att jag tycker att det är väldigt snyggt. Om det har hänt att jag köpt något smycke så har jag aldrig användigt det, tror dock att det är annorlunda den här gången :)
Min bikini som mamma beställde till mig kom idag också, supernöjd är jag med den också!


13 år!

Min dag har varit väldigt bra idag känner jag. Jag var med Josse inne i stan och vi fyndade lite grejer, mumsade vår favvoglass i kungsan och pratade. Så skönt att ha en vän som alltid finns där. Skulle vara så tom utan Josse alltså. Älskar dig hjärtat, tack för att du finns i mitt liv! <3
När jag såg två gamla damer gå från Apoteket tillsammans, en med mörkt hår och den andra med ljust, var det första som dök upp i min skalle: Det där är bara så jag och Josse i framtiden! Haha!


12 Juni

Hej!
Nu har Matilda och Victor också fått sommarlov, jag och mamma var på deras avslutning. Inte för att vara dryg eller så men jag tycker avslutningar är så långtråkiga och utdragna! Kanske för att man vart på så många genom alla år haha och fler blir det ju!

Vid 1 ska jag träffa Josse i stan också :D

Kram så länge! :)


Skräckisar

Hallo :)
Just nu har jag egentligen inte så mycket för mig, lyssnar bara på musik och kikar runt lite. Jag kom hem vid halv fem tiden idag för att fixa middagen. Mamma hade redan förberätt så egentligen hade jag inte behövt åka hem så tidigt men men. 
Jag hade tänkt att gå upp till centrum och handla lite frukostmat, allt är typ slut så :P Men innan ska jag kolla om det finns en rysare att ladda ner. Jag är lite petig när det gäller rysarfilmer eftersom jag tycker om en viss typ av skräckfilmer. Tycker bäst om rysare som är lite mind fucked, en såndan man egentligen borde se två gånger för att verkligen förstå den. Skräckisar som är lite psykiskt konstiga helt enkelt, helst inte massa blod eller spöken osv. Saw går till exempelt helt bort! Helt meningslösa filmer enligt mig och alldeles för blodiga och splattiga för min smak. Aja vi får se vad jag hittar för något haha ;)
 
Ha en bra kväll kära ni :)
KRAM!

Hejsan hejsan!

Idag skiner solen och bara det får mig på bra humör!
Idag är det tisdag(nähä haha)och jag sitter på t-banan på väg till en kompis jag inte träffat på ett tag, blir nog kul :)
Jag skulle vilja fortsätta packa också men just nu finns inget mer att packa. Jag måste tvätta rent det sista och köpa in lite av dem praktiska grejerna :)
Sola vill jag också göra haha men nu får det vara bra med grundbrännan, måste ju spara till semestern ju haha ;)
Det är egentligen jätte löjligt men jag har lite ångest över tanken på att jag kanske inte blir brunare(!), tänk om liksom :/ Gud vilket ilandsproblem, finns ju värre saker här i världen än att nojja sig ;)

Nej nu har jag babblat färdigt, ha en bra dag :)
Kram!


Packa!

Efter maten började jag packa lite. Haha insåg ganska snabbt att jag hade mer att packa än vad jag hade trott. Fick en liten chock när jag började plocka fram mina klänningar. Jag hade väl räcknat med ca 4 klänningar men istället är 8 korta klänningar och 2 långa! Och 18 överdelar + 4 toppar samt 8 par shorts! HAHA känns som att jag ska flytta för gott, och då har jag inte fått ner alla överdelar och shorts i väskan ännu eftersom dem kläderna ska tvättas först. Sen har jag ju lite mer praktiska saker att packa också, shampoo osv. Bara jag inte överskrider max vikten på bagaget! Vi får hålla tummarna!
Fast det roliga är ju att jag vet att jag inte kommer använda alla kläder, man får favoriter typ och ändå packar jag med mig mer än nödvändigt. Men jag går på mottot "bättre för mycket än för lite" haha ;)
Min packlista fortsätter lite på baksidan också förresten haha ;)

