Sista lunchen :(


Ja sista lunchen i Alanya för den här gången :( Åt nere vid stranden i dag och ikväll ska jag äta middag ute med en kompis, vill spendera så mycket tid ute det sista jag gör innan bussen tar mig till Antalya :(
Det ska iaf bli trevligt, sen bär det av till Elci men nu: Powernap! 
See ya!

Lika jobbigt varje gång..



Asså neeej! Nu tar det emot alltså, vill inte tillbaka till kalla, trista Sverige! Jag kan inte beskriva hur fri jag känner mig här nere, här kan jag leva och därför älskar jag denna stad! Mamma och alla kan komma ner igen, då skulle allt vara perfekt!

Trist är det iaf men hade en väldigt trevlig och rolig kväll igår! Träffade först Madde som jag känt sen vi var små och gått i samma klass med, hon är här nu och vi hade inte setts på 3 år så det var väldigt kul att se och prata med henne igen :)
Kvällen fortsatte med drinkar,grym musik, spex av brodern och bartendern Ali. Alex, Cenk och andra chefen skoja runt med en liten apelsin och vi åt (jag svär!) väldens godaste köfte! Haha helt plötsligt samlades all personal runt ett bord och var som galna, blev dit vinkad och fick äta jag också, maten räckte inte och chefen beställde mer! Efter stängning blev jag och en tysk tjejkompis skjutsade upp till borgen på moppe av chefen och Mehmet, utsikten är att dö för! 
Som sagt shit vad jag kommer sakna alla och allt här nere, drygt 7 månader tills jag kan komma hit nästa gång igen fyy! :(

Aja nu måste jag packa min väska (ångest), välja ut vad som ska bli reseoutfit och sen blir det en sista sväng till stranden! Ciao!

Tiden går så fort!


Det är tisdag och redan imorn natt far jag tillbaka till Sverige! Det är blandade känslor för det. Älskar ju Alanya men det är verkligen inte lika kul utan min älskade familj. Visst jag var här hela sommaren men då jobbade jag ju hela tiden så det var en annan sak. Nu saknar jag vekligen min familj, det allra bästa skulle vara att de var här igen men det funkar ju inte riktigt :(

Igår åkte jag iaf till Elci. Mustafa vill inte att jag går på gatorna själv på kvällarna då det är skillnad på sommartid och vintertid här. Inte lika mycket turister osv. Så han ringde Mehmet som fick komma och hämta mig haha. Visst det är riktigt snällt men jag kan inte låta bli att känna mig som ett litet barn när de gör så, tycker om att klara mig på egen hand!
Det blev iaf drinkar, dans och sällskap av den andra chefen. Haha fick en liten ros av honom, snällt :)

Aja nu ska jag dra ner till stranden för mer sol, passar på medans jag kan!

Sol, underbara sol!


Hallo på er, allt bra? :)
Med mig är bra iaf, en aningens sliten efter dessa utenätter och det känns lite tomt och trist utan familjen här men jag ska njuta av mina sista dagar iaf! :)

Idag drog jag rätt tidigt till beachen och kom hem för nån timme sen, har käkat lite och pratat med mamma och Carol på Skype, skönt att få prata ut med dem facetoface. Det händer så mycket här och måste få ventilera lite, älskar dem!
Nu tänkte jag iaf ta en dusch, kanske städa lite i lägenheten innan Mustafa kommer tillbaka. Han skulle fixa något med båten, nån slags GPS tror jag det var. Sen ska jag väl se om jag kan sova lite innan jag käkar middag och fixar mig för kvällen :)

Första bilden är förresten på hotellet som jag och tjejerna bodde på i somras. Det är stängt nu men jag funderar på alla dessa turkiska flaggor som hänger på många hotell, på gatorna och i skolfönstrerna. Är det nån speciell turkisk dag/period just nu eller är det bara för att säsongen är över här nu och  turkarna "tar över" under vinter tid? Får nu fråga Mustafa ;)

Ha en bra måndag! :)

Alanya Teras


Hur vackert som helst! 
Rekommenderar alla som åker till Alanya att åka upp till Terasen, du ser allt! 

