Lite klarhet i saker och ting

 
Hej på er!
Nu är det så att jag vill klargöra lite saker om vår resa ner till Alanya.
En del människor, de flesta egentligen, tror att vi har nollkoll på vad som gäller. Att vi gör detta helt ur det blå och tror att vi kan leva livet där nere. Men nej!
Vi är fullt medvetna om vad vi ger oss in i, vår tanke är inte att leva partyliv och förväntar oss inte att allt kommer vara frid och fröjd. Vi vet att vi inte kommer glida fram på en räkmacka, det kommer inte bli enkelt men vi kommer fixa det. Vår idé är att skapa nån form av vardag där, vi ska leva där och inte åka ner för att semestra. Att vi får värme, sol, och allt där till under sommaren är bara en stor bonus!
 
Och till dig Malin så är vi medvetna om de turiska reglerna. Man får stanna i tre månader och sen måste man antingen hem eller till ett annat land. Man måste inte åka till Sverige för att få komma tillbaka till Turiket och man måste inte vara borta från Turiket en viss tid heller för att återvända. Vet många som åker till nåt grannland till Turiket över ett dygn för att sedan åka tillbaka till Turkiet för yttligare tre månader. Självklart håller inte det i längden, vem orkar hålla på så i flera år om det nu är så länge man vill stanna och då får man fixa ett visum helt enkelt.
 
Jag hoppas att ni har fått mer insikt i detta nu och förstår att vi vet precis vad det är vi ger oss in i. Men man måste våga kasta sig ut ibland och göra sånt som man själv mår bra av!

Lite smått och gott från dagen


Gick in till stan med Anna på förmiddagen, vi kikade lite i butiker och Anna köpte julklapp och jag var tvungen att gå till banken för att spärra mitt bankkort då jag slarvade bort det igår när jag och mamma städade, så fick fixa ett nytt kort på engång vilket ändå skulle göras så det var väl lika bra hehe ;) 
Sen åt vi iaf lunch på Sawadee ;)
Haha känns som att jag är där hela tiden, åtminstone de senaste två veckorna, åt kyckling i röd curry och kokosmjölk som vanligt, mums! :) 
Mysigt och nu sitter jag i köket med Carol och väntar på att middagen ska bli klar :)

Sometimes you have to get away to have some piece


Hej på er, allt väl? :)
Är det bara som är förvånad över det fina vädret vi har haft de senaste dagarna, iaf här i Stockholm :) *peppar, peppar, ta i trä* 

Jag sov som sagt över hos Johan och Anna inatt, drog hit efter gymmet, käka middag, kolla på film och Johan visa mig en ny serie som jag redan blivit beroende av! Hemlock grove heter den, har ni sett den? Om inte så gör det! Riktigt bra trots att jag bara sett några avsnitt :)

Ni får ha det så bra så länge och en trevlig fredag, kram! :)




Core och band!


Det blev ingen tur ute idag eftersom det är alldeles för kallt nu för min del så det blev gymmet ist :) 
Blev 2 km PW och jogging på bandet en kvart innan corepasset så nu är jag hos Anna och Johan :) 




Like a rollercoaster


Hello people! Allt bra? :)
Själv har jag träningsvärk i ben och rumpa efter tisdagspasset som bestod av booty och core! Tänkte dra ut på en runda i det lite kyliga vädret snart iaf ;)

Igår började min dag ganska bra förutom att jag vaknade halv sju på morgonen suck... Men verkligheten kom ikapp mig lite grann kan man säga så på eftermiddagen var humöret inte på topp. Som tur var kom Carol lite senare vilket få mig att känna mig lite bättre. Vi snacka om lite allt möjligt och åt lite kvällsfika bestående av te och knäckebrödmackor. 
Tack för att du finns och stödjer upp mig älskade moster <3



Celsius, promenad och katten


Haha jag tror att detta är minst det tredje inlägget jag har med Celsius, men den är så god och det var riktigt länge sen jag drack den! ;)

Iaf det blev en sen natt och en tidig morgon för min del idag igen, så jag käkade frukost och tog en morgonpromenad på ca en timma tror jag, rätt skönt speciellt med tanke på vädret :)

Nåt som är lite mindre roligt är att vår katt började kissa blod igår, han kunde liksom inte hålla sig och vart han än la sig nånstans så kom det blod :/ 
Jag googlade på det alldeles nyss och det rör sig nog om en urinvägsinfektion och det står att såna undersökningar och behandlingar är dyra så vi får se vad som händer, vi vill ju heller inte att han ska lida den lilla gubben :(

The new in!

