Demi Lovato - Heart By Heart

 
 
Låten är soundtrack för filmen The Mortal Instruments och redan när jag såg filmen tyckte jag om låten, men ju mer jag lyssnar på den ju mer tycker jag om den. Så fin.

The Conjuring

2013

The Conjuring är en skräckfilm baserad på en sann historia från ett av paret Warrens fall. Ed och Lorraien Warren var ett gift par som löste övernaturliga fall och hade även föreläsningar av de fall dem jobbat med.
I The Conjuring hjälper paret en fembarns familj som nyligen flyttat in i ett hus på landet men upptäcker snart att allt inte är som det ska i huset, något hemskt är ute efter familjen.  
Jag såg filmen igår och tycker den var väldigt bra, obehaglig eftersom den baseras på en verklig händelse och väldigt nervpirrande. Filmen är bra gjord och har skickliga skådespelare. Har ni sett Breaking dawn kommer ni även känna igen en av döttrarna i familjen.
Jag kan starkt rekommendera denna film om ni vill ha en pulshöjare och ger den därför 4 av 5 möjliga M.
 
Skådespelare: Patrick Wilson (WatchMen), Vera Farmiga (Pojken i randig pyjamas) m.fl.
 

Ni ger mig mer motivation :)

Från Anonym:
Ska du prøva få han til Sverige då?:)

Vi har ju såklart pratat om att han ska komma hit till Sverige men det kommer tyvärr att dröja, över ett år minst. Han ska nämnligen rycka in i militären, något alla killar som fyller 20 i Turkiet måste göra. Som när vi hade värnplikt/lumpen här i Sverige förut. Han fyller ju tjugo nästa år så han blir inkallad i början på 2014. Det kommer betyda ännu mindre kontakt och vi kommer inte kunna träffas. Jag vet inte hur det är, om det är så att de får ett par veckor som de får åka hem på eller nåt, iaf så kommer det bli väldigt svårt att träffas. Vilket kommer bli väldigt svårt och det kommer krävas mycket av oss båda. Men om det är så att vi klarar att hålla ihop under de 12-15 månaderna han är borta så kommer vi säkert försöka fixa så att vi får vara tillsammans på riktigt :)
 
 
 
Från Gabriella: 
kan du inte lägga upp en bild på er eller han ?
 
Jättekul att du skrev dit namn Gabriella :) Hehe ville bara inflika det ;)
Nu till frågan. Jo jag skulle väldigt gärna vilja dela med mig av lite bilder på oss eller honom fast ändå inte. Vi har kommit överrens om att vi väntar med bilder ut offentligt. Jag har inte heller lagt upp någon bild med oss två på facebook, inte heller gjort någon relationsstatus. Det känns ändå bra, att ta det lite långsamt i början, tills det blir lite mer stabilt mellan oss. Men blir det som vi har tänkt i oktober kommer jag lägga upp bilder och även avslöja hans namn :)  
 
 
Det är verkligen superkul att få frågor från er, att faktiskt få lite kontakt med mina läsare och inte bara se antalet på besökstabellen :) Det gör mig så glad och gör mig mycket mer motiverad till att blogga :)
Tack ska ni ha allihopa, även ni som inte kommenterar! <3

The way you make me smile

Jag pratade just med pojken min (det låter bättre än pojkvän just nu hehe), vi har inte pratat sen i måndags eftersom han jobbar och så. Det gjorde verkligen min dag även om det bara var en snabbis, jag fick se honom igen och allt känns så mycket bättre. Vi ska prata mer ikväll när han kommer hem men bara det där lilla nu har verkligen gjort min dag, speciellt idag när det har varit lite serious så här på morgonen. Först på UMO och sen ett möte tillsammans med mina föräldrar. Känslan av att bara bli glad av att se hans fina ansikte igen och hans pussgubbar på skype har gjort min dag så mycket bättre. Usch vad jag längtar till oktober nu, bara att få stå framför honom, så nära varandra igen.   
 
Nu ska jag iaf plugg, måste skriva färdigt en bokanalys som ska vara inlämnad idag senast kl 16.00.
 
 
 

Never give up on what you really want

Jag fick en till fråga häromdagen och det är jättekul, det blir ju en mest frågor om mitt förhållande med killen från Alanya och det kan jag förstå men det är ändå lite jag vill tydliggöra.
Jag vet att jag själv har skrivit att han är min pojkvän och det är han ju, vi spenderade ändå en hel sommar tillsammans och vi har ju liksom blivit ett par. Men distansen gör det så svårt för mig att kalla oss pojkvän, flickvän eftersom det ibland faktiskt inte känns så. Jag tycker om honom jättemycket och saknar verkligen att vara med honom så jag tror verkligen att den här oktoberresan kommer vara bra för oss båda. Då kan vi liksom verkligen göra det mer offeciellt att vi är ett par, vi kan liksom få mer tid med varandra utan en massa jobb ivägen. Jag tror att det just är det där att vi inte är helt officella som par (min familj och vänner och hans familj och vänner vet ju om det) som gör att det inte riktigt känns som vi ännu. Men som sagt, det är något vi kommer prata mer om när vi träffas igen och då kommer nog allt kännas bättre igen :)
 
Som jag sa tidigare behöver ni inte vara rädda för att skriva era namn, jag är inte farlig. Jag lovar :) 
 
Senaste frågan är iaf från Anonym :)
 
Hur gammal er din pojkvenn? Hva jobbar han med då?
 
Han är 19 år gammal, alltså ett år äldre än mig och han jobbar på en restaurang i Alanya. Jag träffade honom förra sommaren men det var inget mer än så, men det här året hitta vi varandra lite bättre :) 
 
 

Oro oro oro, alltid är det något

Usch alltså. Jag har haft en kommande och gående smärta i nedre delen av magen i några dagar och igår kväll blev smärtan ihållande under hela kvällen. Och jag som är lite hypokondriker nojjar ju ihjäl mig när något inte känns som det ska. Mamma prata om en ägglossning och jag har sökt runt på google. det blev ju inte driekt bättre att se alla symptom på olika möjliga sjukdomar och infektioner. Så nu har jag iaf varit på ungdomsmottagningen, fick ta lite prover men han sa att det säkert är ägglossning eftersom jag inte har feber eller något annat som visar tecken på infektioner osv. Så nu känns det lite bättre och just nu gör det inte ont, men det kommer och går lite.
Jag hoppas iaf på det bäst och får inte tro det allra värsta.
 
Jag hoppas att allt är bra med er iaf och att ni får en mysig fredag. Själv är jag ledig idag så det är iaf skönt :)
 
Kram så länge!

Fråga :)

Jag tycker verkligen att det är jättekul varje gång jag loggar in här på bloggen och ser att jag fått in en kommentar, frågor är extra roliga :) Fråga på bara! ;)
Jag har fått en fråga från Anonym :)
 
Är din pojkvän turk? Muslim? Berätta
 

Ja min pojkvän är från Turkiet, han bor i Alanya men är hälften turk och hälften kurd. Han är även muslim men han är inte så att han inte dricker alkohol, inte röker osv. Det ändå som "skiljer" oss åt är väl egenltligen att han inte äter griskött och vi har lite olika uppfattningar av gud(inte för att han pratar mycket om gud och så men ja ni fattar) men vi accepterar varandra. Jag tycker det är spännande med olika kulturer så det är spännande att få ta del av hans kultur. Jag tycker om den kurdiska gruppdansen, den är kul haha ;)
 
 
 

Lyckat!