Summer Garden!


Last night at Summer Garden!

Familjen har farit tillbaka till Sverige medans jag blir kvar tills torsdag, det känns redan tomt utan dem men jag blir ju inte helt ensam. Kommer bo med Mustafa och Mehmet, han jobbar på Elci och bor i vanilga fall med Mustafa :) Sen har man ju skaffat sig lite vänner här nere också så det ska nog vara lugnt :)

Igår hade Summer Garden sin sista kväll och alla från Elci drog dit, sista bilden är från bussen på väg tillbaka in i Alanya, haha vi spexa lite på fyllan och villan ;)

Hoppas allt är bra med er också, varma solkramar till er!

Chicken curry!


Kvällens middag med syrad rödkål (såå gott), ris och tomat och gurka! 

Älskar färgerna, det blir så mycket trevligare att äta och himmel vad jag älskar denna rätt!


Just live!


Igår kväll gick vi som sagt ut och åt middag, det blev Picasso men ska jag vara ärlig så var maten inget att skriva hem om, förväntade mig bättre faktiskt men personalen är ju trevliga och man har det bra där så det är väl ett plus :)
Sen fick jag, Carol och Matilda skjuts ner till hamnen där kvällen fortsatte :)
Vi satte oss på Los Angeles en stund men det är inte så kul att sitta där nu tycker jag när ingen man känner jobbar längre så vi drog till Elci, det kändes bättre haha ;)

Så idag mår jag som förtjänat, det blev liiiite mycket drinkar igår så nu tänkte jag försöka ta en powernap efter några timmar på stranden och kollat på när Carol gjorde sin första tatto! :)
Sen är det ju familjens sista dag här så jag och Carol har tänkt oss dra ut lite senare :)

Kram på er! :) 







Sliten men lika glad för det! ;)



En aningens sliten tjej denna morgon. Kom hem strax innan 10 imorse men hade sovit några timmar i mellan.

Idag är det fredag och vi gav oss av till bazaren i Centrum för att köpa kryddor och grönsaker, tycker att det är så himla mysigt att skrota runt här. Man ser samhörigheten mellan människorna och de flesta är mycket trevliga och mysiga! Sen är det så otroligt vackert här och jag gillar verkligen livsstilen!
Jag skulle verkligen vilja flytta ner hit, även fast jag skulle sakna mina vänner i Sverige sjukt mycket!

Ikväll ska vi iaf ut och äta middag, vi tänker oss Picasso :) 
Vi hörs sen kära ni, kram!

Topp 5 drinkar

Jag tänkte göra en topp 5 lista med mina och Carols favvis drinkar, here you go!

1. Mexican Colada (Med lime som vi alltid ber om att få i)

2. Walking in the forest

3. Blue Heaven (Vi älskar lite surare drinkar därför ber vi även här om LIME)

4. Yellow Fewer (Hade ingen bild på endast den drinken så får bli en med glada mig också haha)

5. Strawberry Daiquiri (Detta är ju egentligen min favvodrink men är den gjord på jordgubbsesens hamnar den tyvärr på 5:e plats, är den däremot gjord på färska jordgubbar....åååååh ja då är den lätt på delad första plats!)
(Denna är gjord på färska men tyvärr har vi bara fått det en gång så vi beställer den inte om vi inte vet att det finns färska jordgubbar)


Drinkpinglor!


Haha ja som ni ser var vi ute igår igen, vi bjöds på en varsin shot, en drink, doritos och efter stängning satt vi med högsta bossen av Elci och hans kompis och drack Jack Daniels och redbull (vilket jag tyckte var väldigt passande eftersom jag hade min JD-hoodie på mig), det verkar löna sig att vara stammisar haha ;D 
Vi kom hem runt 5 imorse men det börjar kännas som en vana nu, vi tar alltid powernaps efter stranden så vi överlever :)

Nu har vi iaf ätit frukost så snart bär det av mot stranden, myyyys!