 
Stickad oversizetröja H&M 149:- // BH 2-pack H&M 149:- // Boots Skopunkten 349:- // Topp BikBok 199:- // Fodralklänning H&M 99:- // Mobilskal Glitter 79:90:- 
 

Dem håller mig uppe!


Lite bilder från gårdagen inne i stan med mamma och Carol :)
Vi Kina runt i butiker, fick med oss lite nytt och åt thai på Sawadee! På kvällen blev det en pannkaksmiddag och sen en tur till Skärholmen för lite mer shopping :)
Bilder på det jag köpte kommer upp lite senare så håll utkik :)

Kram till er!


Learn turkish!


Haha satt på tuben med Carol och mamma på väg från stan och så skoja om att det borde finnas en app för att lära sig turkiska så för skoj skulle var jag tvungen att söka!
Det fanns så jag var bara tvungen att ladda ner denna app och den är jätterolig haha! 
Låter kanske löjligt men tror man kan lära sig en del då det finns många kategorier och många sätt att lära sig på, har redan lärt mig lite haha ;)

Så för er som vill lära er turkiska ladda ner denna gratisapp! :)



Måndag och sol!


Morgonens frulle!
Hallo! Idag skiner solen men svinkallt ändå, burr!! 
Imorse vakna jag tidigt, runt åtta var hon väl och jag somnade sent.. Hatar sömnproblem, blä men förhoppningsvis blir det bättre snart!
Nu är jag iaf på väg in till stan med kära mamma och Carol, kolla runt i butiker och andra trevligheter lär det bli :)

Ha en bra måndag fina ni, ciao!


Bomberjacka!


H&M 90 :-
Orginalpriset är 299 :- men den var för halva priset (tror i för sig att killen i kassan gjorde nåt fel för jag skulle ha fått betala 100 :- för den efter rabatten vilket är mer än halva priset. Sen var det även 10 % rabbat för alla medlemmar) Haha inte för att jag klagar, billigt blev det ju iaf ;)

En lugn helg!


Halloj! :)
Lördagen spenderades hemma med Carol, vi glodde på film, tog en promenad och på kvällskvisten käka vi nachos och hemmagjorda guacamole samtidigt som vi satt och pillade ihop vår blogg :) 
Har ni kikat något, vad tyckte ni hittills isf? :)
Jag tror att det kommer bli bra när vi väl kommer igång, kul att ha en blogg tillsammans tycker jag! :)

Hur har eran helg varit hittills? Hoppas ni haft det bra iaf och att ni får en trevlig söndag, det är iaf fint väder ute fast det är sviiiin kallt! Burr! :( 

Ha det bra så länge, kram! :)

Alanyabloggen!


klicka på bilden för att komma till bloggen!
 
Eftersom jag och Carol ska flytta ner till Alanya har vi skapat en blogg tillsammans där vi kommer skriva om allt som händer där och vad vi har för oss. Vi kommer bli aktiva med den så fort vi är på plats i Alanya. Vi har iaf skrivit ett inlägg redan nu där vi ger lite info om bloggen. Kika gärna in där! :)
OBS! Det betyder inte att jag kommer lägga ner min blogg! Jag kommer fortsätta blogga från min egna blogg också :)
 

Trevligheter

 
Hej på er! Allt bra? :)
Igår åkte jag som sagt till Täby för att träffa Josse :)
Vi kolla i butiker, jag köpte en bomber jacka som kommer upp här på bloggen lite senare, vi snacka och tog igen lite. Sen käka vi på Sawadee, jag åt sushi igen hehe ;) Sen blev det lite frozen yoghurt :) 
 
Mot kvällen träffa jag en annan kompis, vi fika och snacka lite sen åkte jag hem igen för att träffa Carol som hade med sig lite vodka med jordgubb & lime smak, alltså var vi lite "bartenders" igår haha ;)
 
Det var iaf min fredag, trevlig! Hur var eran? :)

It's friday!


God morgon kära ni!
Det är fredag igen och jag är sååå glad att veckorna går så fort. Jag längtar tills vi kommer in i december och får jul och nyår överstökat för det betyder att det bara är 1 månad och 10 dagar kvar tills vi åker! Längtar!