Nu har jag varit på jobbintervju för Nanny.nu och det gick väldigt bra!
Jag fick först en del frågor om vem jag är och varför jag vill ha jobbet osv sen fick jag gå vidare på direkten, se en informations video och därefter spela in en video som representerar mig. Video är för familjerna så att dem ser lite vem jag är och om dem är intresserade av att ha mig som barnvakt :)
Så så fort de på kontoret hittar en familj åt mig ska jag få träffa familjen, de skulle höra av sig nästa vecka så det känns bra!
Haha allt gick så fort så jag kan inte riktigt fatta att jag fick jobbet! Jag frågade såklart om detta inbär att jag har fått jobbet och hon svarade att de aldrig skulle ha låtit mig gå vidare och spela in en video om det var så att de inte ville anställa mig så nu måste jag bara vänta på en familj helt enkelt :)

Nu ska jag bara prata med Donken också och säga att jag ska sluta, så himla skönt verkligen!
Men jag tror att det kommer kännas mer verkligt när jag sagt upp mig och fått en familj :)


Livet är för kort

"Varför straffar du dig med att inte äta?"
Det frågade en turkisk vän till mig en morgon i Alanya. Jag hade det inte alltid så lät i Alanya, visst fanns ångesten där och pockade hur mycket jag än ville att den inte skulle det.
Min vän vet ingenting om mina problem och ändå lade han den frågan, från ingenstans.
Det var igår när jag var ute på min löpning/PW runda som frågan bara kom tillbaka till mig, antagligen för att jag hade lite ångest igår.
Och det lät så rätt på nåt sätt. Varför straffa sig själv med att inte äta?
Det är mat, utan mat dör vi. Hur ska vi orka leva, både fysiskt och psykiskt.
Hur ska man orka med skola/jobb, gå eller koncentrera oss om vi lever på noll?
Och psykiskt då, problem som gör oss nedstämda och energilösa. Faktum är att vi behöver alla energi vi kan få för att ens orka ta oss igenom allt vi går igenom.
Och ärligt talat finns det väl viktigare saker här i livet att gå och tänka på än att oroa sig för mat vi äter. Balans är allt det handlar om, regelbundenhet.
Det är väldigt lätt att försvinna in i dessa mattankar som skapar ångest och vi ser inte allt man missar, att leva.
Vi har bara ett liv, vill vi verkligen att mat ska vara en sådan extremt laddad punkt då.
Nu har inte alla ätstörningar och tänker inte alls på det här med maten på samma sätt, vilket är bra och det glädjer mig. Men jag vet att vårt samhälle idag har mycket av det här problemet.

Det jag vill komma till?
Straffa aldrig dig själv genom att låta bli att äta, känn dig inte dum. Mat borde inte vara så laddat som det har blivit idag. Det är sådana här insikter som får mig stark när det är tufft och jag nästan bara vill ge efter.


I miss you


Ibland finns det ljuspunkter som ger ny energi!

Idag vaknade jag trött (som vanligt) men när jag stod inne och fixade mig på mitt rum kom pappa in med ett brev från Skatteverket och det var ett glädjebesked kan jag säga! Jag trodde inte jag skulle få tillbaka på skatten från förra året men det som blev fel var att de inte hade mina kontouppgifter så mamma ringde de medan jag var i skolan så nu ska jag få ett nytt brev nästa vecka så jag kan hämta ut pengarna på banken :) Så fort jag har pengarna ska jag boka flygbiljetten, så himla skönt verkligen!
Och sen när jag kom hem ringde jag tillbaka till ett företag som heter Nanny som ringde igår, så imorn ska jag på en jobbintervju! Jag hoppas hoppas hoppas verkligen jag får jobbet så att jag kan sluta på Donken :D
Jag håller tummarna!!!


Tankspridd: Yes ibland så!

Så här taggad för jobb var jag idag
 
Idag har det varit skola och jobb för min del. Det är så typiskt att vi skulle få en varm och molnfridag just idag när jag skulle jobba.
Imorse åkte jag till skolan med en stickad tröja, skinnjacka och treggins, varmt blev det kan jag säga haha. Så när jag skulle åka till jobbet fick det bli shorts och linne.
Nu är jag öm i fötterna och känner mig väl inte så jättefräsch efter ca 4 timmar och 20 minuters (jobbade över 20 min) jobb ute i själva matdelen, eller lobbyn som vi så fint kallar det på jobbet. Rusch var det också så det blev många bord att torka och många säckar skräp att slänga, som tur var hade jag två jättebra kollegor vid min sida, bra teamwork! Haha juste, klantig som jag är låste jag in mina nycklar i jobbskåpet idag så det fick jag klippa upp. Det lustiga är att jag oftast gör misstaget att lägga tillbaka nycklarna i väskan av ren vana men jag har alltid kommit på mig själv och tagit ut nycklarna igen. Idag hade jag tydligen tankarna på annat håll så just som jag klickar igen hänglåset inser jag att mina nycklar ligger i väskan, som är skåpet... klant säger jag bara!
 
Lite träningsvärk i benen har börjat smyga sig fram också efter gårkvällens joggning/pw runda. Yes ni hörde rätt jag var ute på joggingtur igår kväll efter bion, det var väl i höstas/vintras jag senast joggade. Konditionen kändes väl mest i början men efter en stund blev det faktiskt bättre och det kändes nästan som när jag aktivt joggade.
 
Nu ska jag ta mig en snabbdusch och krypa till sängs. Kram till er och sov så gott!
 

The mortal instruments

Igår kväll var jag på bio med Johan och Anna och såg The mortal instruments.
Det är nog den bästa filmen jag har sätt på länge!
Den hade allt. Spänning, förbjuden kärlek, action, romantik och en underton av humor :)

Det är en fantasy film om en till en början en helt vanlig tjej men det är något som förändras snabbt och en helt ny verklighet står runt hörnet för huvudkaraktären Clary.
Detta är första delen av tre och jag längtar redan efter uppföljaren!

Det är verkligen en film som är precis i min smak och för er som älskar Twilight eller fantasy överlag är detta en film för er!
Jag ger den MMMMM i betyg, en solklar fullpoängare!


Mammas jobb

Imorse åkte jag med mamma till jobbet på häktet där hon jobbar lite extra ibland så nu sitter jag i fikarummet och kollar lite på Faceoff. Jag har hjälpt mamma lite, som att fixa matlådorna, lagt upp sallad och rödbetor i burkar som hör till middagen.
Till lunch fick dem chorizo och bulgur med grönsaker samt turkisk yoghurt.
Haha tycker om bilderna mamma tog på mig när vi packade matlådor. Haha jag bjuder på de! ;)


Lördagsfika

Efter middagen igår åkte jag, moster min och mamma in till stan och satt oss och tog en kvällsfika på Café 60 :)
Vi satt och diskuterade våra planer och skev en lista, om vi lyckas genomför det vi spånar på kommer det bli som en dröm som går i uppfyllelse. Jag kan inte säga vad det handlar om mer än, Alanya :)

Vi hoppas verkligen att våra planer blir till verklighet!


Svar på fråga

Angelica:
Ska du åka tillbaka till Alanya i oktober?
 

Ja Angelica jag ska åka tillbaka till Alanya i oktober för att träffa min pojkvän där nere. Men jag åker med min mamma som också har träffat en man som bor där nere, samt min moster och mina småsyskon :)
Det ska bli väldigt kul att få åka med dem ner dit. Det blir i slutet av oktober, runt höstlovet men jag vet inte riktigt hur länge jag bli kvar, allt från 1 vecka till 3 veckor. Beror ju på skolan också men det är ju ett höstlov där också så det ska nog lösa sig hoppas jag :)
 
Jag tycker att det är jättekul med frågor och jag svara mer än gärna på vad ni har på hjärtat, om det är något ni undrar,  vill veta något mer om mig osv :) Ni får ju självklart vara anonyma men jag tycker att det är lite roligt att få en fråga med ett namn, känns mer som att man svarar någon då :)
Jag är inte farlig direkt hehe ;)  Men som sagt, vill du verkligen vara anonym är din fråga lika välkommen :)
 
Kramar till er! <3

Nya skor!