P.S sista bilden är tagen på en mörk toalett som inte används och vi fick stå på nåt plastskydd, så det var ju tur att man inte var kalasfull haha! ;)








Systers premiärnatt!


Igår kväll gick vi till Elci Black Horse igen(man är stammis om ägaren säger att vi ses imorn när det stängde haha) och igår följde lillsyrran med ut också, men lugna hon drack alkoholfria drinkar ;) 
Det är så mysigt där, personalen är hur trevliga som helst och som jag sa förut spelas grym musik, sen är drinkarna bland de godaste jag druckit mums! :D Rekommenderas!

Nu ska jag ta en snabbdusch när det ändå finns varmvatten! Hörs kära ni, KRAM! :)








Don't worry be happy!


Paradise!


Lovley beach day!


Pure love!








Chillkväll

 
Rostade kikärtor, iste och DORITOS! Love Doritos <3


Last night!



Jag låter bilderna tala lite för sig själv, jag hade en den bästa födelsedagen nånsin! Efter middagen på Elci Black Horse och senare på kvällen efter att mamma, Mustafa och ungarna dragit sig hem fick jag tårta och de spelade och sjöng för mig! Vi träffa tre sköna människor från Holland också, en kille med två tjejkompisar :)
Det var riktigt kul och tackar alla som var med och firade mig! Thank you! :D <3

Haha juste! På väg ner till restaurangen fick vi sällskap av en hemlös hund, jag kallade henne Tika haha för att vi insåg att det var en tik ;) Hon följde efter oss, stannade vi så stannade hon, lojal? ;)
Hon la sig till och med under vårt bord när vi kom fram men då fick Mustafa nog och fick tillslut iväg henne efter många misslyckade försök tidigare! 



My B-day!!!


18 år!!!

Jag och Carol gick ut igår igen, vi hade inte tänkt att det skulle bli så mycket men efter ett antal drinkar frågade Alex om vi vill med till Summer Garden och eftersom vi var extremt danssugna körde vi på och måste säga att det var den bästa upplevelsen på Summer Garden, jag har ju varit där några gånger tidigare men inte tyckt om det men det var riktigt bra denna gång!
Än så länge har jag haft en grym födelsedag, man ska ju ändå räkna från tolvslaget ;)
Detta kan bli den bästa födelsedagen ever!









Party party!


Ja igår var första kvällen vi var ute och drinkade, vi satt på en restaurang som heter Elci Black Horse, mysigt och riktigt roligt, killen på bilden med mig jobbade tidigare på Los Angeles i somras så det var kul att träffa honom igen :) Riktigt goda drinkar och grym musik också! Funderar på om vi ska fira min födelsedag där imorn, skulle vara kul :D
Haha jag kom hem strax innan 7 i morse och jag mådde ju som jag förtjänade kan jag ju säga, dagen började med en redbull till den turkiska frukosten. Haha mamma och Carol tyckte jag behövde det för att vakna till då jag väcktes vid 10 på förmiddagen!

Stranden har vi iaf hunnit med, solen skiner och himlen är klarblå dock har det blåst väldigt mycket idag, speciellt nere på stranden, hoppas på mer vindfria dagar hädanefter! :)











Günaydın Alanya!


Min första morgon här i Alanya blev en promenad med Lisa, även fast det är mulet och just nu  slutade det precis regna så är det ändå varmt speciellt om man jämför med Sverige! Vi (Jag och vovven) hann iaf hem innan regnet föll så nu ska vi snart äta frukost :)

Det känns så otroligt skönt att vara tillbaka, när jag gick där på gatorna och speciellt längst stranden fick jag än sån härlig känsla, känner mig hemma!
Och vi den här tiden på dagen är det ingen som skriker och ropar efter än och det finns ingen restaurang vad jag kunde se som var öppen just nu, vi får se hur det blir när stan vaknar till liv lite mer ;)