Igår var jag iaf på gymmet, tog en PW i 12 min för att underhålla mig lite innan corepasset började, kändes skönt att köra det igen. Det är verkligen sån effektiv träning, 30 min eftersom det är ett express pass. Älskar expresspass då det är 30 min effektiv och explosiv träning :) Mam behöver inte träna längre tid vilket passar mig perfekt hehe ;)

Vaknade strax efter åtta idag vilket är tidigt för mig nu för tiden. Jag har sjukt svårt att sova, det tar lång tid att somna och det känns som att jag sover väldigt oroligt om nätterna så känner mig därför aldrig helt utvilad, suck.. Sista bilden är iaf dagens frukost men det tror jag att ni fattar ;)

Aja idag ska jag iaf åka till Täby för att träffa Josse. Väldigt länge sen vi sågs så det ska bli kul :)
Senare mot kvällen är det tänkt att jag ska träffa en annan kompis, mer ny bekantskap så vi får se hur det blir. Trevligt att träffa lite nytt folk iaf :)

Ni får ha en mysig fredag iaf, kram! :)


Farsta C


Jag och mamma tog en tur till Farsta Centrum idag på förmiddagen :)
Vi var inne på H&M, testade en del kläder men föll för denna tröja så jag slog till :)
149 kr kosta den :)
Sen blev det sushi till lunch, älskar sushi! ;)
Nu är iaf Carol här och jag ska strax dra iväg till gymmet för ett corepass, håller tummarna för att tuben går som den ska idag bara!


Champagne ljusblond


Igår slingade Carol håret på mig, kändes som det behövdes med tanke på utväxten!
Ljuset är rätt dåligt men det blev lite skillnad iaf, utväxten är inte lika tydlig längre, me like it!
Sen ser förebilden rätt hemsk ut få håret var skitigt också hehe ;)

Vad tycks? ;)


Baklava!


Jag och mamma var och handlade lite i turkbutiken vi har här i centrum och såklart har de ju baklava i en liten disk så vi slog till!
Så goda, jag åt det en kväll i somras och älskade det!
Dessa var också väldigt goda men det blir ju såklart en annan sak när man äter det där nere :)

Har ni aldrig ätit det förut kan jag verkligen rekommendera det, men köp från en utländsk butik, där är de bäst!

Core


Igår hade jag bokat ett corepass på gymmet men som vanligt ligger inte turen på min sida och tunnelbanan var försenad med drygt 20 min så jag skulle aldrig hunnit till passet så jag fick bara knalla tillbaka igen. Men jag körde iaf lite i hemmet ist, vilket är bättre än inget iaf!




Till er som tycker om att trycka ner människor


Jag tycker att det är ganska underhållande att få kommentarer om det här steget jag har tagit. Inte här på bloggen utan på frågesidan Ask. Ja den där töntiga sidan man underhåller sig med när man har tråkigt.
Iaf så fick jag en kommentar där från en människa som tyckte jag var tragisk som tror att jag kan flytta till Turkiet.

För det första vill jag bara säga att jag inte direkt tar åt mig av såna kommentarer, snarare motsatsen. Jag blir allt mer taggad, för att visa hur fel de har. 
För det andra tycker jag synd om människor som försöker trycka ner andra på det sättet, det visar bara att de själva inte vågar satsa på vad de tror på eller ens vågar ta steget mot sina drömmar. 

Alla människor har rätt till sina åsikter men jag kan inte påstå att detta är nån åsikt, bara ett sett att försöka trycka ner folk. Så till er som ska komma med onödiga och elaka kommentarer, låt bli för har man inget vettigt att säga kan man lika gärna vara tyst och sköta sig själv. 

Sen vill jag tacka alla som stöttar mig, både här och utanför bloggen! Tack så mycket, bamsekramar till er!

Om min resa :)

Anonym:
Åhhh inte alls avis! Men blir troligtvis en hel säsong där nere för mig, om allt går ihop praktiskt här hemma.. Vad ska du göra? Jobba? Vart? Hur ska ni bo?
 

Vad kul att du har planer på att stanna under säsongen, det är absoult roligast då det kan jag lova! :D
Jag kommer åka med min moster och vi kommer inte jobba förens säsongen kommer igång. Om det inte är så att vi lyckas hitta nåt men chansen är ganska liten under vintern. Vi kommer istället se oss omkring, umgås med folk och slå oss till ro, vi kommer leta efter jobb till säsongstarten också såklart :)
Vi kommer bo hos min mammas turkiska pojkvän och hans inneboende som vi också känner lite grann :)
Kul att du är nyfiken och undrar du något annat är det bara att fråga på! :)
Kram! 

Countdown!


Nedräkningen har börjat och jag längtar galet tills man står där på flygplatsen igen och får checka in sina väskor!
För att inte tala om när vi landar i Gazipasa! :D 
Det som får mig att orka vänta är att jag vet att jag inte har en biljett tillbaka, att jag kommer stanna den här gången!

PW och jogging!