Pappa var så snäll och köpte dessa finigar åt mig nyss, jag såg de igår när han köpte skor åt Matilda och blev kär! Så sköna och snygga! De kommer att användas flitigt kan jag säga! :D
Haha jag fick tjata lite på honom och på kvällen igår sa han att han köper de åt mig om jag sköter all disk i en månad. Jag diskar ju redan en del så det är inga problem för mig haha! ;)


Redo för nya utmaningar

Godmorgon, allt bra med er?
 
Idag jobbar jag från 11.30-15.30. Jag är väl inte så jättetaggad direkt och jag vill gärna hitta ett annat jobb. Förhoppningsvis så kan jag få jobba extra på hemtjänsten mamma jobbar på när jag fyllt 18, så fort jag har hittat ett annat jobb tänker jag sluta på donken. Jag har gjort mitt där och jag har lärt mig från det så nu vill jag gå vidare. Speciellt efter att jag jobbade nere i Alanya känner jag mig  redo för något annat.
Vi får se om jag lyckas höra runt lite med några bekanta och se om det finns något jobb. Hoppas verkligen jag kan hitta något annat snart!
 

Poängjakt

Ja det var dagens skoldag haha :)
Vi blev indelade i olika grupper på 8 pers, 4 från år 1 och 4 från år 2 :)
Kul att samarbeta med nya ansikten och min grupp var väldigt lätt att jobba med så jag var supernöjd för det, det underlättar ju väldigt mycket!
Vi fick ett papper och åkte runt i stan (Stockholm) för att ta bild på olika saker som stod på pappret för att tjäna in olika poäng. Det kunde vara allt från statyer till en cyklist :) Vi gick väl runt i ca 4 timmar haha :)
Vi fick en lunchlåda med pastasallad också, faktiskt väldigt fräsch så det gjorde mig glad haha ;)

Kul idé tycker jag, blev faktiskt glatt överraskad + att den grupp som vinner får biobiljetter och en månad free spotify :)
Vi får hålla tummarna för att vårt slit idag ger oss en vinst! :)

 
Högvakterna gör vaktavlösning
Vi fick gratis guid också av en jättesnäll herre som visade oss vägen till "Järnpojken" och "S:t Göran och draken", så fick vi veta lite historia på vägen också :)
"Järnpojken" är endast 15 cm hög och när en guid försvann iväg med sin grupp turister fick vi kanske 1 minut på oss att ta bilden till poängjakten sen kom dessa turister flygande från ingen stanns och praktiskt taget kastade sig över den lilla pojkens huvud, man ska tydligen få tur om man smeker honom på huvud. Tur att jag hann klappa honom lite på huvudet iaf innan turisterna flög fram haha :)
 
 
 
 

Friday!

Det är så skönt att få en sån här mjukstart på det nya skolåret, det är redan fredag och idag ska vi få lite böcker nu på morgonen och sen blir det nån promenad/utedag fram till kl 14 :)

Igår jobbade jag som sagt och det gick bra, ganska lugnt var det så det var skönt att inte kastas in i någon megarush när man inte har jobbat på ett tag :)
Ingen var direkt sur på mig heller för att jag inte hade dykt upp på de pass pass jag skulle i somras. Det enda dem fråga mig var om det skulle bli raka puckar hädanefter och att jag ska få fylla i ett papper där jag bekräftar min frånvaro.

Hur känns det för er att komma tillbaka till skolan eller möjligen jobb efter sommaren? :)


Nej till finnar och blämmor!

Usch ja! Jag tror ni minns innan jag åkte ner till Alanya att jag hade väldigt mycket blämmor i ansiktet framförallt i pannan. Det blev bättre nere i solen i kombination med saltvattnet men nu när jag är i Sverige igen har de börjat att komma tillbaka! :(
Så jag tog med mamma till Apoteket och införskaffade dessa åt mig, jag hoppas verkligen att det hjälper! Allt jag har prövat funkar inte men jag tror att det kan vara en fördel att kombinera fler produkter i olika former och som tur var hade Apoteket ett rabatterbjudande på Neutrogena. Jag har testat skrubben tidigare men inte blivit särskilt nöjd men jag tänkte att om jag kombinerar med en facial wash så kanske det vill funka och bli ett bättre resultat!
Jag håller tummarna för det iaf!


Då var det skola igen då

Just nu sitter jag på bussen på väg till skolan, det kommer antagligen bli en kort dag men halv fem börjar jag jobba, till kl åtta ikväll. Vi får se hur det blir att komma tillbaka till jobbet, just nu är jag bara glad att jag fick behålla det eftersom jag bara stannade kvar i Alanya även fast jag var ledig halva juli.

Lite uppdate om det blir det ikväll så vi hörs, kram! :)


Det är det där att aldrig ge upp!

Ätit kvällsmål och tittat på Idol. Jag tycker auditions är roligast och jag måste säga att det finns många duktiga som gått vidare :)
Jag skulle ha sökt men för det första vet jag inte om jag är redo för det och så jobbade jag när det var audition här i Stockholm (dålig ursäkt tänker ni nu men så var iaf haha). Hehe men jag fick se en del av sökarna inne på donken eftersom audition hölls någonstans utanför Globen ;)

Enheten gick bra idag förresten, håller jag vikten nu eller ja att den inte minskar igen iaf så får jag börja på gruppträningarna på gymmet igen och då som jag sa byter jag ut gymmet med power walken :) Det känns bra och eftersom jag verkligen vill tillbaka till gymmet ska jag se till att fixa det här. Har jag kommit så här långt ska jag banne mig inte tillbaka igen!

Nu blir det lite läsning innan jag nannar, sov gott! :)


Onsdag

Imorse vaknade jag strax efter åtta, vilket är bra eftersom skolan börjar imorn. Många tycker det är jobbigt ser jag både på facebook och insta men för min del är det rätt skönt (kommer säkert inte tycka det när man måste plugga igen haha) men det innebär rutiner igen och jag trivs med min inriktning och det ska bli lite spännande att börja med psykologi och allt det där igen :)

Nu ska jag och mamma ta oss till i Farsta innan vi åker till enheten för vägning och samtal, det är alltid lite nervöst med vägning men det är bara att tänka positivt oavsett vad!

Vi hörs sen, kramar till er! :)


En skön dag!

Hallo!
Ja nu är jag hemma igen efter en dag med tjejerna i Uppsala, haha det är verkligen inte mina hoods alltså. Det är väl IKEA jag ser Uppsala som, inget illa menat med det men alla gånger jag har åkt till Uppsala har det vart för att gå på IKEA. Det var då när jag bodde ute i Närtuna :)
Idag gick vi också på IKEA (haha) åt på Dax, gick i Gränby centrum och köpte Mcflurry diam i Mcdrive:n hehe ;)
Idag var det Jennifer som körde men efter att vi hängde lite hos Alex skjutsade Josse mig till Märsta igen, tjejerna följde också med såklart ;)
Tack för gårkvällen och dagen älskade ni! Det är alltid skönt att få vara med er och bli på bättre humör <3

Hoppas ni också haft en bra dag! :)


Mot Uppsala

Fint väder är det idag och jag ångrar lite att jag inte tog med mig ett par shorts men men what to do!
Tjejerna och jag har käkat frukost och nu beger vi oss mot Uppsala!
Puss och kram så länge! <3


Mysmåndag

Go'kväll kära ni :)
Jag sitter ute i Närtuna och har en liten mysmåndag hos Josse :) Hon fick sitt körkort idag så hon och Jennifer åkte och hämtade mig Märsta. Det är i såna här tillfällen man inser att vi börjar bli vuxna! Herregud vad tiden går fort, känns som att det var igår vi började på högstadiet!

https://cdn1.cdnme.se/4123349/7-3/pic_52127c389606ee25aca43d86.jpg" class="image">


Stop hating!