We are here! :D


Nu är vi äntligen framme i Alanya! 
Efter mycket spring och stress i Istanbul då planet var försenat från Arlanda 1,5 timme. Sen oroade vi oss för att vår minibuss inte skulle stå och vänta utanför terminalen i Antalya för att vi var försenade och vi först gick till fel väskuthämtning. Allt löste sig iaf och vi kom med minibussen (hehe jag och Carol fick sitta i fram så vi var glada!) som tog oss och några andra hit till Alanya!
Vi har vart på resande fot i 14 timmar så ni kan nog förstå att vi är helt slut och utsvultna! Så nu ska vi snart äta och sen ska jag tvätta av mig och gå och sova :)





Alanya beachteam reunion!


Haha titta vem vi hitta på Arlanda! Fatih som jag jobbade med på Tropical i somras :)
Trevligt återseende :)


Arlanda!


Nu sitter vi på Arlanda, vi har checkat in väskorna och precis ätit Donken. Vårt plan till Istanbul är en timma försenad men de känns inte som att det gör så mycket eftersom att det innebär kortare väntan på flygplatsen i Istanbul :)

Snart är vi där! :D <3


Tick Tack Tick Tack....


Gaah! Tiden går så otroligt långsamt och vi alla här hemma går bara och väntar på morgondagen!
Det är ju verkligen inte långt kvar tills jag står där på stranden igen och myser med familjen i det varmare klimatet (ber för bra och varmt väder!)
Det ska bli lite spännande också att se hur Alanya är mer under lågsäsongen, när det inte är så mycket partyliv och inte allt för mycket fylla, eller vad vet jag, det kanske finns ungdomar som kör all in även den här tiden på året?

Nu ska jag sätta mig framför tvn där mamma och Carol redan sitter och kollar på efterlyst, hehe som sagt vi försöker fördriva tiden ;)


One day left!


Ledsen för en ganska lame update men jag har haft lite mycket i mitt huvud de senaste dagarna och har haft lite brist på saker att skriva om här på bloggen, men det positiva är att vi åker imorn och det ska bli otroligt kul!
Något som jag kommer kunna bocka av från min todo-lista är att resa med min moster Carol, det blir första gången jag åker utomlands med henne, om man inte ska räkna med vår Norgeresa vi hade med morfar och Johan 2008 ;)

Jag är fortfarande förkyld vilket känns så där nu när vi ska åka men jag får försöka krya på mig så mycket som möjligt, ta det lugnt och så. Det är lite psykiskt jobbigt faktiskt men jag får stå ut och tänka på att det är värt det, det är okej att ta det lugnt också!

Ha det så bra kära ni, kram!

Platt VS Lockigt!


Jag har tvättat hela förmiddagen med mamma men i mellan tvättarna rotade mamma fram locktången ur en utav mina lådor så jag passade på och lockade håret för skoj skull :)
Vad tycks, platt eller lockigt? :)


Live your life the way you want to live it




Måndagsmys


Halloj kära ni!
Allt bra? :)
Jag ligger i soffan och myser med en kopp varm choklad och tittar på film, nr 2 hehe ;)
Jag är ledig nu fram tills 4 november då jag startar min praktik, ska bli spännande :) 
Men just nu längtar jag bara tills torsdag, planet lyfter 13:55 från Arlanda. Vi kommer mellanlanda i Istanbul, vänta där 1 och 45 min och vi kommer vara framme i Antalya 21.15 så vi kommer ganska sent till Alanya, tur att det är en nattstad likväl som en dagtidsstad haha ;) 
Men jag kommer antagligen vara för trött för att gå ut, möjligen för en promenad kanske om jag inte kan sova haha ;)

Packa packa!


På torsdag bär det av till bättre breddgrader! 
Resväskan är nästan färdigpackad och klar, igen haha! Ska bli så jäkla skönt och jag kommer få fira min 18-årsdag där också, kan inte bli bättre!
Längtar!

Hey girl remember one thing: You ARE beautiful!