Det blev ingen coreträning idag utan tar det imorn ist eftersom Carol blev kvar lite längre så vi lagade middagen ihop :)
Men det blev en PW/joggingrunda iaf + stretch efter det.
Jag är verkligen grymt dålig på att stretcha efter att jag tränat, jag gör det bara på gruppträningarna eftersom det ingår efteråt! Ska nog försöka bli bättre på det ;)
Förövrigt tycker jag att jag ser gammal ut på denna bild haha, ser ut som att jag har värsta rynkan vid munnen! Jaja så blir det när man försöker fokusera sig genom smärtan haha!


Oneway ticket!

 
Då var den äntligen bokad och klar! Jag känner mig så extremt taggad och det bästa är att jag inte kommer dra själv, kära moster hänger på också!
Det ska bli så extremt roligt och spännande och som ni säkert förstår av rubriken så är det en enkelbiljett så vi har inga planer på att dra tillbaka till Sverige på ett tag!
10:e Februari smäller det! :D

Frulle!


Kokade ägg och gjorde smoothie åt mig och Carol till frukost! Mumsigt var det och nu är vi på väg mot Farsta för att sätta in lite pengar på kontot! Fick en trevlig överraskning på mailen också, lön från Donken, tydligen nån semesterersättning. Man tackar! :)


Motivation!


Imorn har jag tänkt köra igång på riktigt igen med träning och dessutom börja äta bättre igen! Som sagt har jag varit extremt slarvig med träning och mat, har helt tappat mina rutiner vilket jag känner inte är bra. 
Jag känner mig hela tiden trött och seg och konditionen är urkass!
Det här med motivation är inte min starka sida och jag tappar den väldigt lätt men just nu känns det ganska bra och är rätt taggad. Jag har precis bokat ett corepass till imorn och tänkte att jag skulle ta en PW innan passet, antingen på gymmet eller utomhus beroende på vädret! 
Hur gör ni för att hålla motivationen uppe? :)

Utgång!


Igår blev det en utekväll med Carol! 
Vi började kvällen på Lion Bar och drog sen vidare till Ace, roligt var det som vanligt när jag är med Carol men båda känner bara att vi måste bort härifrån! 
Även om det spelas skön musik och varandras sällskap så blir det inte samma sak. Vi saknar människorna där nere, miljön och den rena lyckan vi känner när vi är i Alanya!

Jag kommer förmodligen boka en enkelbiljett för den 10 februari, det kommer inte finnas nåt jobb där då men sparar jag pengar kan jag klara mig till april då säsongen kommer igång. Då får jag chansen att lära känna staden ännu mer och se fler platser. Längtar! 


Cravings!

 
Oj oj vad dålig update idag alltså, jaja ibland blir det så ;)
Idag har jag haft sån cravings för en ny tattoo och jag har även en idé på vad nästa ska bli och vart den ska sitta! 
Detta är ju den jag gjorde sist i Alanya och jag längtar tills jag åker ner igen så att jag får göra min nästa tattoo! 
Taggad tjej!
Vad det blir för något är en symbol för vår tripp i Alanya men vad det är får ni se när den är gjord! ;)

Kram på er och ha en fin lördag!


Första rundan

 

Tog mitt första träningspass sen jag åkte till Alanya nyss. Jag har tänkt göra det tidigare men jag har liksom dragit mig för det hela tiden. 
Jag har varit väldigt slarvig den sen jag kom tillbaka till Sverige, både med träning och mat. Dels pga av jobb men också för att jag har väntar på dygnet, vaknar runt tio och somnar inte förens 1-2 på natten!
Men trots det kalla vädret var det rätt skönt med en PW/joggingrunda, rensar skallen lite också. Däremot kan jag ju erkänna att konditionen är rätt kass vilket såklart beror på att jag röker också.
Jag är heller inte så motiverad till att träna tyvärr, det finns så mycket annat i min skalle just nu men jag ska försöka ha mina träningsdagar så får vi se hur det går, vi håller tummarna!

Avatar!


Gomorgon kära ni, allt bra? :)
Idag är det fredag och även fast jag inte har nån skola så känns det ändå skönt med helg! Är bara så glad för att veckorna går så fort :)
Jag kollade lite på flygbiljetter igår innan jag gick och la mig, även fast det skulle vara hur awesome som helst att fira nyår och börja det nya året i Alanya så tror jag ändå att jag avvaktar lite. Hittade superbilliga resor i januari och februari så det lutar lite åt det hållet. Det kommer bli tuft att vänta men tanken på att inte ha en resa tillbaka till Sverige gör det så mycket lättare! :)

Min morgon/förmiddag(?) började iaf med frulle och Avatar som vanligt. Haha ja den tecknade versionen! ;D 
Jag har alltid älskat den serien, storebrorsan och jag tittade alltid på det när vi såg att den gick på tv! Plus att jag aldrig har sett hur det slutar, så jag kollar ifrån vart jag minns att jag har sett så är nu inne på sista säsongen hehe ;)
Har ni sett den? :)


So grateful!