 
Godmorgon!
Det känns både skönt och konstigt på samma gång att vakna halv sju på morgonen. Skönt för att få känslan av lite mer normalitet och rutiner men konstigt för att man under 2 månaders tid vaknar senare än kl 9 på morgonen och sena nätter. Men igår gick jag la mig tidigt, tror den var runt elva, halv tolv (i normala fall är det sent för mig men efter denna sommar är det väldigt tidigt haha).
Så idag blev det en tidig frukost och nu sitter jag och tittar på Jakten på näthatarna.
Jag fattar inte att det finns människor som kan sitta och modda och terrorera både levanade och avlidna människor. Så sjukt, vad får dessa männsikor ut av nätmoddningen är min fråga? Och vart finns deras moral och empati?
Just stop the hate!
Ingen människa förtjänar att trakasseras, mobbas eller överhuvudtaget behandlas illa.
 

Am I wrong for thinking that we could be something for real?

 
Att få ligga på nätterna och prata med dig, röra vid dig, ha dina armar runt mig, kyssa dig, skratta ihop med dig.. det saknar jag som mest. Ibland känns det så orättvist att vi har detta avstånd mellan oss, det gör så ont. Vissa dagar är lättare än andra men Ibland har jag till och med svårt att andas, då är det som värst. Men samtidigt är jag rädd, rädd för att du inte känner likadant för mig eller för att jag kanske har fel om oss, att avståndet blir för mycket eller om det helt enkelt ens kommer vi bli på riktigt en dag, att vi får leva tillsammans.. Jag tänker alldeles för mycket jag vet men det är tankar jag inte kan låta bli att tänka. Bara tiden kan avgöra detta och i oktober får vi äntligen träffas igen.
I Alanya sa du att vi måste vara starka och det tänker jag vara.
 

Lite shopping

Idag kände jag att jag var tvungen att göra nånting.Gårdagen och denna förmiddag har varit väldigt jobbiga, det är hålet i bröstet som värker. Jag saknar honom så mycket.

Så jag och mamma åkte till Skärholmen bara för att titta runt lite, hon hitta lite grejer och jag köpte en klänning från New Yorker, det var nära på att jag inte köpte den för att den är lite genomskinlig men jag blev så fäst vid den :P

Tack mamma för att du alltid ställer upp för mig när det är jobbigt <3

 

 
 
 
 

Movienight

Egentligen skulle jag ha åkt in till stan och träffat Josse och dem men min pappa blev bortbjuden på kräftskiva i sista minuten och mamma jobbar kvällar så det skulle betytt att småsyskonen skulle fått vara själva hemma. Det kändes inte schyst att lämna dem och dessutom kan det faktiskt hända någonting om man har otur så jag beslöt mig för att stanna hemma ikväll för deras skull.
Vi åt köttfärssås och pasta till middag sen hade jag och Matilda en liten filmkväll, Identity thief hette filmen vi såg. Recension kommer sen hehe ;)
Nu är iaf mamma hemma och jag ska nog ta mig en film till innan läggdags :)

Sov gott kära ni, kram!


Filmdag

Ja idag är det verkligen en filmdag, har redan sätt på den sista Wallander filmen och nu står nästa film på tur.
Det regnar och jag avskyr att säga det men man börjar känna att sommaren går mot sitt slut, men jag ska inte klaga. Jag har haften den bästa sommaren i mitt liv med medelhavsvärme och härligt sällskap, nya bekantskaper och rikare på erfarenhet. Jag ångrar inte en sekund att jag fattade beslutet att stanna kvar och jobba i Alanya!
Stort tack till alla som har gjort min sommar till den absolut bästa! Thank you so match! <3

Nu ska jag se på Hangover 3 med syster och pappa, nån lunch ska jag väl få i mig också. Kram till er alla så länge!


1 September

Den 1 september har jag satt som datum för att sluta röka och andledningen till just det datumet är för att då börjar mitt gymkort gälla igen :)
Då ska jag sattsa på gruppträningarna och fokusera på musklerna. Jag sattsar verkligen inte på att bli nån bodybilder och heller inte på att gå ner i vikt! Därför ska jag ta upp det på enheten på onsdag då jag ska dit igen. Min tanke är att jag ska byta ut PW mot gruppträningarna så att jag kan stärka mina muskler, det behövs känner jag. Framför allt i ryggen, armar och axlar/nacke. Men det betyder också att jag verkligen måste vara noga med alla måltider och mellanmål.
Måltiderna har jag ju koll på men ibland slavar jag med mellanmål speciellt nu när det är lov och det blir så tajt om tid för att man vaknar senare osv. Sen ska jag inte ljuga om att jag iband slarvar när jag går i skolan för det gör jag också, så jag behöver verkligen skärpa mig om jag ska börja gymma + att det psykiskt inte är bra för mig att hoppa över måltider och mellanmål. Som jag sagt tidigare vill jag verkligen att det ska fungera och att jag vill bli bättre, mer frisk.
Och eftersom jag ändå ska börja ta hand om mina muskler kan jag lika gärna sluta röka. Dels för att det är svindyrt och dels för att det inte bra för lugnorna, hyn osv. Det kommer nog inte bli så enkelt (speciellt att inte få morgonciggen eller efter maten) men jag har ju inte rökt så länge så jag borde fixa det! Försöka ska jag iaf göra :)
 
Vi håller tummarna! 
 

Stoker

Från: 2013
Stoker handlar om India vars pappa nyligen dött och på hans begravning dyker plötsligt henne okända och mystiska farbror Charlie upp. Han flyttar ihop med India och hennes mamma varav mystiska saker börjar hända och folk i deras närhet börjar försvinna.
Filmgenren ska vara skräckdrama men ska jag vara ärligt tycker jag bara filmen var konstig och utan någon mening. Och den var inte direkt läskig heller, kände aldrig att jag var uppskrämd eller fastklistrad till filmen. Jag pausade till och med i mellan åt för att kolla facebook. Inte så intressant helt enkelt.
Jag tycker som sagt att filmen saknade mening, det fanns liksom inget syfte med filmen.
Skådespelare: Mia Wasikowska (Alice i underlandet) Matthew Goode (Chasing Liberty) samt Nicole Kidman (Moulin Rouge)
 
Mitt betyg: M av 5 möjliga
 

Ny kategori: Filmtips!

I denna lilla kategori kommer jag dela med mig av filmer jag tittar på och betygsätta dem med M. Så får en film 5 M (alltså MMMMM) betyder det att filmen når högsta betyg. Det kan vara lite kul tänker jag eftersom jag själv gärna googlar runt efter filmtips om jag inte vet vad för film jag ska se. Och anledingen till att jag gör denna kategori är för att jag själv tycker att det finns för lite eller möjligen lite otydliga tips och betyg på filmer. Sen är det ju också lite kul att se olika recensioner på olika filmer :)
Jag tror ni förstår syftet i alla fall :)

Äntligen!

