Meghan Trainor - All About The Bass

 
 
En låt som går på repeat i mina öron och dessutom har ett grymt budskap, stort plus i kanten!

14 september


Godmorgon! Som ni alla vet är det 14 september och det innebär val.
Min dag ändrades lite igår då jag åkte till Johan och Anna igår istället för Norrtälje. Super mysigt!
Men som sagt idag är det val och jag har precis vart och röstat här i Hagsätra då jag inte har hunnits skrivas ute i Närtuna. Det är mitt första val och jag har tyckt att det var självklart vilka jag skulle ha röstat på men så fick jag en helt annan uppfattning igår då Johan och Anna förklarade lite bättre hur politiken ser ut. Jag har inte varit allt för insatt men nu har jag iaf röstat och det känns bra.

Nog om det, nu ska jag ta mig en kopp kaffe hos pappa innan jag åker hem och sen vidare till Norrtälje :)



Fredags kvällen!

(Bild på två av tre boysens fötter haha!)

Hej på er!
Allt väl? :)

Igår spenderade jag kvällen med Josse, Jennifer, Benja, Simon och Håkan som dök upp lite senare på kvällen. Det blev pizzahäng, snacks och goa skratt till kortspelet Sanning eller konsikvens och jag har aldrig! 
Spel vi brudar köra även fast vi vet det mesta om varandra, ändå lyckas vi få fram något nytt haha. Saker man bara berättat för sina närmaste helt enkelt haha! ;)
Älskar dem verkligen och så glad att jag har dem! :)
Många minnen har vi tsm och fler blir det :)

Idag har jag hunnit med frukost framför Skönheten och monstret i Paris som går på tvn, nu ska jag träna och ta en dusch sen får vi se om jag åker in till Norrtälje. Lutar åt det håller :)

Nu får ni ha en trevlig helg kära ni, kram så länge! 




BF jeans!


Dagens outfit består av härliga boyfriend jeans, oversizetröja och ringar med en medvetet slarvig tofs. 
Simpel och nice look helt enkelt!



Stort grattis till vår Victor!


Idag fyller min lilla älskling hela 10 år! Tiden går alldeles för fort men det spelar ingen roll om du är 2 eller 20 för du kommer alltid vara just min lilla älskling!❤️ 

Grattis älskade lillebror, syster älskar dig till universum och tillbaka!❤️



Inspiration







När livet kommer emellan


Gokväll på er!
Segt med updates I know men livet har kommit emellan lite :)
Skolan rullar på bra tycker jag och just nu känner jag mig så glad! :D

Idag slutade jag iaf halv två så jag blev hämtad av Josse i Rimbo och så åkte vi till Täby där hon bjöd mig på en mysig fika! 
Så skönt att få prata ut om saker jag inte riktigt är van att prata om!
Älskar henne så otoligt mycket och är så tacksam att ha henne vid min sida i livet! :')

Jag har helt ärligt inte mer att säga för ikväll så hoppas ni nöjer er med det här lilla inlägget, kram så länge!


Glädjen!


Just nu mår jag så bra! Det pirrar i kroppen av glädje och hoppas verkligen det hållet i sig! 
Det har börjat så bra men visst finns en viss rädsla att detta skiter sig, som det brukar! Har iaf bra magkänsla men jag vet med mig sen tidigare att inte bli allt för ivrig! Även om det är svårt att låta bli..

Både igår och idag blev det iaf träning, känns skönt och nu när jag börjar känna resultat blir jag mer taggad också! 
Konditionen har blivit bättre, den är långt ifrån awesome men helt okej. Får ju tänka att lungorna måste återhämta sig efter rökningen! Men skilland på konditionen känner jag absolut och på kroppen finns det också lite skillnad. Men det har ju bara gått 3 veckor av regelbunden träning men fortsätter jag så här kommer det nog bli grymt! :)





Frågestund: Svar på tal

 
Sitter här på bussen på G in till stan för att åka till Hagsätra. Mamma jobbar ju till elva så tänkte spendera kvällen där tills hon slutar sen bär det av hem till Närtuna med Matilda och Victor som ska spendera helgen hos oss! :D
 