 
Idag började jag kolla igenom lite bilder från förra sommaren i Alanya samt årets bilder, ni har säkert sett dem flesta av dem men det jag vill visa med dessa bilder är hur mycket jag har förändrats på 1 ÅR! 
Jag har utvecklats otroligt mycket som person och jag är enormt stolt och glad för min egen skull. 
Att jag har fått den här möjligheten i livet är jag så otroligt tacksam för och extremt tacksam är jag mot mina föräldrar som har låtit mig göra allt detta. Hur många får egentligen stanna kvar för sina föräldrar i Alanya som 17-åring och jobba, inte många skulle jag tro!
Jag har fått vara med om så mycket på så kort tid. Jag har varit sårad, förvirrad, arg, lycklig och allt man kan tänka sig men ändå är jag så tacksam för allt som jag har gått igenom - i Alanya, här i Sverige och med ätstörningen - för det har gjort mig till den jag är idag och jag skulle inte kunna vara gladare för det.
Och för att inte tala om alla härliga människor jag har träffat, det har varit så otroligt kul och även lärorikt!
 
Som ni säkert ser så är det en otroligt stor skillnad på mig från förra året och detta år. Inte bara till utseendet utan till personligheten, jag var extremt osäker i mig själv förra året och när jag tittar på bilderna från nu ser jag en helt annan person.
Idag är jag mer öppen, social och har en helt annan självsäkerhet!
Jag vill verkligen tacka alla som funnits vid min sida, stöttat och trott på mig! Det gör mig så mycket starkare och när allt det här gick upp för mig idag mådde jag bättre.
Istället för att gråtta ner mig i det som känns jobbigt tar jag till mig av allt det här och uppskattar allt jag har fått upplevt och vad som väntar runt nästa hörn!  
 
Livet är för kort för att slösas bort. Lev det, njut och ha kul!
 

Denna eviga fråga

Anonym:
Hmm.. vad är det då? att du börja följa deniz nu? något måste de ändå vara mellan er eftersom helt plötsligt vill du ha kontakt med honom?
 

Jag får ständigt frågan om jag fortfarande har något ihop med mitt ex Deniz och svarar likadant varje gång. Vi är inte tillsammans längre och vi kommer inte bli det heller.
Att jag mår dåligt har med massa annat och göra, mitt liv kretsar inte kring Deniz. Vi träffades i Alanya när jag var nere sist, vi pratade om allt som hänt men jag ändrade inte mitt beslut. Jag har alltså inte gått tillbaka till honom. Vi skildes åt som vänner och att vi har haft kontak ett par gånger efteråt betyder verkligen inte att vi är tillsammans igen. Det låter på dig som att jag har daglig kontakt med Deniz men så är det inte. 
Jag vet inte vem du är eller hur du ens kan veta att jag har varit tillsammans med Deniz men nu har du fått ett rakt och ärligt svar så du kan sluta fråga nu. Vill inte låta som en bitch nu men denna ständiga fråga börjar bli lite irriterande speciellt när jag har svarat på den ett antal gånger nu.
 
 

Som en enda soppa

(Med brist på bilder bjuder jag på en från Arlanda i väntan på vårat försenade plan)

Ja soppa var bara förnamnet! Min hjärna går på högvarv hela tiden och jag känner mig konstant utmattad, speciellt när jag är sysslolös för då är jag avslappnad och blir helt seg.
Min skalle är fylld med så många känslor, frågor, drömmar, hinder och obeslutsamhet! Jag vet inte vart jag ska göra av allt men jag har iaf den turen i livet att när allt känns så här, förvirrat, svårt och hopplöst så har jag två människor som jag kan vända mig till och ventilera. Då känns det oftast bättre men det försvinner ju inte helt såklart.
Det kommer komma en dag då jag inte känner mig vilsen och förvirrad, då kommer allt falla på plats. Det måste jag tro iaf!

Ledsen för ett ganska deppigt inlägg men har inte haft en sånn bra förmiddag :/
Hur står det till med er? <3

Little Askim!


Alltså det här visade mamma mig när jag klev upp! Min lillebror Victor har ritat dessa teckningar och hänger på kylskåpet nu. Tycker att det är så fint att han har ritat Mustafa också plus ett hjärta, plutten. Han vill också hem! 