Som ni säkert minns blev min iPhone 5 stulen i Alanya så nu har jag haft min lillasysters mobil. Men nu har jag äntligen en ny iPhone 5, my precious! Hahah ;)
Jag säger bara en sak, jag kommer aldrig sätta min fot på kleopatra stranden på natten med min mobil igen! Det är ett löfte! ;)

Nu ska jag dra på mig träningskläderna och ge mig ut på en PW :)


Kvällen

Hej kära ni! Hoppas allt är bra med er <3
Just nu sitter jag här i köket med mamma och moster. Hon kom över på middag och spendera natten här, mys! Vi har ätit middag, druckigt kaffe i kvällssolen, pratat om framtida planer dom vi jämnt spånar på (som förhoppningsvis kommer bli verklighet en dag) och ätit glass. Nu känner jag mig små seg och ska nog se på Stoker (skräckis). Mitt humör är väldigt upp och ner så jag har inte spenderat så mycket tid med vännerna, jag blir lätt så, drar mig undan för att jag inte orkar låtsas vara på bra humör när jag egentligen bara vill dra täcket över huvudet och sova bort alla bekymmer och problem.Hoppas ni förstår!
Kram till er så länge!
 
 

Bananbåt Del 2

Då var vi på plats igen ;)
Men så var vi lika snabbt av igen, men lika glada var vi för det!
Hahah älskar den här bilden! :D
 
Följ min blogg med Bloglovin
 
 
 
 

Bananbåt Del 1

 
 
Hahah jag dör! Det var förstra gången jag åkte sån där bananbåt och jag kan säga att jag var livrädd när vi skulle ta oss ut dit och fick flytvästar och för att inte tala om när vi satte oss på den där bananen! Jag hade en bild framför mig att vi skulle flyga åt fanders och typ bryta nacken och allt det där! Men det var verkligen bara kul!
Det roliga var ju egentligen att jag precis hade träffat dem här killarna på stranden! :D
Jag jobbade som vanligt och stötte på en utav killarna i vattnet och vi började snacka, de är från sverige såklart haha ;) 
Dem skulle komma till Tropical på kvällen men dem låg precis där vi höll till på stranden så dem kom tillbaka till mig och frågade om jag ville åka med på bananbåten! Haha snacka om random grej alltså men jag gjorde det lite i smyg för som sagt så jobbade jag ju så killarna från Tropical visste inte att jag smög iväg... hehe sneaky! :P
 
Jag fick låna bilderna av killarna så det kommer komma fler, då vi är lite mer rutinerade haha! ;)
Jag menar, titta hur vi kämpade för vårt liv för att ta oss upp igen haha och jag var så skräckslagen när vi började åka att jag satt som fastklistrad på bananen (förutom att vi flög upp och ner då av vågorna) haha! :D
 

Maybe someday

Iband undrar jag om man någon gång kan reparera något som en gång gått sönder ... eller lär man sig leva med det?
 
Eller så måste man bara ta steget och våga lita på någon igen...

Ny design!

Nu har jag äntligen fått hjälpa att fixa designen här på bloggen och den är verkligen mycket bättre ch jag är jättenöjd! Tack Marko Macke Hakorinne för att du har tagit dig tiden att hjälpa mig och tack ännu en gång för bilderna!!
 
Här är då bilden jag valde att ha som header här på bloggen :) Och eftersom inte hela bilden är med på headern vill jag lägga upp den i sin helhet också! :) Visst blev designen mycket bättre? :)
Haha och äntligen har jag fått bort det fula blå sträcket som syntes under inläggsrubrikerna ;)
 
Nu ska jag ta se på lite skräckfilm, ha det bra så länge. KRAM! <3

I can't tell where the journey will end...


Is there something better...

 
Här kommer det fler bilder från gårdagens fotografering, det kommer komma fler men jag tycker om att dela upp bilderna i dess sammanhang så här har ni en del :)
Hope you like it because i do! So good photographer! :D
 
 
 
 
 

The Photo Shoot

 
Här har ni några utav bilderna från dagens photo shoot, fler kommer imorgon. Jag fick dem precis så ville gärna dela med mig av några nu med det samma! :D
 

Photo shoot!

Yes äntligen blev det av. Min granne har en riktigt bra kamra så han har precis tagit en del foton på mig, en del till min nya header och sen bara några foton för skojskull. Det blev riktigt bra bilder och jag är super nöjd. Han ska fixa till bilderna och skicka de till mig senare idag. Och då lägger jag även upp några av bilderna här på bloggen :)
 
Jättekul var det och som sagt jag är riktgit nöjd! Lite mer photo shoots skulle vara kul att göra faktiskt! :D
 

Dadadadam!





Yes det blev helt enkelt så att jag slingade håret, det blev inte en jättestor skillnad men det vill jag inte heller. Jag tycker man får en mer naturlig färg på håret när man slingar det så därför bestämde jag mig för att göra det :)
Vad tycks? Det är då bilden till höger som är mitt nya slingade hår och bilden till vänster är den från igår :)

My hair?

Hmm.. jag sitter och funderar på om jag ska slinga håret igen. Om ni kommer ihåg så gjorde jag ju det en månad innan jag åkte till Turkiet men mitt hår blev ju så himla solblekt där nere så nu är det nästan vitt, iaf i topparna. Jag ser ju lite brunare ut med ljust hår men jag tyckte verkligen om mitt slingade hår så det lutar mycket åt att jag kommer göra det men vad tycker ni?
 
 Mitt hår idag.
 
Mitt hår den 15/5 (slingat)
 
Så vad tycker ni nu då är alltså min fråga, slinga eller låta det vara?
 
Måste bara tillägga att jag vart glatt överraskad när jag såg den nytagna bilden och jämnförde med den gamla, titta vad långt mitt hår har blivit på bara 3 månader! :D
 
 
 
 

Jag trodde jag skulle dö...

 
Jag ska inte lova att det var precis den här dödsmaskinen jag fick åka med på men den var iaf snarlik och jag trodde på allvar att jag skulle DÖ när jag åkte på den.
 
En man som känner ägarna på Tropical (restaurangen jag jobbade på i Alanya) kom till restaurangen en kväll och från ingenstans ville han ta med mig på en åktur. Jag tänker lite tveksamt "Okej varför inte?" och då vill jag tillägga att jag aldrig har träffat den här mannen förut.
Jag sätter mig på den här stora MC:n utan någon säkerhetsutrustning what so ever! Sen åker vi runt lite i Alanya, han kör mig upp till Terassen (en utsiktsplats uppe i bergen där man kan se ut över hela Alanya! Det var iaf en häftigt upplevelse men sen när vi åker ner igen kör han ut på stora motorvägen för att köra ut från Alanya och åka till konakli (staden innan Alanya). Jag tyckte att 150 km/h var tillräckligt snabbt och redan då var jag livrädd att han skulle krocka, välta... vad som helst som gjorde att vi dog. Alltså jag skojar inte när jag säger att jag inte ens kunde hålla ögonen öppna för att det gick så jäkla snabbt ute på motorvägen. Tårarna (jag grät inte men det är oundvikligt i en sån hastighet att inte få tårar) bara rann, mitt hår stod åt alla håll och kanter och jag var bara glad att jag orkade hålla mig kvar på MC:n.
Galningen som körde ville ju såklart spexa också så det fanns ju tillfällen han bara släppte styret och körde typ den här "no hands" grejen. Jag (halvt paralyserad) ber honom att hålla kvar händerna på styret och förklarar att jag inte vill dö, haha. Det var verkligen det ända jag tänkte, jag trodde ärligt att jag inte skulle komma hem levande alltså. Sen när vi kommer tillbaka på Tropical berättar han glatt att han var upp i 280 km/h!
Alltså hallå, utan utrustning och allting! Säger bara det, hade vi krockat eller vält hade det inte hunnits någonting kvar av oss.
Sen dess åkte jag aldrig mer på den där, eller jo en gång till men då bad jag honom köra sakt. Han skulle fixa ett par skor till mig så därför körde han mig haha! 
Det läskiga var bara att en vecka senare skjutsar han Osman, en kille som jobbar på Tropical. Och då kör den här killen "bara" i 60 km/h och han tappar kontrollen över MC:n, så han och Osman körs akut till Antalya sjukhus. Mannen som körde hamnade i tvådagarskoma (har för mig att det var två dagar) och Osman får som tur bara yttre skador. Dem hade sån otrolig tur och jag är så tacksam att det inte hände något när jag åkte!
 
