Dagens outfit



Svar på fråga

Jag fick precis en fråga här på bloggen, frågan är från Anonym men jag svarar såklart ändå :)
 
Kan inte du skriva ett inlägg och berätta om hur du lyckades gå ner i vikt så mycket och så snabbt ? Skulle vara roligt att få veta vad andra gjort så man får inspiration själv!
 

Oj vet inte vart jag ska börja riktigt. De som känt mig länge vet att jag har varit större än vad jag är idag. Jag har alltid vart missnöjd med mitt utseende men det var i slutet på åttonde klass jag tog tag i saken på riktigt. Jag tog råd från skolsköterskan (som förövrigt var dum i huvudet och sa en hel del fel saker till mig). Jag började träna, dvs PW. En sak som är viktigt när man börjar träna är att inte ställa så höga krav på sig själv, börja med det som din kropp klarar av och öka sen när kroppen är redo för det. Jag ändrade mina kostvanor. Det var de små resultaten som gav mig motivationen. MEN jag hade så otroligt lite kunskap av vad jag höll på med. Jag var liksom 14 år och jag rekommenderar verkligen ingen så ung att börja banta. Det blir så himla lätt en fixering. Det var det som hände mig och det är också anledningen till att jag har gått ner så mycket i vikt. Vilket INTE är bra ska jag vara noga med att påpeka!
 
Att träna och äta "hälsosamt" är jättebra för dig själv och din kropp men låt det inte bli en fixering, förbjud ingenting för att det anses vara "ohälsosamt". Jag försöker se på det så här; Det finns inget som är ohälsosamt, allt i måttliga mängder och lite då och då skadar inte. En regelbunden och varierad kost ihop med träning (behöver verkligen inte vara flera timmar på gymmet flera gånger i veckan) är nyckel till en frisk kropp. Sen vill ju alla nå olika resultat men då ska man ställa sig frågan, varför vill jag nå just det resultatet? Är det för att normen säger det eller vill du helt enkelt bara må bra? Jag tror att om man har det sista som svar så kommer det kroppsliga resultatet bara som en bonus. Det kanske inte går så fort man önskar och förväntar sig men man tjänar verkligen på det i längden.
 
Hehe det blev verkligen ett långt svar men den här frågan skulle jag verkligen kunna skriva hur mycket som helst om. Jag hoppas iaf att Anonym fått svar på sin fråga :)

Adrian Lux!

Igår åkte jag som sagt till grönan för att se Adrian Lux. Jag var där med mina närmaste vänner, vänner jag inte träffat på länge och så träffade jag några nya personer också. Alltså jag hade inte förväntat mig så mycket av den här konserten men det var verkligen GALET! Vi var i mitten av allt och det dansades, bildades ringar, hoppades, skrek. Vi svettades och skrattade! En killkompis lät mig sitta på hans axlar några gånger och det var bland det grymmaste jag vart med om, en sån otrolig känsla att se så mycket människor samlade på ett och samma ställe för att dansa till samma musik och artist. Mäktigt! Mina ben skakade när jag kom ner på marken igen! Haha ett bevis på att det var galet igår är att jag har ont över nyckelbenet idag, fick en rejäl smäll där av en arm eller nåt liknande!
Ändå.. det grymmaste jag vart med om på länge!
Tack Adrian för grym musik och ös. Tack mina vänner för att ni var med och gjorde min kväll! 
Hahah jag ser verkligen inte fräsch ut på den här bilden (tagen efter konserten) men jag bjuder på den för att mina tjejer är så fina och för att jag älskar dem!
Tack för att ni finns! 

In the school

Nu efter lunch ska min grupp spela teater som ska föreställa ett prov om kris och krishantering. Haha när jag var 14 ville jag verkligen bli skådis... Det är inte min bästa egenskap direkt men sen är det ju väldigt amatörmessigt upplagt men men. Hoppas allt går bra när vi väl ska redovisa det. *hållertummarna*

Ikväll blir det grönan med friends och se Adrian Lux! Länge sen jag träffade alla så det ska bli askul! :D


The walking dead

ÅÅH jag har blivit helt beroende av den amerikanska serien The walking dead. Minns att jag såg reklamen för den när den var ny men det blev aldrig att jag såg den fast den verkade bra. Nu har jag iaf äntligen givit serien en chans och efter säsong 1 blev jag fast. Nu är jag på säsong 2 och börjar bli beroende haha! Hade en natt nyligen då jag till och med drömde om zombies hehe.
 