Sorry!


Ledsen för halvtaskig update den senaste tiden men med jobb och annat som kommer emellan blir det tyvärr lätt så :(

Bjuder på två bilder från igår iaf :) Försts är gårdagens middag på jobbet, undrar faktiskt om kocken kan läsa mina tankar? Var sugen på pasta men sa inget utan lät honom hitta på något och så blev det en carbonara! :D 
Sen har vi en bild på mig på väg från jobbet, lite små trött men fick sluta tidigare för att det var så lugnt. Hade jag jobbat på Donken hade jag jublat men jag trivs på jobbet så jag skulle lika gärna ha jobbat till 1 utan problem :)

Nu är jag iaf på väg till skolan för att skriva ut mig och lämna tillbaka böcker osv, skönt att få det gjort känner jag :)
Kl 16 blir det jobb igen :)

Hur är det med er, allt bra? :)




Its up to you!

Everything is up to you. If you're not happy do something about it, don't wait for the change because it wont come to you unless you don't act.
 

Lite inspiration så här på förmiddagskvisten, eller ska jag säga morgonkvisten? Haha, iaf Hej på er :)
Allt bra?
Det rullar på här iaf, jag jobbade som sagt igår från 14-22 sen blev det några drinkar efter jobbet med en vän :)
Jag kom väl hem vid halv ett tror jag men somnade nog inte förens strax efter. Idag står det jobb på schemat, börjar kl 15 :) 
Jag måste ta mig till skolan här i vecka också för att skriva ut mig, lite oklart om jag jobbar imorn men om jag inte gör det så tar jag nog en sväng till skolan och fixar allt. Ska bli skönt att få det gjort.
Innan jobbet blir det nog en lite promenix med mami, solen skiner ju idag så man får väl passa på :)
 
Ha en bra måndag kära ni, kram! :)

Like a bird


-Like a bird in a cage, waiting for freedom. To take my wings and fly to my sanctuary.



Lite om mig

Jag tänkte dra några sanningar om mig så ni får lära känna mig liite bättre tänkte jag :)
 
1. Jag är 18 år gammal ;)
 
2. Bor för tillfället i Stockholm men har flyttat runt under min uppväxt så är uppväxt ute i Närtuna, ca 20 min från Arlanda.
 
3. Mina föräldrar är skillda och bor idag med min mamma och småsyskon, jag har tre syskon. En storebror, en lillasyster och en lillebror. På senaste tiden har även min yngsta moster blivit som min syster, med henne kan jag prata om allt :) Min mamma har en turkisk pojkvän i Alanya, inte den unga typen ;)
Det är min lilla familj :)
 
4. Jag har bytt gymnasium 2 gånger, vilket betyder att jag har gått tre olika linjer. Säkerhet/väktare, bageri/konditori och sist vård och omsorg. Och att jag gick om årk 1 för sista bytet.
 
5.Jag har bestämt mig för att hoppa av gymnasiet, gick i tvåan men skulle egentligen gått sista året.
 
6. I Januari för två år sedan fick jag diagnosen anorexia nervosa och vart inskriven på Stockholm center för ätstörningar, mobila teamet i ett års tid. Jag blev utskriven eftet det men sedan inskriven igen men den här gången hos en socialpedagog som jag går till i dagsläget. Har inte diagnosen anorexia länge men ätstörningen jobbar jag fortarande med.
 
7. Idag mår jag betydligt mycket bättre tack vare många faktorer. Dels för SCÄ men också min resa till Alanya förra sommaren då jag fick upp ögonen för nya möjligheter och fann en annan trygghet i mig själv. Även min familj har varit till stor hjälp, utan dem skulle jag aldrig orkat ta mig igenom allt.
 
8. Jag har varit i Alanya 6 gånger, första gången 2006, tre gånger förra året, hela sommaren detta år och en gång till efter det.
 
9. Jag älskar Alanya för att jag har så många minnen därifrån, bra som dåliga och det har fått mig att växa enormot mycket som person, därför är Alanya en sån stor del av mig idag.
 
10. Jag ar precis fått jobb på en bar inne i stan som servitris :)
 
11. Jag har planer på att jobba fram till i slutet av december, spara pengar och om allt går som det ska drar jag ner till Alanya antingen till nyår eller strax efter nyår för att starta ett liv där :)
 
12. Min blogg har mellan 25-35 unika besökare varje dag vilket jag tycker är jätteroligt, tack ska ni ha fina ni :D
 
Ja det var lite snabbt om mig själv, en del bakrundsfakta och en del om mina framtidsplaner :)
Kramar till er!
 
<3

Nätmobbing!