Beautiful day


Jag har precis kommit tillbaka efter en PW/joggingrunda och det var den skönaste träning på väldigt länge!
Det beror dels på det otroligt fina vädret med solen i ansiktet, kroppsvärmen mot de kylda kläderna, briserna av höstlöven och bra peppmusik i öronen men främst tror jag att det beror på mitt humör, jag får en helt annan slacks energi.
Jag har varit på bra humör sen förra helgen och jag haft två mysiga och välbehövda helger i rad som fått mig på bra humör. Jag hoppas det håller i sig för allt blir så mycket enklare och bättre när jag mår bra, för en gångs skull!


Hiss

Jag tänkte börja med lite hiss och diss här på bloggen och tänkte börja med en hiss :)
 
Om ni har åkt utomlands har ni säkert vart med om kaptens mysiga och allmänt trevliga prat innan start och landning, de önskar en trevlig resa, berättar om vädret och så vidare vilket jag tycker om. Därför vill jag idag hissa er busschaufförer, tunnelbaneförare och tågförare som tar efter flygkaptnerna.
I fredags var jag till exempel med om detta på bussen på väg till skolan. Han tala om ankomsttiden i Älvsjö och vad tempsturen var och han önskade en trevlig resa för oss nypåstigna. Och när vi kom till Årstaberg blev det trafikstockning och han började återigen prata, den här gången om stoppet och att det alldeles strax skulle lösa upp sig och kunde fortsätta vår resa.
Många kanske tycker att det är överdrivet att prata på så där men jag tycker bara att det är trevligt och fler chaufförer får gärna göra det enligt mig :)
Heja trevliga chaufförer!!



Ledig och på gott humör!

 
Det är som sagt fredag och jag kam inte bli gladare av tanken på min ledighet som väntar, det kanske inte är den mest godkända ledigheten men sånt orkar jag faktiskt inte bry mig om nu.

Just nu sitter jag på t-banan och ska spendera natten hos en kompis, trevligt trevligt! 

Hoppas ni har en bra fredag kära ni! Kram :)


Friday!


Hello you lovely friday! Som jag längtat, efter denna skoldag är jag ledig ända fram till den 4 november då jag startar min praktik på ett äldreboende, så jäkla skönt kan jag säga! Sen är det ju 6 dagar kvar tills vi åker också, galet! Varje gång jag åkt dit har det känts så overkligt, att snart få vandra på Alanyas gator igen, träffa några bekanta ansikten, äta god mat och dricka gott! Jag vet inte varför, kanske för att man har väntat så länge på att få åka att det tillslut blir overkligt.

Det kommer ju inte vara samma drag som under sommaren men det ska bara få bli skönt att bara få lite sol och värme och miljöombyte, en annan stanns att tänka på :)


Kroppen är vårt tempel - och man förgiftar inte sitt tempel!

 
 
Bilden är verkligen inte ny för mig, finns i princip på varje cigarettpaket i Turkiet så jag har sett den ett x antal gånger. Bilden har inte stört mig så mycket egentligen och gjorde inte det i sommras heller. Inte förens nu.
Igår kände jag att det måste bli ett slut på det här med rökningen, jag har laddat ner en app för att sluta röka tidigare men inte använt den.
Innan jag gick och la mig igår skrev jag även en lista med för- och nackdelar med att röka. Nackdelarna väger ju - som ni ser - tyngre vilket gav en viss motivation till att sluta. Jag startade rökfri-appen imorse och lyckades hålla mig fram till efter lunch då nikotinsuget blev för mycket.
Jag hade 3 cigg kvar ur det gamla paketet och har nu rökt upp dem. Men på väg hem fråm enheten alldeles nyligen bestämde jag mig för att läsa lite mer om vad som faktiskt händer i kroppen när man röker och vad cigaretter innehåller (inte för att jag inte visste vad som fanns där i innan) och när jag läste om alla gifter - som bara var några få av ca 3000 gifter -  så blev jag i princip paff.
T ex Radon. hallå RADON! Det är ju en radioaktiv ädelgas och det sitter jag frivilligt och andas in i mina lungor som sedan går ut i blodet och resten av kroppen. Och det är bara en utav alla giftiga ämnen som finns i cigaretterna!
Jag har aldrig sätt så allvarligt på det men när jag satt där med telefonen framför mig med alla fakta och vad alla dessa gifter är för något egentligen gick det upp för mig. 
 