Serien handlar då om zombies, walkers som de kallas i serien. Hela mänskligheten är näst in till utdöd och är full av walkers. Men så finns då den här lilla guppen av människor som förts samman pga detta och kämpar tillsammans för sin överlevnad. Det är en väldigt kort och ganska tråkig sammanfattning av det jag sett av serien men den är otroligt bra, mycket spänning dock väldigt blodig och äcklig så känsliga tittare varnas!
 
Helt klart värd att se enligt mig :)

Ta vara på tiden

Asså åååå det är bara en vecka kvar av skolan!! Dööör vad jag längtar efter ledighet! Den här sommaren har jag sagt till mig själv att ta vara på tiden, njuta av ledighet och bara go with the flow utan att tänka så mycket. Jag ska tillbringa mer tid med vänner och bara leva i nuet! För mig kan det bli en svår utmaning eftersom jag känner mig själv. Jag har svårt att inte ha något att göra och blir ganska snabbt trött på all fritid.. Men som sagt så ska jag verkligen försöka tillåta mig den ledigheten för det behöver jag verkligen så jobb-och skoltrött som jag är just nu! Annars kommer jag aldrig orka mig igenom 2:an..

Men först av allt ska jag leva livet i Turkiet med tjejerna, sååå sjuuukt nära nu! 17 dagar till sen säger jag byebye till Sverige i 2 veckor!


Friluftsdag: Långpromenad + fika

1. Jag och Yanira, duckface hehe ;) 2.Ett gosigt får från 4H gården i Aspudden 3. Vi fika på ett mysigt fik i närheten av gården och mälaren 4. En glad Ali! :) 5.Sol! 6. Fikamys :) 7.Fina Yanira :) 8. Efter fikan på väg till T-banan 9. Vänskapskärlek :) 10. Ali fångade mig på bild i leende stund :)

Man blir aldrig för gammal!

Efter skolan igår åkte jag, Ali och Yanira in till stan. Jag skulle bl.a. Köpa klänningen på bilden, har velat ha den ett tag nu och det var i princip den sista kvar i min storlek! Tur eller vad?

Haha ni vet säkert hur folk som håller på med gatushower. Igår stannade vi för att titta på denna Michael Jackson kopia men efter hans lilla show kommer denna grymma rosa-håriga dam upp och tar över hela showen genom att själv dansa tillsammans med honom! Så underbart det var att se och otroligt roligt. Kunde bara tänka en sak om denna dam med rullator... YOLO!


Så frustrerande!

Jag blir så trött på människor som snackar skit bakom ens rygg för att sedan vara värsta ängeln mot en! De och människor som påstår att man "leker" snygg/fashion.
Jag och Yanira är ju helt vanliga tjejer och knappast dem enda i världen som klär sig fint eller för det man själv tycker är snyggt och bekvämt!
På bilden ser ni vad jag hade på mig idag och yanira bar en långklänning samt en blåskinnjacka, tydligen var det väldigt fel och vi "lekte" snygga enligt några tjejer i korridoren. Hur leker man ens snygg/fashion? Antingen så är man väl det eller inte. Men jag tar inte åt mig av sådana kommentarer för att det bara visar att det är avundsjuka eller för att det själva har dåligt självförtroende. Jag påstår inte att jag har världens bästa självförtroende men bara för det klankar jag inte ner på andra. Det är sjukt frustrerande att behöva höra sådana kommentarer. Kan man inte bara glädjas åt varandra och inspireras, för ärligt talat blir vi ju inte lyckligare av att klanka ner på andra!

Jackan jag har på mig är förövrigt den nya jag fynda på Myrorna :)


Halloj från bussen!