Det är verkligen helt sjukt hur folk kan sitta bakom sin dator och skriva så fruktansvärt hemska saker till andra människor! Detta är ett väl diskuterat ämne och det blir allt mer vanligare tyvärr.
Jag fixar när jag råkar på påhopp har fått några här på bloggen men också nåt på insta och nån gång när jag var yngre. Jag fixar det, jag kan skaka av mig det och förstå varför folk skriver som de gör men när min lillasyster som är 12 år gammal råkar ut för det blir jag galen. Hon fick för några timmar sen ett hatmeddelande på frågesidan Ask där hon kallades det ena och det andra men värst var "fucking fula hora!". Det fick mig att brinna av. Dels för att hon är min syster och skulle göra vad som helst för henne men också för att hon är så ung och inte vet hur hon ska handskas med det. Jag gav denna person ett svar och märkte snabbt att det är ung person som inte hade mer att komma med. 
Och det är ju inte bara min syster som råkar ut för sånt här det händer överallt och hela tiden vilket är fruktansvärt. Det måste stoppas! Jag förstår verkligen att ungdomar idag mår dåligt och blir deprimerade, vad hände med medmänniskan egentligen. Skulle inte tro att det skulle vara lika kul för nätmobbaren om det plötsligt var han/hon som blev påhoppad. Ni som näthatar, snälla sluta, tänk på vilka konsekvenser era handligar ger och hur ni själva skulle må om någon hoppade på dig! 
Nåt att ha i åtanke när man får dumma kommentarer och dylikt är att dessa näthatare uppenbarligen har en anledning att skriva som han/hon gör. Oftast beror det på avundsjuka eller att personen själv mår dåligt och vill trycka ner andra för att själv må bättre. Hur man nu kan må bättre av att skada någon annan vet jag inte? Det är bara två exempel. Därför försöker jag bara skaka av mig dessa kommentarer, det är liksom ingen idè att ta åt sig. Men det finns människor där ute som inte vet hur man gör, t ex som min lillasyster som är så ung och som redan är osäker. Det är en ålder där man redan kämpar mot allt samhället bjuder på. 
Så snälla tänk på vad ni skriver på nätet och tänk på vilka konsekvenserna kan bli!
 
 
 

Tröttis


God morgon alla pigga och glad! ;)
Fredag är det idag (skönt) och jag är ledig till söndag så på eftermiddagen drar jag och my family ut till Närtuna för en natt hos morfar och Gunnel, mys!

Idag är jag riktigt trött, inte för att jag jobbade från 16 - 01 utan för att tuben slutade gå när jag slutade så var tvungen att yra runt efter en jäkla nattbuss till hagsätra. Det kändes tillslut helt meningslöst då jag inte visste några tider och bara ville komma hem så det fick bli en taxi. 200 spänn fattigare jo man tackar! Aja sånt händer och nu ska jag käka frulle, ha en fin fredag kära ni! :)

Jo juste bilden haha! Käkar ju middag på jobbet och hur glad blir inte jag när kocken har lagat currygryta åt mig! Vem sa till honom att jag älskar curry?! :D

Första dagen mot min dröm!


Ja jag tror nog ingen missade mitt nervösa sammanbrott igår när jag var på väg till nya jobbet. Men allt gick bra och det var riktigt roligt så idag står det jobb på schemat! :)
Det känns så otroligt skönt att äntligen vara igång, att varje dag jag jobbar är ett steg närmre min dröm om att bara lämna det här landet för en ny värld med nya äventyr och ett bättre liv!

Nervös tjej!!!


Gaaah kill me someone! Dör av nervositet här! 
Jag fick ett spontant meddelande om att jag ska in och provjobba så nu är jag på väg in mot stan! Det är ett servitrisjobb och min värsta mardröm är att jag tappar allt och att allt går och helvete!!!
Förhoppningsvis så fattar dem att alla ät nybörjare i början och dem vet också att det är första gången jag serverar så hoppas dem tycker om mig iaf!
Wish me luck!!!

Onsdagsmorgon :)


God morgon!
Just nu sitter jag och äter frukost jag kollar på Despicable me 2 :) 
Idag händer inte så mycket egentligen, mamma har mitt SL-kort i några timmar så jag är låst här hemma med min sjukling till lillasyster ;)

Ni får iaf ha en trevlig onsdag(känner mig helt dagvild, känns som att det är torsdag eller fredag idag!) kram kram! :)

Be proud of yourself



Svar

Från Anonym:
Va? hur gammal är du? Onödigt att hoppa av när du bara har halva kvar. eller? Du kommer behöva en utbildning. Ge inte upp bara för att det är lite kämpigt. ..
 