Jag önskar att jag hade fler bilder från sommaren men eftersom min mobil blev stulen kunde jag inte ta några bilder förens min mamma kom dit och gav mig en mobil. Den här bilden har jag lånat från mannen som körde och äger MC:n.
Nej såna brutala hastigheter utan säkerhetsutrustning  är ingenting för mig, tycker inte alls att det ger mig någon form av kick eller adrenalin. Kanske skulle det kännas annorlunda om jag hade haft säkerheten men jag är faktiskt inte så sugen på att prova haha! ;)

Min nya bebis!

Eller ja... I wish!
Nej men jag har verkligen funderat på om jag ska börja spara till en hund. Jag har alltid velat ha en och i veckan hittade jag min absoluta dröm hund. Russkiy Toy. Så himla fina!
Sen jag såg denna lilla ras har jag på allvar börjat kolla vad det skulle kosta för mig i månaden (på ett ungefär) att ta hand om en sån här liten rackare. Men då är ju frågan, ska jag spara till en hund eller till en ny resa för nästa sommar?
Jag skulle ju gärna vilja spara till båda men när man skaffar hund tar man sig ett väldigt stort ansvar så skaffar jag hund skulle jag nog inte kunna åka bort nästa sommar. Om det inte skulle finnas en vänlig människa som vill passa den medan jag är borta. Men ska jag spara till båda blir det verkligen mycket sparande och mycket jobb, Jag vet inte ens om det är möjligt?
Nej men skaffar jag hund ska det i vilket fall som helst bli en Russkiy Toy. Jag får fundera lite mer på det så får vi se vad jag kommer fram till :)

Elysium

  
Hallo,nu har vi nyligen kommit hem från bion (ja, vi tog den idag istället), Elysium. En riktigt bra film med grymma effekter, ljud, handling och skådespelare. Den kan jag starkt rekommendera! Under dagen tog jag och Anna en promenad in till stan för att åka ut till stuvsta. Vi åkte hem till två kompisar, satt och snacka ute i det helt okeja vädret. Lite kallt för min smak men vad ska man göra hehe.Känslomässigt är det väl lite mer okej men så fort jag påminner mig om det blir det jobbigt igen, varför ska det vara så svårt att ta ett beslut? Jag måste helt enkelt ta mig i kragen.

What to do...

 
Nu sitter jag här i soffan hemma hos Johan och Anna. Johan har precis fixat lite middag så vi ska nog snart käka, nån kyckling gryta med böner och tror att det var en tomat- och gurksallad han fixa ihop också.
Sen är det väl tänkt att vi ska gå på bio (nattbio), den nya filmen Elysium. Det verkar skitbra!
Humöret är lite bättre än tidigare idag men man inte fly från syna problem (tyvärr) men då är det iaf skönt att det finns platser och männsikor man kan vända sig till för att känna sig lite bättre.
 
Jag delade den här bilden idag på Facebook. Tyckte den passade in ganska bra med mina "bekymmer" för tillfället. Vet inte om jag känner att den hjälper men den är i alla fall väldigt sann.

Mycket i skallen..

God morgon, jag hoppas att allt är bra med er. Själv känner jag mig väl så där. Det är mycket som cirkulerar just nu i mitt huvud och jag vet inte vad jag vill. Jag känner mig så förvirrad och vilsen. Dels för att jag inte vet vad jag själv känner och dels för att jag inte vet vad som är sant och inte, vad jag kan lita på och inte. Det är svårt när man har suttit i samma situation tidigare, man blir ju "märkt" och det gör iaf mig rädd. Jag vill tänka på mitt eget bästa och någonstanns vet jag ju vad som är bra för mig just nu men samtidigt så är jag rädd att såra någon annan eller att jag senare kommer ångra mitt beslut.. Det känns väldigt egoistiskt men ibland måste man se till sitt eget bästa och känns det inte rätt inombords borde man väl inte leva efter det, då blir man inte lycklig..
Men samtidigt är jag rädd för vad mitt beslut ska ta mig, kommer det leda till ytligare besvikelser eller blir det bara till det bättre (att jag inte blir sårad). Eller har jag bara fel om allt och är det i grund och botten mina känslor som inte lever upp till det som förväntas i den här situationen?
Som sagt, förvirrad..
 
Senare sen på eftermiddagen ska jag iaf åka till Johan och Anna, ska sova där i några dagar. Vi får se hur länge jag blir kvar men både jag och enheten tror att det är bra att jag får komma hemifrån lite, i en mer lugn miljö. Jag har själv tänkt på det men blev påmind om det när min kontakt på enheten tog upp det. Kanske jag kan få lite goda råd om min förvirrade sinnesstämning också när jag är där. Både mamma och och Carol har fått lyssna på mina tankar, såklart är det ju svårt för dem att säga vad jag ska göra men att de tycker att jag borde göra det som känns rätt för mig och gå efter vad jag själv känner, precis som jag känner tycker dem att jag borde tänka lite mer på mig själv i detta läge. Att gå igenom förra årets kaos en gång till är inget jag vill och inget dem vill se mig gå igenom en gång till.
 
Jag har ju nämnt tidigare att det kommer dyka upp såna här inlägg då jag bara skriver av mig och det kanske inte är så kul för er att läsa om. Men som jag sa då så är min blogg till för att visa alla sidor av mitt liv, inte bara det bra delarna. För då skulle inte min blogg kännas äkta för mig eller ens bli min blogg. Min blogg är ju en del av mig, det är mycket jag inte tar med i bloggen men det tror jag är förståligt. Här delar jag mina mål, mina drömmar, min vardag. Min glädje, sorg, frustration och tankar. Bloggen är som min minidagbok. 
Ingens liv är perfekt även fast man kan tro det ibland när man ser alla bra saker, men även om jag lägger upp mycket av det bra sakerna som händer i mitt liv tycker jag att det är lika viktigt att visa er att det inte alls är så bra jämnt. Alla har sin last att bära.

Gott med pannkakor :)

Idag åkte vi till Farsta en snabbis för att se om det fanns nåt roligt men ska jag vara ärlig blev jag besviken, fanns inget jag verkligen ville ha. Sen är det ju det där med rean. Ska man köpa för att det är billigt men inte använda det för att sommarn snart är slut? Och höst kläder känns ju för tidigt att dra på sig, än är det ju fortfarande sommar. Tror nog att mitt shoppande kommer ligga lågt ett tag, fram till hösten. Blir väl nånting litet kanske men jag ska iaf inte sattsa på några fler sommar outfits. Iaf så kom vi ju hem och lagade pannkakor till middag. Jag åt med kvarg, drottningsylt och jordgubbar. En åt jag med kvarg, äppelmos och kanel också. Mums det var länge sen jag åt pannkakor så varför inte passa på när man blir sugen! :)Nu står en bär paj i ugnen också så nu väntar vi (moster, mamma, jag och Matilda) på att den ska bli färdig :)

Todays outfit

Jacka H&M 299 :- // Hollister (present) // Byxor Vero Moda 349 :- // Michael Kors väska Alanya 210 :- (70 tl) // Converse Alanya 120 :- (40 tl) // Ringar Gina Tricot 10 :- (rea) Syns dock inte på bilden.