God morgon!
Sitter som sagt på bussen på väg till skolan, bara 9 dagar kvar nu sen är det sommarlov! Och om 19(!) dagar drar vi till Turkiet! Drömmen!

Men vi får höras sen och ni få ha det så bra tills dess :)
Kram!


Mors dag!

Den här kvinnan är den viktigaste personen i mitt liv, utan henne skulle jag aldrig vara hel, aldrig orka leva. Ord kan inte beskriva hur mycket jag uppskattar allt hon har gjort och allt hon gör för mig. Hur stor min kärlek är till henne eller hur tacksam jag är för att hon alltid finns där för mig. Hur dåligt hon än mår så finns hon ändå där och tar emot mig när jag faller. Vi kan skrika, skratta och gråta tillsammans. Med dig kan jag prata om vad som helst, du kanske inte alltid förstår men du finns ändå alltid där och stöttar mig, lyssnar på mig. Du är den enda personen i mitt liv som känner mig inifrån och ut. Du är min allra bästa vän och jag är så glad och tacksam för att just du är min mamma. Du är den starkaste personen jag känner, tillsammans klarar vi allt och äntligen ser vi ljuset som vi så länge väntat på. Som du förtjänar!
 
Jag älskar dig mamma av hela mitt hjärta, hela min själ, av hela min kropp. Nu och för alltid!
Världens bästa kvinna som jag har turen att ha som mamma! 

Celsius

Har men en dag och man känner sig jättetrött och nere kan jag vekrligen rekommendera Celsius. Det är en vitamindryck med koffien, finns med både kolsyra och utan. Personligen tycker jag bäst om de med kolsyra. Smaken kiwi/jordgubb är utan kolsyra med den smaka väldigt konstgjort om ni frågar mig. Dessa två är dock riktigt goda (med kolsyra) och som sakt är de väldigt uppiggande, kanske passar bra nu för de som är lika skoltrött som jag just nu?
Värt att testa tycker jag och finns att köpa i vanliga matbutiker :)
 

Dagens köp!

Topp från Bikbok 99 :- // Midjeshorts Salt 399 :-
 
Jag har ju varit i stan idag med en killkompis, haha första gången jag shoppar med en kille som bara är en kompis. Lite udda känns det nog men det känns samtidigt som att vara med en tjejkompis så det känns skönt, sen är det lite roligt att få höra en killes åsikt av hur plaggen sitter och vad killar tycker är snyggt. Fint väder är det också och ikväll blir det bio. Vi har snackat om Fast and Furiouse filmerna och trots att jag inte sett någon av filmern ska jag nu se 6:an på bio ikväll. Jag har kollat på trailerserna av alla filmer och är förvånad att jag inte sett någon av filmerna tidigare, de verkar ju väldigt bra. Hehe lite efter här borta känner jag men men ;)
 
Juste äntligen hittade jag ett par vita shorts, och midjehöga är de också! Jag drog mig lite för priset till en början (försöker verkligen att inte spendera mer än nödväningt nu innan jag åker till turkiet) men eftersom de sitter snyggt och är precis såna som jag letat efter så slog jag ändå till. Skulle vilja sammanfatta en del av mig själv så här: Kläder+Pengar= My Måste Ha! Haha och så har jag aldrig varit förut, det är sen jag började jobba och tjäna egna pengar som jag börjat bli en liten shopaholic. Men det är ju så kul med nya kläder ju! Haha aja nu får det vara nog snackat för min del, ha det bra!
 
Kram!

Lite lördagsplaner

HejHej!
Min dag har som vanligt börjat med frukost, jag har dock mått lite illa hela morgonen så nu ligger jag i sängen och tänker titta på lite Andra Avenyn. Är ju snart färdig med säsong 2 :) Sen om illamåendet är borta så tänker jag ta en PW i det fina vädret! Det blir en sväng in till stan också och träffa en komips, trevligt trevligt :)
Ja det är nog så min dag kommer se ut så jag får önska er en toppen lördag, hörs sen.
 
Kram!
 