Det är verkligen inte lätt att sluta röka, det kan jag intyga, men med all den där faktan jag läst om dessa gifter som finns i cigaretter, vad som händer i kroppen när man röker, vad följdsjukdomarna kan bli och vilka skador kroppen kan drabbas av känns det som att min motivation har ökat markant!
 
Det är verkligen inte värt att utsätta sin kropp för alla dessa gifter, tänk om man skulle bo i ett hus med alla dessa gaser/gifter, det är ju inte riktigt samma sak jag vet men jag tror ni förstår vart jag vill komma.
 

Höstförkylning


Godmorgon, sovigt gott?
Jag sov hyfsat, vaknade vi 3 i natt men lyckades efter ett tag somna om. Förkyld som tusan är jag men halsontet har lagt sig och nu är jag supertäppt i näsan ist och inte så värst pigg så jag blir hemma från skolan idag, aja hoppas det går över tills nästa vecka. Precis om en vecka far vi, så skönt det ska bli!

Till frukost lyxade jag till det med jordnötssmörsmacka och en typ nutellamacka fast med nån vit kräm med också haha ;) Gott var det iaf!
 


Kryar på mig


Jag åkte hem direkt efter att jag var färdig med examinationen och ligger nu i soffan och kollar på Pretty med en varm kopp te. Var helt slut idag i skolan, sista delen innan vi skrev provet höll jag på att somna mot Yanira och jag har aldrig vart med om segare skoldag. Inte kul att sitta i skolan när man inte är riktigt kry, jag hoppas att jag blir bättre till helgen, nästa vecka bär det ju av till Turkiet och då vill jag inte vara sjuk!
Så jag blir nog hemma imorgon men jag tog med mig böcker hem så att jag kan plugga hemma.

Hoppas allt är bra med er iaf, kram!


En mindre rolig onsdag

Godmorgon på er! Allt bra? :)
Jag mår så där, igår kände jag att något var på gång och jag vaknade halv fyra i morse med halsont och frossa, kallsvettades. Lyckades somna om men vaknar runt halv sex tror jag klockan var, somnade om och sen gick jag upp vid sex då larmet gick :( 
Jag har alltså ont i halsen, känner mig trött men har ändå satt mig på bussen på väg till skolan. Fast jag tror jag ska gå hem vid idrotten, jag kan iaf inte vara med och enda anledningen jag tar mig till skolan idag är att vi har lektioner om kommunikation och bemötande vilket tydligen ska räcka för att bli godkänd med den delen av kursen, vi behöver alltså inte göra något prov på det vilket är skönt i och för sig :)

Det är min onsdag, jag har egentligen ett powerbox pass inbokat idag men man ska ju inte hålla på att träna när man är "sjuk", kroppen behöver vila och all energi den kan få så jag kommer antagligen få avboka det passet :(

New in!


Blå magtröja H&M // Lila (ser vinröd ut på bilden) basic tröja H&M // Leggings Gina tricot // Rouge H&M // Ögonfransböjare Kicks

Bästisträff!


Efter provet idag åkte jag in till stan för att möta upp Alex :) Vi hat gått i butiker och jag har fått med mig lite nytt hem! Åt standard maten på Taco Bar också, nacho delux, mums!

Måste bara säga att jag älskar dig Alex! Du är så vacker och när jag är med dig är det så enkelt, vi är så lika på så många sätt samtidigt som vi har våra olikheter och det spelar ingen roll hur lång tid vi är ifrån varandra eller om vi inte pratat på länge, för varje gång vi ses är det som att vi sågs igår! Du är en äkta vän och är så glad att du finns i mitt liv, du får mig att må bra. Tack! <3

Todays to do!