Måndagsmiddag

Igår åt vi köttfärssås med pasta så eftersom det blev kvar en del köttfärssås bestämde jag mig för att göra en köttfärspaj på det, pajbotten gjorde jag själv och är gjord på rågsikt och mörkt lantbröds mjöl eftersom jag tycker det ibland är lite godare med fullkorn. Det kan bli lite mer smak då tycker jag. Dock rann ju hela pajen ut när vi delade den eftersom det var vanlig köttfärssås i men gott blev det ändå haha ;)

Liten dag på stan

Hallo!
Nu sitter jag på tunnelbanan på väg hem efter en liten dag på stan med Benja och hans kompis Albin. Vi kolla lite butiker, snacka, skratta (haha) och åt. Benja körde BK men jag älskar Tacobar så vi var först på BK och sen Tacobar, kompromisser är bra haha!
Jag var inte ute efter så mycket (förutom allt jag såg när jag var i butikerna, haha) men jag har velat ha ett skärp till klänningar och liknande så det köpte jag iaf :)

50 kr på H&M


5 Dagar!

God morgon!
Idag är vädret inte så bra, lite små kyligt och det regnar till och från. Men på lördag (!) åker vi och det känns så overkligt. Efter en sådan lång tid av väntan är det bara fem dagar kvar!
Idag ska jag till enheten med mamma sen träffa en kompis inne i stan. Jag hade också tänkt börja på min packningslista så att jag får mig med allt. Den är praktiskt att spara i resväskan så jag har den när jag åker hem också så att jag vet att allt är med tillbaka också. Fast jag vill inte ens tänka på att åka hem haha! 
Det var lite kort om vad som händer idag, hoppas eran dag blir bra trots vädret och skola (för vissa).
 
Kram!

Outfit today

Jag har ju egentligen haft jobbkläderna på mig hela dagen men det här är iaf kläderna jag haft till och från jobbet haha ;)
Och ja, bilden är tagen på jobbet ;)


Jobb...

Hejsan!
Sovigt gott? Det har jag fast jag var svin trött när klockan ringde 8 imorse, jag måste jobba idag buhu! Vill verkligen inte! Jag är så trött på mitt jobb och skulle typ göra allt för ett helt nytt jobb! Måste börja söka runt lite känner jag annars kommer jag aldrig ifrån Donken! Jag har funderat på ett baristajobb, alltså stå på ett café. Det är väldigt likt mitt jobb nu men ett caféjobb skulle vara så mycket bättre känner jag. Jag har funderat på servitris också men först måste jag fylla arton. Aja det här är iaf mitt sista pass för den här månaden och innan jag drar! Tänk, vid den här tiden om en vecka är jag nere i sen härliga värmen med mina fina! Packa ska jag också börja göra i veckan! :D

Haha ni får en villverkligenintetilljobbet-bild idag. Kram!


Mosters bröllop - Del 3

Min moster har själv gjort tårtan, allt ni ser har hon gjort för hand så det är ganska imponerande, titta bara närbilden på blomman. Själv såg jag ut som en liten 5-årig flicka enligt mig men jag var brudnäbb så bruden(min moster) hade valt hur vi skulle se ut. Det är verkligen inte min stil med rosa och massa flickigt men såklart jag inte protesterar, det var ju bara för en enda gång liksom. Bruden själv var väldigt vacker med klänningen, uppsättningen och sminket. God mat bjöds det på också och lagom mycket folk. Det var lyckat helt enkelt :)
Kan bara avsluta detta inlägg med en sak:
Grattis och lycka till Kim och Marcus! 

Mosters bröllop - Del 2


Mosters bröllop - Del 1


Den bra gårdagen!