1. Vart ser du dig om 1 år? Typ drömscenariot.
 Svar: Oj svår fråga. Asså det beror ju helt på vad som händer. Typ som förra året hade jag ju inte tänkt mig själv som studerande på Roden liksom. Men om man ska se utefter mina mål så ser jag nog mig själv som sista årselev på gymnasiet (!), att jag har ett extra jobb och att allt i tillvaron är lite mer stabilt. Ska jag vara ärlig så skulle nog drömscenariot vara att ha träffat någon också, alltså har ett förhållande. Man får väl drömma? Hehe.
 
2. Kommer du åka tillbaka till Alanya på semester nästa år? Isåfall när? Under högsäsong eller lågsäsong?
 Svar: Min tanke är att jag åker ner på semster nästa år, om jag har ett jobb dvs. Då hade jag tänkt åka på hösäsongen, i början på Juli tror jag :) Har gjort lågsäsongen, den är kul men extremt intensiv och föredrar att kunna gå ut och parta på kvällarna i en snygg klänning, shorts och linne eller dylikt utan att frysa :D 
Sen tycker jag bättre om värme så högsäsong defintivt!
 
3. Hur lång tid tar du på dig på morgonen när det gäller att fixa dig?
 Svar: Hehe ja det brukade typ ta 20-25 min för mig när jag inte körde med foundation utan bara solpuder. Nu går jag upp 6 på morgonen och det tar nog cirka 45-50 min för mig att hitta kläder (om jag inte valt kläder kvällen innan), klä på mig och sminka mig. Idag tog det dock bara cirka 20-25 med bara sminket så kanske är framsteg eller nåt? ;)
 
4. Favvor snacks framför en film/plugg osv? Nänm en nyttig och en onyttig?
 Svar: Åh det där är så himla olika! Det beror helt på vad jag är sugen på men tror nog favoriten är Ben&Jerrys Peanut Butter Cup eller naturgodis! Det nyttigare alt skulle då vara vaniljkvarg med hallon eller annan frukt och bär till! :D
 
5. Hur är din och din mosters kontakt efter att du flyttade hem från Alanya? Pratar ni ofta fortfarande?
 Svar: Den är bra! Asså klart vi har haft våra duster men jag älskar henne så otroligt mycket och att hon skulle försvinna ur mitt liv skulle inte funka! Hon är min Kanki! :D Skulle säga att vår kontakt är som förr :) Vi pratar ibland, mest så skriver vi på fb när jag känner att det behövs en update! Pratade med henne på skype för kanske två veckor sen, men snart kommer hon hem! :D
 
6. Favorit grej med hösten?
 Svar: Jag tycker att den är lite mysig, man får tända ljus och maten blir mer mustig haha. Dvs att soppor och grytor känns mer okej att äta då det hör mer till hösten än till sommarn! Sen tycker jag att man kan stila sig snyggt också, stickat osv :)
Sen älskar jag alla färger innan löven fallit!
 
7. Kläder du kommer köra på i höst och look?
 Svar: Kommer köra på stickat helt klart, mycket svarta jeans. Älskar mina svarta midje jeans och att kombinera det med ett skärp! Kommer öven köra på min skinnjacka och bikerjackan. Converse och möjligen boots! Som ni vet tycker jag om att hålla det simpelt men ändå lite chic!
 
8. Kommer fler videoinlägg? Tycker det gick bra sist och skulle vara kul med svar via video :p
 Svar: Vad kul att du gillade det! Jag vet dock inte om jag kommer fortsätta så mycket med det, möjligen om jag vill lägga upp nån video från Alanya och dylikt men tror inte det blir så mycket videoinlägg där jag jag sitter och pratar till kameran. Känns inte så bekvämt eller som min grej. Kanske nån gång ibland när ni minst anar det! ;)
 
9. Har du kontakt med vänner i Alanya? Hur håller ni kontakt? Via chatt eller telefonsamtal?
 Svar: Ja absolut! Inte alla men några av dem! :D Blir via fb då det är smidigast, gud vad jag saknar vissa! :(
 