Nya jeansen är på and I love it!

Sitter på bussen med Carol mot Farsta för att göra ett nytt försök på banken, den här gången har jag med mig legget så nu ska det inte bli några problem, tankspridd som jag är tänkte jag inte på det igår då jag hade legget i väskan som jag lämnade hemma haha men nu så! ;)
Sen när det av till skolan, provet är idag också och jag hoppas jag iaf blir godkänd. Håller tummarna!

Efter skolan ska jag träffa Alex också, väldigt nice, vi ska kolla runt i lite butiker då jag ska försöka hitta nån tröja tänkte jag :) 

Ha en bra dag kära ni så hörs vi lite senare, Kram!

Hårfärgning på G!

 
Kvällen har bestått av matlagning och hårfärgning av kära mosters hår(stolt "frisör" hehe), mysigt att ha Carol här och att få spendera lite tid med henne :)
Nu ska jag snart plugga lite inför ett prov imorgon, som jag missade förut men det är inte så svårt. Handlar om diabetes så det ska nog inte bli några svårigheter :)
 
Fick en följdfråga på den tidigare Alanyafrågan som jag tänkte svara på :)
 
Anonym:
men skulle inte du vara där längre än din mamma, kommer du då fortfarande bo kvar hos hennes pojkvän?
 
 

Ja jag kommer att vara kvar 4 dagar längre och ja jag kommer fortfarande bo hos mammas pojkvän trots att de andra har åkte hem :) Tycker att det är jättesnällt av honom som låter mig vara kvar hos honom även fast mamma inte är kvar, känns som att han bryr sig liksom :)
 
 

Materiell lycka!

Svarta midjejeans-Bikbok // Ljusa jeans-H&M

Failade på banken med Carol så vi gick och tröstsshoppade lite, fick alltså med dessa par byxor! Inte helt fel det heller haha!

(OBS dåligt ljus men dem är snyggare i verkligheten kan jag lova hehe)


Just do it!

Godmorgon godmorgon!
Sitter just nu på bussen på väg till skolan, väldigt nära att jag stannade hemma idag men jag har bara den här veckan kvar sen går alla ut i praktik och eftersom jag åker nästa vecka så är jag ledig från och med måndag så jag får helt enkelt bita ihop! Jag kommer ta min praktik efter höstlovet, kommer vara på Högdalens äldreboenden vilket ska bli spännande och jag hoppas att jag kommer trivas och tycka att det är kul. Vi håller tummarna för det!



Alanyafråga

Anonym:
var ska du bo under tiden i turkiet? ska du vara där ensam ?
 
 

Jag ska åka ner till Alanya om elva dagar med min mamma, Carol, Victor och Matilda och vi kommer bo hos mammas kille som bor där nere. När mamma kom nere dit i somras bodde hon där med honom och eftersom jag beslöt mig för att åka hem med henne så bodde vi där tillsammans så det kommer inte vara första gången vi bor hos honom :) Sen kommer der vara folk där nere som jag är bekant med som jag antagligen kommer umgås med också så det ska bli kul :)
 
Kul att se att ni funderar lite om mina resor till Alanya, det är mysig stad och jag rekommenderar alla att iaf åka dit en gång i livet. Det är många som åker ner dit och blir hooked haha ;)
 
 

Lördagen


God morgon på er!
Hade ni en trevlig lördag? :)
Det har jag haft, super mysigt och roligt att spendera helgen här hos Alex :)

Jag kom hit vid 12 tiden, vi käka korv med bröd till lunch, kolla lite idol, snacka skit (missförstå mig inte haha) och hade lite catch up-talk :)
God viltmiddag och mumsig pannacotta till eftersätt sen var det skräck filmstime med popcorn och cola!
Evil dead hette filmen och var sjukt läskig, tur att vi var två haha! Sen kolla vi på zombieland, en komedi för att lugna sinnena och nerverna hehe! Båda filmerna var väldigt bra så dem kan jag rekommendera :)
Over all en vänlig bra lördag! :)

Kram på er så länge!