Halloj!
Ledsen för att det bara blev ett inlägg igår men kom hem ganska sent så jag orkade inte hehe ;) Jag gick ju som sagt på 3 doors down igår med vännerna, det var ju inte i närheten av Adrian Lux men det var bra och mysigt på sitt sätt. Musiken är egentligen inte min typ av musik men kan ändå att dem är ganska bra :) Innan konserten var jag med Jennifer och Josse i Nacka forum för att sedan ta oss till gallerian inne i stan för att testa deras Frozen Yogurt Bar, mums var det! :)

Nu ska jag ut på en PW eftersom jag skippade det igår och sen åker jag och syrran ut till vår moster som gifter sig idag :)


Långsovning idag

Oj oj vadå sovmorgon haha! Jag gick upp runt halv nio idag, åt frukost kolla lite på tv men jag kände mig så sjukt trött så jag gick och la mig igen haha! Det händer aldrig att jag sover så mycket men det är skönt också att få sova ut!

Just nu ligger jag i sängen och drar mig men hade nog tänkt ta en PW i det fina vädret sen åka in till stan för att träffa Josse och Jennifer som ska shoppa lite :) Ikväll blir det gröna lund med gänget då 3 doors down spelar, haha har inte hört en enda låt med dem men åker dit för sällskapet :D
Och imorn gifter sig min moster så vid 10 tiden imorn ska jag och Matilda vara på plats eftersom vi är brudtärnor :)

Jag har inte hunnit tagit några spännande bilder nu på morgonen så ni får en bild på min frulle hehe ;)


En dag på Grönan

 
Som ni vet har jag ju vart på Gröna Lund idag och JA jag åkte Eclipse! Herre alltså, trodde jag skulle dö. Hela kroppen pirrade, skakade. Eller nerverna, blodådrorna... jag vet inte vad jag ska kalla det för att beskriva känslan. Ett stort rus genom hela kroppen är nog den bästa beskrivningen. Grym känsla men det var sjukt läskigt, ena stunden lyckades jag blockera själva tanken på att jag satt där i en gunga 121 mer upp i luften och snurrade 70 km/h och då var det lugnt men så fort jag insåg var jag befann mig fick jag typ panik igen. Grym attraktion helt enkelt, dock fick vi stå i drygt 2 timmars kö. Efter Eclipse blev det glass i den underbara värmen, B&J såklart ;) Sen åkte jag katapulten också, haha jag fick för mig att killen som kollade min sele inte kollat den ordentligt så när vi först hissades upp innan själva uppskjutet var jag helt hundra på att selen skulle öppna sig så fort vi sköts upp, den bilden i huvudet kändes inte så jätteupplyftande. Ändå har jag åkte den typ en miljon gånger haha.
Sen medan vi väntade på att Matilda och Victor skulle åka färdigt en karusell gick jag och pappa till ett maraboustånd med ett sånt där hjul. Men såklart med min otur så vann vi inte. Haha och det fick vi bevisat när pappa direkt efter gick till ståndet mitt emot och jag bestämde mig för att hålla mig undan. Han vann då ju! Så jag valde Toblerone hehe.
Sist gick jag Lustiga Huset med Matilda och Victor innan vi åkte in till stan och åt buffé på Mandarin City (kan jag verklagen rekommendera, så gott!) Man får plocka ihop en egen wok också om man vill men det var bara broccolin och räkorna som var god i min wok så jag åt bara upp det haha. Jag tycker den färdiga buffén är bäst för det är mat som kockar har lagat och är därför sjukt god!
 