Family night!

My family!
 
Idag vaknade jag (hör och häpna) 12.15, trodde jag såg fel när jag kollade på klockan haha! Trotts det har jag ändå varit väldigt trött idag, beror väl på att jag ligger och hostar hela nätterna :/
Och äntligen har vi tvättat också så nu har jag rena kläder igen! :D
 
Mamma har ju varit ledig idag också så Johan, Anna och Carol har varit här på middag. Det är mysigt när familjen kommer över och vi får äta gott, prata och skratta ihop. Det händer ju inte så ofta tyvärr men det är förståligt med jobb och andra saker i vardagen som kommer i mellan.
Så mamma bjöd på Osmanish kebab med bulgur och sallad. Mumsigt värre! :D Turkiet följer med oss hem haha ;)
Lite fanta och rosé har det blivit också :)
Jag har tvyärr inga andra bilder från kvällen än matbilder men det får räcka den här gången hehe ;)
Just nu sitter Carol och mamma och kollar flygresor till Antalya i oktober. Vi planerar ju att åka ner då och moster är också sugen på att hänga på. Superkul! :D Dem blir nere i en vecka men jag tror jag blir kvar en vecka extra, möjligen att jag åker ner en vecka innan dem :)
 
Det blev tyvärr ingen fotografering idag men imorgon om vädret tillåter är det tänkt att bli av. Bilderna kommer bli till en ny header, jag vill verkligen fixa till bloggen :D
 
 

Små citroner gula

 
Det var länge sen nu jag hade Veckans tips men det ska jag försöka ändra på nu! :) Veckans tips är iaf den svenska filmen Små citroner gula. Jag såg den härom kvällen och tycker att det var väldigt bra! Den har humor, bra manus, kärlek, svek, mod, drömmar och sorg. En väldigt bra blandning som gifter sig perfekt om ni frågar mig! Filmen handlar om Agnes som brinner för matens konst med en mamma med många goda kökskunskaper. Men till en början är Agnes bara en servitris på en av Stockholms finaste restauranger. Mycket går fel och Agnes börjar om på en ny kula. Kanske inte bästa beskrivningen men jag vill inte avslöja för mycket, det är iaf en väldigt sevärd film med många kända ansikten! :)
Jag ger den 4 M av 5 möjliga :)

Födelsedagsbarnet kom på besök!




Jag pratade nämligen med hans flickavän Anna igår och vi bestämde att de skulle komma hit idag på middag och lite firande. Så till middag blev det grillspett med hallomi och sallad och till efterrätt vaniljglass med jordgubbar och valfritt tillbehör. Själv körde jag på jordgubbar och nutella på min glass, så gott att jag var tvungen att ta lite mer. Fick lite magknip dock så åt inte riktigt upp allt men gott var det iaf haha :D

Trevlig kväll och jag hoppas att brorsan är nöjd också :) Nu ska jag se på nåt avsnitt av True Blood, haha det har blivit standard på kvällarna nu! ;)

Jo juste, imorn är det tänkt att min snälla granne ska fotografera mig lite så att han kan hjälpa mig att fixa till en ny header här på bloggen. Det finns mycket bra idéer som jag tycker skulle passa jättebra :D Hoppas bara att jag kan leverera också haha!

Kram Kram!

Typiskt!





Jo men visst! Här skiner solen in genom köksfönstret när jag sitter och käkar lunch. Jag tänker "yes nu passar jag på och lapar lite sol" så jag gör i ordning en bädd och öppnar upp fönsterna i köket, smörjer in mig med Hawaiian tropicolja och när jag lägger mig redo och klar ska sol jäkeln gå i moln! Tydligen ska jag inte ha mer sol :(

Aja idag var jag på enheten som jag nämnde igår. Ingen större skillnad från när jag åkte, står i princip stilla i vikt. Skönt att få prata lite där också, det saknade jag nere i Alanya. Där fanns det ju ingen jag kunde prata med om det här, chatta väl lite grann med mamma på FB men det är ju ändå inte samma sak. Så på det sättet är det skönt att vara hemma igen :)

Ledsen för ciggpaketet på bilden (inget jag vill propagera för) men det blev lite så när jag var i Alanya, det kom liksom med festandet, jobbet och semestern. Dålig ursäkt jag vet men så är det iaf.

Ha det gott så länge kära ni, kram! :)

Grattis min älskade storebror!

 
 
22 år!
Idag fyller min kära storebror år. Det finns så mycket jag skulle vilja säga om dig, hur mycket du betyder för mig och hur stolt jag är att kalla dig min storebror! Vi träffas allt för sällan men jag vet ändå att jag alltid kan lita på dig, att du alltid finns där för mig när jag behöver dig. Ibland har jag dagar då jag känner att den enda jag vill träffa är just dig, då saknar jag dig som mest. Du har flyttat hemifrån nu och skapat dig ett eget liv så jag vet och förstår att du inte alltid har tid för din lilla lillasyster men det spelar ingen roll. Du är min storebror och jag vet att du finns där om det verkligen skulle behövas.Vi har vart som hund och katt under alla år men nu har vi växt ikapp varandra och bildadat ett annat slags syskonband. Tack för att du finns i mitt liv. Jag älskar dig och jag hoppas du får en fin födelsedag! 
Puss och kram / Syrran 
 

Kvällens middag: Fiskgratäng, färskpotatis och en fräsch sallad!

 
En god och väldigt enkel middag (för jag är verkligen ingen mästerkok i köket hehe)
Gratängen är gjord på torskfilé och arlas karljohan,timja och citron créme fraiche. Jag kokade upp créme fraichen lite snabbt innan jag jag hällde över den på fisken som jag lagt i en ungsform. Fisken saltade och prepprade jag lite innan för lite mer smak. Sen stoppade jag in den i ugnen på 200 grader i cirka 30 min. Ca 10 min innan jag tog ut den strödde jag över lite riven parmesan ost för en fin färg och lite krispig yta. 
Potatisen kokade jag ca15-20 minuter (det är bara att sticka den lite då och då och när de inte känns hårda längre är de färdiga som ni säkert redan vet ;) ) Jag kokade potatisen tillsammans med en knippe dill och salt.
Under tiden gratängen stod i ugnen och potatisen kokade skar jag ihop en sallad :)
När allt är klart är det bara att servera, gärna med en citronklyfta till på sidan! :)
 
Mums mums!

So wake me up when it's all over!

 
Tröttnar aldrig på den låten! Den är perfektion in i minsta detalj! :D
Idag åkte jag och mamma och handlade på Willys innan vi och mina småsyskon drog oss ner till Älvsjöbadet, vi köpte med oss lite melon och skar upp tillsammans med ett par äpplen. Så klart köpte jag Celsius också hehe, så god! Nu är jag hemma igen medans syskonen är kvar och badar med en granne och hennes son. Ska laga middag och tänkte riva runt i lägenheten sen (alltså städa haha). Mitt rum skulle verkligen behöva en omgång, ser ut som ett bombnedslag. Tänker inte ens ta en bild och visa, så illa är det haha! Tvätta skulle jag också behöva göra, har inga kläder att ta på mig typ, allt från resan måste tvättas men varken jag eller mamma kommer ner i tvättstugan, annat kommer ivägen och man bara glömmer hela tiden, typiskt oss!
Imorn ska jag iaf till Enheten, det var verkligen ett bra tag sen nu jag var där, vi får se hur det går. Det är nog ingen fara, det brukar det inte vara :)
 
Kram och njut av det fina vädret! :D
 
 

Tuff dag.