Tattoo inspiration!


Jag är så sjukt sugen på en ny tattoo alltså! Både jag och Carol funderar på att tattuera oss i Alanya när vi åker nere :)
Jag är sugen på en i nacken, tycker att det är så sjukt fint! Kanske några fina svalor eller den här texten som bara ploppa upp i mitt huvud när jag var i Alanya, haha och tro det eller ej så kom den till mig när jag satt på den där motorcykel (minns ni att jag berätta om det förut?) och vi bl.a. åkte upp i bergen mot Terrassen. Det var en sån otrolig utsikt och alla lampor lyste upp hela Alanya, och månen. "Det är sånt här som gör att man vill leva" för allt det här vackra i livet. 


På väg till friendie!


Hallå kompisar!
Allt bra med er? :)
Jag sitter iaf just nu på tuben mot Danderyd för att sedan ta bussen ut till Rimbo för att sova hos Alex, sjukt länge sen jag träffa henne och har saknar hemmet väldigt mycket, så det ska bli skoj! :)
Vad ska ni göra denna helg? :)
Partybild från Alanya med fina Alex! Tror jag har lagt upp den här bilden förut men som ni vet har jag brist på bilder från vår resa då min mobil blev stulen. God dammit, jag svär skulle jag hitta personen som snodde den skulle han få sina fiskar varma haha! I can always wish ;)

And the vamps are back!


Yesbox igår släpptes första avsnittet av The Vampire Diaries säsong 5 (i USA) och eftersom jag har hittat en sida som jag kan steama alla amerikanska serier kan jag också se den! 
Så nu ligger jag i sängen med naturgodis och ser min efterlängtade älsklings serie igen! :D

Perge Pugnare!



Frukost


Fil med hazzelnötsblandnig och hallon, två danskt rågbröds skivor och te :)


Kvällsgott!


Keso med rostad hazzelnötsblandnig, "persika" och te :)

Tillbaka till skolan


Hallå kära ni!
Just nu sitter jag på bussen mot... Jo men visst skolan. Min närvaro har absolut inte vart den bästa den senaste tiden men igår kväll pratade jag med en kompis om det här att hoppa av och börja jobba ist, på caféet som jag provjobbat lite på den här veckan men när jag pratade igår med min kompis så kändes det som att det absolut bästa alternativet är att fortsätta plugga, för det är verkligen en fördel för så mycket. Socialt, jobb, lov, fritid m.m sen är det ju såklart inte alltid så kul men allt kan inte vara kul hela tiden och har man nånstans mål med det man vill göra i framtiden och även närmare i tiden så blir det så mycket lättare och lite roligare :)
Jag håller tummarna för att jag håller den här positiva inställningen och står ut med skolan!


Please say it's not true!!

 
Alltså nej!!! Min PLL-värld rasades just samman! Det får inte vara sant, varför!!!? 
Alltså ni måste se den här serien, så grymt bra men när ja nyss såg avsnitt 12 säsong 3 höll jag på att DÖ, det får liksom inte vara sant!!
Haha vilken nörd jag är alltså! ;)


Tisdagsmiddag och jogging


Idag lagde jag middag åt mig och små syskonen, tortellini med kantarell/champinjon/skink sås, mums!
Sen tog jag en kvällsjogging/PW runda, har inte gjort det sen jag började gå på gymmet så var helt slut när jag kom tillbaka och snacka om det var kallt alltså. Frös häcken av mig trots att man sprang. Tror jag håller mig till gymmet hädanefter haha ;) 
Efter lite återhämtning och inhandling av mjölk så gjorde jag en hallonsmoothie med kvarg, en halv banan, fil och lite honung :)

Naglarna


Det fick bli en fransk manikyr den här gången, väldigt länge sen jag hade det eftersom jag aldrig fick ha målade naglar på donkenjobbet. Så skönt att slippa tänka på det längre hehe :)

RSS 2.0