Det blev en del bilder hehe ;) Förresten varför säljer inte matbutikerna B&J Raspberry Brownie? Den är hur god som helst ju! (Glassen på bilden)
 
 
 

Mot Grönan

Då var vi på väg till stan för en dag på Grönan, som jag nämnde förut SKA jag åka Eclipse och det finns inga ursäkter! Bilder från dagen kommer förmodligen ikväll :)


Lillebror

Usch tycker så synd om min lillebror :( Han vaknade precis och hela hans ögonlock är uppsvullet, som att någon slagit till honom över ögat förutom att färgen är helt normal, ingen blåtira alltså. Han har klagat lite på att hans öga dem senaste dagarna, att det känns konstigt och det har varit lite småsvullet men inget som synts.
Nu är han jätteorolig och gråter, vi ska till vårdcentralen nu och kolla vad det är för något. Vi tror det kan vara bihåleinflammation, en vagel eller en infektion av något slag. Vi får se vad dem säger på vårdcentralen.
 
Vi hörs sen , Kram!

Sommarlov!

Nu har jag äntligen sommarlov! Men det kommer kännas konstigt att inte gå till skolan, att inte behöva tänka på att gå upp i tid, inte plugga, inga prov osv. SÅ skönt!
 
Efter skolan drog jag in till kungsan med Ali, John och Yanira fast jag kunde inte stanna så länge eftersom Victor slutade 1 och efterso han inte har några nycklar var jag tvungen att åka hem så han kom in. John åkte iaf med mig med t-banan så att jag fick lite sällskap :) Juste på väg till Kungsan stannade vi vid ett utav stånden vid plattan där dem säljer kepsar, solglasögon osv och jag hittade ett par svarta RayBan kopior för 59:- som jag bara var tungen att köpa! Sitter perfekt och kommer användas flitigt i sommar :) (Ja det är brillorna på bilderna)
 
Imorn ska jag iaf på grönan med mamma, syskonen och pappa. Och ja, jag tänker tvinga mig själv upp i Eclipse!
 
Jag och boysen i Kungsan. Haha ja jag är kort ;)
Jag och John :)
Ett glatt gäng :D

Kanske har jag det i blodet i alla fall..

 
 
Till middag lagade jag en ädelostsås med kyckling, bacon, lök och champinjoner som serverades med fullkornspasta och sallad. Blev väldigt gott och jag tycker verkligen om att laga mat, speciellt efter att man lyckas med en maträtt och man får känna säg lite stolt hehe :) Jag kanske är släkt med min familj trots allt haha (brorsan är utbildad kock, och resten av släkten är väldigt duktig på matlagning)
 
Nu ska jag läsa lite Solo och se om jag kan få lite inspiration därifrån (haha inte om mat alltså) :)
 
 
 
 

Humörsvägningar

Usch! Mitt humör går verkligen upp och ner hela tiden. Imorse var jag till exempel på helt okej humör, no hard feelings ni vet. Jag slutade skolan halv tio idag, jag har hjälp mamma med tvätten, ätit lunch och lyssnat på musik. Men enda sedan jag kom hem har jag varit på depphumör, jag försöker påminna mig om allt bra som kommer hända inom en snar framtid men en enda sak kan verkligen sänka mig och det här kan jag inte ens göra något åt! Det gör mig galen och det känns bara som att jag går mig själv på nerverna av att bara sitta här hemma, sysslolös+för mycket tänkande=en rastlös/lättretlig/deppig My.
Jag står iaf för middagen så det ger mig något att göra senare och så länge hade jag tänkt se nåt avsnitt av TWD men så ändra jag mig och tänkte göra lite nytta. Så ja, nu tänker jag helt enkelt packa det som går att packa inför flytten. Jag kommer ju komma hem från Turkiet dagen innan vi flyttar så då hinner jag ju inte packa något, lika bra att göra det nu.
 
Meeen ååh vill inte vara deppig nu, det är nu jag ska vara glad och bekymmerslös! Varför ska det vara så svårt?

Last day of school!