Jag är 18 år men går i tvåan då jag böt linje förra året. Det handlar inte bara om att jag är skoltrött utan också om att jag inte trivs i min tillvaro och på den plats jag är på nu. Jag är inte lycklig för fem öre och anser att då är det dax att göra något åt saken. Jag tänker jobba och om allt går som jag tänkt tänker jag flytta och börja om på ny kula kan man säga. Folk kommer höja på ögonbrynen när de hör att jag väljer att åka ner till Alanya för att försöka starta ett liv där, antagligen kommer de tycka att jag är löjlig och att jag flyr, att det är omöjligt. Men det handlar verkligen inte om att fly, ingen vill väl bo någonstans där man inte känna sig hemma. Och det är verkligen inte omöjligt :)

Alanya bloopers del 2


Lite fler lustiga spontanbilder ;) Just face it: Det kan inte bli bra alla gånger men då hade man ju inte haft kul heller! Älskar den här typ av bilder! :D


Skeppsholmspromenad och shopping


Jag och Carol åkte till Slussen idag och promenade därifrån ut till Skeppsholmen och runt den. Kallt och jävligt var det kan jag ju säga! 
Sen gick vi iaf in mot city och Carol fynda lite kläder :) 
Middag kirrade vi när vi kom tillbaka och vi bjöd på spagetti med en fläskfilégryta med turkiska kryddor som vi köpte nere i Alanya. Vi toppade det med frästa champinjoner, parmesan och muskot. Mumsigt! :)




Ett beslut har fattats

 
Som ni vet grubblade jag mycket på att hoppa av skolan tidigare men bestämde mig för att fortsätta. Nu har jag fattat beslutet att hoppa av skolan iaf då jag har fått ett jobberbjudande på en restaurang/bar inne i stan. Min plan är att jobba och spara pengar så att jag kan lämna det här landet. Varför? Jo för att jag känner att jag inte har något som håller mig kvar här och jag vill vara på en plats där jag trivs och mår bra, vilket jag inte göra här. Jag vet inte vart detta beslut leder mig men jag vet att något bättre väntar någon annanstans.

Alanya bloopers del 1

Hehe ja jag tänkte bjuda med mig av lite failade och lustiga bilder från Alanya, enjoy!




Halloweenfest 2013


Ja kul var det men för min del blev det lite väl mycket dricka och idag mår jag som förtjänat.. Usch nu kommer det dröja ett bra tag innan jag festar och dricker igen kan jag säga!

Nu sitter jag iaf på pendeln på väg hem, ska duscha och lägga mig i sängen framför en film eller möjligen lite serier som jag missat eftersom jag var i Alanya. Usch vad jag vill tillbaka, vill hem. Det är verkligen mitt hem, jag mår så annorlunda där. Jag mår bra och är lycklig där, känner mig alltid hemma när jag kommer dit, alla pusselbitar faller på plats <3

Ha en fortsatt bra söndag kära ni, ciao!













Halloweenhelg


Dagens frukost med min fina Turkiet mugg!

Nu är vi iaf på väg ut till Närtuna, vi ska prata och fika lite hos morfar och Gunnel och senare blir det halloween fest för min del så jag blir kvar ute i Närtuna, bilder kommer komma imorn!
Vad har ni vart/kommer vara på halloween? :)





Minne för livet!


Jag har gråtit, känt mig förvirrad. Jag har varit lycklig, skrattat som aldrig förr, dansat, mött nya och gamla vänner och gjort sånt jag aldrig trodde jag skulle göra. Jag har vart med om så galna saker och fått ett minne för livet!
Denna resa var den bästa jag har varit med om och jag vill bara tillbaka njuta av livet, för där är jag levande!
Vi ska dit palmerna bor!

Thanks everyone that did this holiday with me and made it to the best! Love to you all! 

Vill också tacka min familj som betyder allt för mig och alltid finns där för mig. Denna resa har gjort våra band så mycket starkare, älskar er!


Back in Sweden


Igår kom jag tillbaka till Sverige vid 3 på eftermiddagen, var på resande fot i 14 timmar så var sjukt sliten, trött och hungrig.
Men det ändå som är bra att vara tillbaka är att få träffa min älskade familj. Haha bilderna är från igår då jag, Carol och mamma drog in till stan. Till Lion bar på Sveavägen. Vad ska jag säga, inget är som Alanya och deffenetivt inte Elci, vi saknar verkligen allt och alla!
Första bilden är från Alanya när jag satt och väntade på minitransfern, usch ta mig tillbaka!


RSS 2.0