10. Är du en nattmänniska eller morgonmänniska?
 Svar: Skulle nog säga båda. Jag kan anpassa mig rätt bra. Som t ex så är jag ju värsta nattmänniskan när jag är i Alanya eller festar, då är tidiga mornar inge roligt haha! ;D Det är nog inte det att jag tycker om att vakna tidigt, men känner jag mig inte trött när jag vaknar vid 8 så har jag inga problem att kliva upp! Längtar ofta efter frukosten och är väldigt hungrig haha! :D 
 
Tack för dina frågor och hoppas du är nöjd med svaren :)
KRAM!!
 
 
 

Sovmorgon!


Och den avnjuts med en god frukost i ett ljust kök! :)
En bra början på denna fredag!

Frågestund?


Det var länge sen jag hade en frågestund så jag tänkte ha en nu!
Så om det är något ni vill veta, undrar över osv så fråga på!
Var inte rädda nu! ;)



Min frukost idag


Jordgubb/citron yoghurt med osötad sportmüsli (glatt överraskad, älskar den! Krispig och smakrik!), en macka med kalkon, gurka och paprika toppat med flingsalt samt ett äpple från trädgården och en kopp te :)

Nu: Off to school!

Snart helg!

Ensambarn


Jag har ju alltid haft mina syskon nära till hands, bott med dem osv men nu när jag bor själv med mamma, Johan flyttat hemifrån för länge sen och Matilda och Victor bor hos pappa så kan jag helt plötsligt förstå hur ett ensambarn känner sig.
Alltså att vara det enda barnet.
Nu vet jag ju iofs inte om ett ensambarn saknar att ha syskon när det inte har en specifik person att sakna.
Men för mig känns det iaf jättetomt!

Saknat liv och rörelse i hemmet, att få krama på mina små hjärtan. Mina syskon betyder allt för mig, dem och min älskade mamma!

Men det är ju så här situationen ser ut just nu så det är bara att bita ihop och rida ut stormen!

Jag får iaf träffa Matilda och Victor i helgen, förhoppningsvis Johan också. 






1 September


För exakt ett år sedan bodde jag i hagsätra, jobbade på Donken, pluggade på Didaktus, blev av med solariumoskulden, skulle försöka sluta röka (gick inte så bra) och var inställd på att träffa pojkvännen i oktober nere i Alanya.
Oj vad allt förändrades, vad mycket som har hänt och vad fort det har gått.

Det tog slut med killen, jag längtade fortfarande som en galning på att få åka. Det var i princip då som jag bestämde mig för att jag ville dra så fort som möjligt till Alanya stanna där, eller rättare sagt när jag skulle åka hem till Sverige. 
Kär blev jag också. 
Som sagt, galet mycket har hänt sen dess men vad långt bort det känns. Var det förra året jag slutade på Donken liksom?

Nu bor jag i Närtuna, har gått vidare från den kärleken, gjort Alanyaresan, pluggar i Norrtälje, att röka är inget jag vill eller gör längre och så försöker jag pussla ihop vardagen på bästa sett :)

Undrar hur mitt liv ser ut om 1 år från nu, återkommer 1 september 2015 om det! ;)



Frukost och... matte


Detta är min morgon, måndag 1 september!
Den började trött, har sovit jättekonstigt :/ Men efter en god frukost kändes det bättre, sprang även på en vän som jag inte träffat på snart ett när jag skulle in på Ica i Norrtälje, var bara tvungen att köpa en Celcius till mattelektionerna.
Kan nån förklara varför jag behöver detta? Jag har klarat mig utmärkt utan den här typen av matte och kommer heller aldrig få användning av den i vardagen!
Suck!
Eftersom det är en frivillig kurs funderar jag på att byta, känner på mig att jag ändå inte kommer klara av matte 2. Hade jag fattar vad jag gör så hade jag inte suttit här och blogga nu haha ;)
 
Aja, slutar tidigt idag så det är skönt. Vi hörs senare! :) 
Ciao!




RSS 2.0