Bjuder på en poolbild från förra sommaren nu när det bara 21 dagar kvar tills jag och mina girls får ligga vid poolen, dricka drinkar, bada, sola, danca och allt där till! Ska bli så skönt att komma bort så ni anar inte! 

Fynd!

Jag och mamma var ju inne på myrorna idag. Vi hade egentligen inte tänkt köpa något bara titta, men så hittade vi iaf ett köksbord och vi hade tur för även om det ordinarie priset var billigt så fick vi bordet för halva priset! Super bra verkligen. Sen var jag bara tvungen att gå upp och kolla kläderna, hehe. Jag fynda en tunn jacka för 85 kr!
Jag skulle vilja beskriva den som en blandning av kavaj och bomberjack, riktigt snygg tycker jag iaf! Ni kommer få en bättre bild av den sen när jag använder den :)
Detta är då bordet vi fyndade, dock nermonterat och åt fel håll. Det var på håret att den gick in i bakluckan haha!
 

Fredag!

Halloj!
Igår mådde jag som sagt piss, typ en halvtimma efter att jag bloggade om att jag mådde bättre kräktes jag (inte så trevligt att veta egentligen) och mådde illa till och från under hela kvällen men har inte kräkts igen och nu mår jag bra så det måste ha vart något jag ätit, vet dock inte riktigt vad det kan ha varit?

Aja nu sitter jag iaf i bilen med mami, vi har stor handlat, ätit lunchbuffé och ska nu åka till myrornas i Skärholmen. Vi ska ju flytta så vi ska kika på lite möbler :)
En bild på min fina mamma och enpå mig i bilen, och nej idag orkade jag inte sminka mig ;)

Kram så länge!


Nerbäddad

Äntligen är jag nerbäddad och det känns bättre att få ligga ner. Har precis ätit skorpor och dricker blåbärssoppa till filmen Friends with benefits, är egentligen inte sugen på att äta men skorpor och blåbärssoppa är ju bra vid magsjuka/illamåendet osv så jag gör allt för att det ska bli bättre.

Hoppas ni mår bättre än mig iaf, kram!


Trött eller magsjuk?

Asså usch! Jag mår sjukt illa just nu alltså. Det började precis innan lunchen sen har det bara ökat. Nu kan jag knappt gå utan att det nästan känns som att jag måste spy, illamåendet går liksom från magen upp till huvudet eller vad jag ska säga. Och som att det inte var jobbigt nog så är jag fast i Globen pga förseningar fast jag egentligen bara skulle behöva krypa ner i sängen! Som tur är så är min mamma så snäll att hon hämtar mig med bilen. My hero!
Vet ju inte varför jag mår så illa, om det är för att jag är trött och bekymrar mig för mycket eller om jag har åkt på nån magsjuka eller liknande? Usch hoppas det går över snart iaf!


23e Maj

Det var väldigt turbulent här hemma igår kväll så idag känner jag inte för att fixa mig och grejer.  Ska bli så skönt att flytta! Jag har bara sminkat huden, skippat mascaran vill säga. Dragit på mig ett par leggins, ett linne och en oversize hoodie. Så snart ska jag iväg till skolan, har ett muntligt prov i etik i eftermiddag sen så är jag ledig på fredag.
 
Ni får ha en bra dag iaf, kram!

Absorb The Strength

Jag tog förresten en PW innan jag gjorde middagen. Var inte så super sugen med tanke på det gråa vädret som var tidigare men gud vad skönt det är att träna när man är fylld med så mycket olika känslor! Ilskan ger än energi att bara raska på samtidigt som känslan av styrka bara fyller än och också fyller på energiförådet, både fysiskt och psykiskt. När jag kom hem hade jag en väldigt lustig känsla i kroppen medan jag stod och diskade till musiken. Som att jag var båda glad och ledsen, visste inte om jag vill skratta eller bara gråta ut! Fast jag upplevde det mer som en positiv känsla på något sätt! Som sagt... lustig känsla hehe ;)

 

Mina kockskills

Idag är jag ansvarig för kvällens middag, har lagat den helt själv och det blev godare än vad jag förväntade mig! Mums om jag får säga det själv! ;)
Jag lagade räkpasta :)
(Jag använde mer räkor än på bilden, ville bara ha en bra bild på ingredienserna)

 


YEEEES!