Det här avståndet tar kål på mig. Det går inte en minut utan att jag tänker på dig och jag saknar dig hela tiden.. Ibland är det uthållbart men sen finns det stunder det bara brister och jag bara vill ta första bästa flyg ner till dig. Att få känna dina armar runt mig igen och kunna se dig i ögonen, prata med dig, skratta med dig igen.. Usch är det något jag ångrar är det att jag åkte hem så tidigt när jag hade kunnat stannat längre. Att veta att det är drygt 74 dagar som skiljer oss åt är så fruktansvärt men samtidigt ger det mig styrka av att veta att vi kommer vara tillsammans snart igen.
 
Usch det är tuft men det är så skönt att ha bloggen att skriva av sig lite på när det känns som jobbigast, när ingen annan som förstår finns till hands. Idag har jag iaf spenderat min dag med att mesta dels ta mig hem från Närtuna. Morfar hämtar mig hos Josse runt halv ett tiden och vi åker till Märsta. Väl på tåget, 3 minuter innan det ska åka inser jag att min mobil ligger kvar hos Josse så jag får låna en snäll tjejes mobil och ringa mamma (har bara hennes nummer i huvudet) som i sin tur ringer morfar som får vända och åka tillbaka och hämta mig. Jag hämtar mobilen hos Josse + några cider jag också glömde kvar sen åkte jag med morfar hem och träffade min faster som precis bakat matpajer så jag fick i mig lunch också innan dem skjutsade mig tillbaka till Märsta. Efter en halvtimmes väntan både i Märsta och i Älvsjö är jag iaf hemma. Just nu är jag i ett sånt där mood att bara vara för mig själv, inte prata med någon eller vara med någon. Bara jag. Så nu ska jag iaf ta och titta på nya säsongen av True blood, hade väl tänkt ta en PW-runda också men vi får se om jag orkar. Har knappt sovigt något inatt, jag har blivit lite sjuk sen jag kom hem också. Hostat hela natten har jag gjort, har ont i halsen och hade frossa under natten. Man ska ju inte träna när man är sjuk men det skulle kännas så skönt att få göra något och lätta på huvudet lite. Aja vi får se hur det blir.
 
Kram till er så länge och ta vara och uppskatta det ni har! 

Birthday party!

Idag fyllde min fina barndoms och bästa vän 18 år. Vi har inte setts sen de åkte hem från Turkiet och då var vi osams så jag tänkte att bästa sättet att träffas var att överraska henne. Så jag åkte hem till henne utan att hon visste, så skönt att vi lagt gammalt groll bakom oss!
Först fira vi henne iaf först med släkten, gick tipsrunda med tillhörande lekar, Josse (födelsedagsbarnet) öppnade presenter, åt mat och go'fika :) Sen kom gänget och vi har mysdruckigt, snackat och haft det allmänt trevligt :) Haha jag dansade med Josses mamma också, två av danserna från Alanya fick jag med henne på haha ;)
Nu ska jag iaf försöka sova lite men det är svårt med längan och saknaden i hela kroppen..













Natti, Kram!


The same Sun, the same Moon

Onley 411,2 miles away...

Happy Birthday!

Grattis på Födelsedagen min fina vän!
Vi båda vet vad som hänt och jag vill att du ska veta att jag är ledsen för det, jag var dum men du var också dum. Vi har känt varandra sen vi var fyra, nästan fem år gamla och det tänker jag inte bara slänga bort på grund av våran envishet och starka viljor. För det är precis vad både du och jag är, envisa som få och det är därför vi krockade där nere. Det är två starka viljor som ska komma överrens men jag hoppas VERKLIGEN inte att alla våra år tillsammans ska sluta här, jag ser ju fortfarande dig och mig i varsin gungstol där på den stora altanen och säger "Va sa!" för att vi hör så dåligt trots att vi sitter precis bredvid varandra.
Jag saknar dig!
Jag hoppas du får en fin födelsedag, hela 18 år! Hurra hurra hurra! 
Älskar dig!
 
 
 

See it from the bright side

Måste säga att jag har varit ganska flitig idag. Efter lunchen packa jag upp min resväska (inte så kul men jag måste ju tyvärr) lite prylar ligger på golvet men väskan är tom och stängd för den här gången. PW tog jag och fixa middagen, fläskytterfilé med ugnsbakad sötpotatis och sallad :) Gott! Sen var jag i fullfärd att göra musli som jag lät svalna och åt till kvällsmål ihop med fil och en nektarin ute med grannarna.
Det är ganska skönt ute nu men drog på mig en tröja, lite kyligt är det ju. Har fått lite ont i halsen också, ,så nu är det strepsils som gäller!
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll, hörs imorn :) Kram!







Tacksam för solen!

Merhaba! Hehe allt bra med er?
Jag är väl helt okej, solen skiner ju och det är faktiskt varmt. Det underlättar det faktum att jag är hemma igen.Det är lite tuft men just nu är det lite bättre än vad det var igår, grät som sagt och ville bara tillbaka med det samma. Ddet är svårt med avståndet och det är inte så lätt att hålla kontakten med tanke på jobb och internetanslutningar. Men det är bara att hålla sig stark och tänka att två månader kommer gå fort..
 
Aja nog med "depp" talk, idag har jag vart nere på älvsjöbadet med mamma och små syskonen. Eftersom jag är nytatuerad får jag inte bada och egentligen inte ligga i solen men jag la mitt linne över den så det var inga problem. Bada gjorde jag dock inte, för kallt i vattnet ändå.
Käkat lunch och handlat lite med mamma. Hon jobbar ikväll så jag står för middagen, resultatet får ni se senare! Sen ska jag göra MUSLI! Som jag har saknat musli alltså haha ;)
Nu tänkte jag ta en PW-runda, det var ett tag sen nu så vi får se hur det är med konditionen. Inte så bra antanligen men men det går att fixa :)
 
Lägger upp lite bilder senare också, kram kram!
 

Då var man i Sverige igen då

Ja hela dagen har gått åt att ta sig till Svensk mark igen. Vi åkt från Gazipasa till Oslo och från Oslo till Arlanda. Är väl lite små trött så där trotts att jag sovigt eller slumrat på planet men det är dock svårt att ställa om sig efter sex veckor i Alanya där man går och lägger sig sent på natten. Jag tänkte väl ta en dusch innan jag går och nannar. Usch det kommer bli tomt men jag får hålla ut, två månader! 
Den här dagen har varit lite turbulent i min skalle, jag har gråtit till och från, skrattat åt mig själv för att jag gråtit och för att mamma börjat gråta med mig. En blandning mellan saknad och längtan. Ledsen och glad. 
Jag hade väl inte tänkt skriva så mycket för ikväll så vi hörs imorgon bitti kära ni :)
Kram!
Ni kanske kommer ihåg att jag sa att jag fick en Tropical t-shirt av Deniz, eller ja jag fick två för att jag tyckte att Victor skulle få en också :) Så åker ni till Alanya leta rätt på Tropical Restaurant and Bar och hälsa från Maya (Haha mitt smeknamn där nere eftersom de inte kan säga Y, så jag presenterar mig alltid med engelskt uttal  dvs som i min/mitt på engelska sen blev det att Deniz började kalla mig Maya och alla andra hängde på :) )
 
Jeansen är förresten en av de nya som jag köpte där nere i Alanya, 50 lira #prutmästar'n ;)
 

RSS 2.0