Åååh det är sista skoldagen idag och imorn är det avslutning! Dör vad skönt det ska bli med ledighet! Haha men jag kan nästan lova er att ni säkert kommer få höra mitt gnäll här i sommar om att jag är så rastlös osv. Men ska verkligen ta vara på tiden och påminna mig om att jag behöver det!
Något som är ännu bättre... wait for it... Alanya om 11 dagar! Asså när jag tänker på att jag nästa vecka får börja packa och att jag snart sitter på planet med mina bästa vänner på väg ner till värmen, drinkar, underbara bad o soldagar och härliga kvällar känns så surrealistiskt! Känns verkligen som en evighet kvar och jag vill bara ha den här veckan överstökad haha!

Puss och kram på er så länge!


Dagens Nyheter

Haha igår när vi var i Rålis blev vi intervjuade av Dagens Nyheter gällande barn med bankomatkort. Det var en kompis till mamma som såg artikeln idag och postade på fb. Haha jag trodde faktiskt inte de skulle använde oss i tidningen, de borde väl intervjuat andra också liksom men kul att vara med i tidningen iaf ;)


Ledig dag :)

Halihallå!
Idag är jag ledig eftersom 3:na har utspring idag, skönt för mig med längre helg :) Jag har bara två dagar kvar av skolan, imorn är det städdag om jag förstått det rätt och på onsdag är det bara avslutning i nån timme! Sommarlovet är efterlängtat kan jag säga! :D

Idag ska jag till enheten för samtal och vikt, det var drygt två veckor sen jag var där sist. Tänkte ta en PW snart också sen har jag inget annat inplanerat, chilldag vill säga :)


Picknick

HejHej!
Idag har jag spenderat eftermiddagen med min familj i Rålis. Vi hade med oss vattenmelon, nektariner, ananas, naturgodis, kaffe osv. Super mysigt i det här underbara vädret, 24 grader! Min storebror som jag träffar allt för sällan var med också med sin flickvän Anna, så hela familjen var samlad.
Vi är kanske inte är den typiska familjen, med mamma, pappa osv men för min del trivs jag med det och skulle aldrig byta ut min familj mot något annat. Vi finns alltid där för varandra och älskar varandra. Vi har mycket kärlek till varandra och det är det viktigaste. Oavsätt om vi bråkar eller tjafsar så vet jag alltid vem jag kan vända mig till när det krisar, vi står alltid bakom varandra.

Söndag

God morgon!
Morgonen har jag spenderat framför datan, dvs två avsnitt av The walking dead. Hehe beroende eller vad? Jag har även ätit frukost och snart har jag tänkt ta en PW, som tur är så är vädret fint!
 
Igår testade jag ju en special edition B&J smak (Fossil Fuel) och jag tycker den var riktigt god faktiskt. Påminner mycket om B&J Nordic Water Peace fast med mer chokladsmak. Fast Peanutbutter Cup är fortfarande favoriten ;)
 
Min moster är ju här också så vi tänkte kanske fixa lite på bloggdesignen idag, vi får se hur det bli och om jag tänker ändra något. Tanken är ju så iaf :)
 
Ha en bra dag så länge!
 
Kram :)
 

BBQ time

Jag och moster hade hand om grillen, måste säga att det gick ganska bra :) Gott blev det också!

Nu är vi iaf på väg hem och jag längtar efter B&J, hoppas bara den är god :D


1 Juni!

Halloj!
Idag är det 1 Juni med klarblå himmel och strålande sol! Jag kommer ihåg idag för ett år sen, det regnade, var kallt och det kändes som höst... Usch!
Jag håller tummarna för att vi får en toppen sommar i år med sol och värme och att den INTE blir som förra året!

Igår efter jobbet åkte jag, mamma och min lillebror ut på landet till min morfar och faster. Carol är här också och nu är vi på väg till Arlanda för att kolla på möbler. Sen till kvällen blir det grillning innan vi åker hem igen. Jag har en Ben&Jerry som väntar hemma i frysen, jag hittade en ny smak som är på besök för 29,90 spänn på City Gross igår. Den ska bli spännande att testa :)

Vi hörs sen och ni får ha en toppen dag :)
Kram!


RSS 2.0