Äntligen vänder det! 
Efter enheten idag var jag och mamma och kollade på den där lägenheten jag nämnde för några dagar sedan. Vi fick erbjudande att titta på den imorse när vi satt och väntade på enheten! Vi åkte och tittade på lägenheten som sagt och träffade värden såklart. Vi kommer flytta in 1 Juli! Alltså det här är det bästa som kan hända just nu. Det kommer bli jag och mamma och mina småsyskon som flyttar. Så skönt!
Detta är perfekt, jag kommer vara i alanya halva Juni och när jag kommer hem igen är det dags för att flytta så det känns inte allt för långt bort även om jag mer än gärna skulle vilja flytta in med det samma!
Och nej jag kommer förmodligen inte vara kvar i alanya hela sommaren som jag tidigare pratat om. Jobb finns det så det är inte därför jag väljer att åka hem igen efter semestern. Jag känner att jag behöver vila upp mig den här sommaren och bara ha så roligt jag kan, umgås med mina vänner och njuta av det jag har! 
 

14 dagar kvar

God morgon!
Jag och mamma sitter på t-banan på väg till enheten så här på morgonen. Sen ska jag till skolan... Jippi! Är så trött och vill vara krypa ner under täcket och sova. Aja det är ju iaf bara 14 dagar kvar och på fredag är jag ledig hela dagen, måste hålla ut helt enkelt!

Kram!


Kanelbulle och städ

Just nu sitter jag framför datan och äter kanelbulle :) Jag var uppe i centrum med Matilda för att handla hennes matsäck till imorn så vi passade på att handla lite fika till kvällen ;) Sen ska jag städa här hemma, har börjat lite men ska fortsätta. Haha jag vet typ halv nio på kvällen men sån är jag ;)

Me today, kepsen fick vara på idag ;)

Smoothie!

Äntligen kan jag göra smooties! Vi har ju inte haft en mixer/matbredare på ett bra tag nu men i söndags så köpte pappa en som jag skrev förut. Till frukost åt jag därför två mackor, kaffe och denna smoothie gjord på en halv banan, tindade mangobita, kiwi och yoghurt. Toppad med kokosflingor och linfrön. Den blev riktigt god men jag tror jag skippar kiwi i fortsättningen. Det är en frukt jag egentligen tycker om men jag inte kan äta för det sticker i hela munnen :/ Hela smoothien stack liksom när jag drack den, haha vad konstigt det låter men jag tror ni fattar ;) Gul kiwi däremot kan jag äta och den är dessutom mycket godare :)
 
Nu ska jag åka till skolan, känns värdelöst eftersom jag bara ska vara där för en timmes lektion men måste man så måste man. Ha en bra dag!
 
Kram! 

Mot jobbet!

Hejhej!
Hela dagen har jag känt mig sjukt otaggad på typ allt, gick till och med ifrån skolan efter lunchen. Är så sjukt skoltrött och vill bara skita i allt dem sista dagarna i skolan!
Idag har jag ju stängning på jobbet så därför har jag vart så otaggad men jag tog en pw i det plötsligt vackra vädret och nu känner jag att motivationen är tillbaka, iaf lite grann ;)

Jag mötte mamma efter lunch så nu har jag köpt sololja och aftersun inför semestern och sommarn samt en keps :D


Frulle!

God morgon!
Jag sitter nu i soffan och tittar på Vakna med nrj och har just ätit frukost. Snart ska jag iväg till skolan så vi får höras sen :)

Det här var dagens frukost, naturell yoghurt med banan, jordgubbar, kokos flingor och linfrön. Två mackor åt jag till det och ett glas juice :)

Kram!


Handlardag

Halloj!
Idag har jag åkt med mamma och pappa för att handla. Dvs micro, matbredare och lite hudvårdsprodukter. Pappa köpte också lite grejer till bilen.
Vi åt lunch på Max, åt nuggets meny. Kan säga att det var ett tag sen jag faktiskt kunde njuta och tycka att det var gott med pommes och så. Kan docka inte påstå att jag tycker att Max är speciellt märkvärdigt (inte bara för att jag jobbar på Donken!) men föredrar faktiskt Burger King av snabbmatskedjorna.

Det här har jag haft på mig idag iaf :)


19 Maj

God morgon!
Sovit gott? Det har jag! Jag hade ju två nätter jag bara låg och vred och vände på mig, kändes som att jag aldrig sov fast jag inte var trött alls dagen efter. Det kallas tydligen dvala, man sover fast man känner sig vaken, jag skulle tro att det är en gammal kroppsmekanism om man är stressad eller känner sig orolig. Som att man måste vara på sin vakt.

Haha det var verkligen ett sidospår ;) Idag är inte vädret så jättebra, ännu åtminstone, väldigt molnigt så det blir inge sola idag. Ska mest bara ta det lugnt idag och njuta av att vara ledig. Imorn har jag ett stängningspass på jobbet igen så jag laddar upp motivationen idag.
Nu ska jag ta en dusch, see you!

Kram!

En bild på mig från igår, tänkte bara visa att jag bytt bena. Jag har tidigare haft snebena och nu kände jag mig sugen på att testa det igen. Just nu trivs jag jättebra i det :)

Lördag

Hallo!
Idag tog jag en PW innan lunchen och sen åkte jag till jobbet. Jag skulle ha jobbat från 13-19 men runt kvart i 5 kom skiftledaren fram till mig och frågade om jag ville sluta tidigare! Tackade genast ja, så skönt :) Det är lite mindre cash men jag tror jag överlever ;)
Nu är jag iaf nyligen hemkommen och ska nog ta mig en kopp kaffe och bara ta det lugnt, ikväll är det ju eurovision också. Det måste man ju se :) Hoppas att det går bra för Robin/Sverige.
 
Ha det bra så länge kära läsare så hörs vi :)
 
Kram!

Warm bodies

Igår såg jag på den nya filmen Warm bodies! Redan när jag såg trailern på bio ville jag se den och kände på mig att det var en bra film.
Den är verkligen att rekommendera. Den är komisk, vacker och skrämmande, perfekta blandningen och så otroligt bra! Nu måste jag läsa boken! :)


Mini-summering

Hej! Idag blir det verkligen ett sent inlägg, men har haft lite annat att göra och sen tänkte jag att jag lägger upp en mini-summering av dagen istället :)
 
Innan jag åkte till enheten möblerade jag och mamma om mitt rum, det blev mycket bättre nu när jag använder hela rummets yta istället för halva. Efter enheten gick jag till skolan men det var lite i onödan för jag gick efter lunchen. Innan jag åkte hem åkte jag runt i stan med Yanira för att hitta min vattenfasta mascara som jag visste brukar vara på rea (denfanns ingen stanns men så hitta jag den till slut!). Fyndade även solpuder för 10 :- (köpte en till mamma också) och ett paket med ringar. Resten av eftermiddagen tillbringa jag i solen och nu har jag precis ätit kvällens middag... Kebab pizza :) 
 
Puuh! Ja det är helt enkelt vad jag har gjort idag haha. Hoppas att ni haft en trevlig dag i solen och får en skön kväll :)
 
Kram!

Gettin' closer!

Nu är det bara 30 dagar kvar! Längtar så sjukt mycket alltså!
 
Annars då? Jo det är bra men jag tänker aldrig dricka bambyl KOFFEIN innan jag går och lägger mig igen! Jag har inte sovigt en blund i natt eller så har jag det fast det har känts som att jag varit vaken hela tiden. Jag låg och vred och vände på mig hela natten. Jag är inte ett tugg trött just nu men jag lär ju vara helt slut efter jobbet idag. Jobbar från 16-22 ikväll, det innebär stängning som alltid drar över tiden så kommer hem sent ikväll :(
 
Nu måste jag kila, Josse ringde nyss. Hon har tappat sitt läkörhänge så hon ska få ett av mig så nu ska jag möta upp henne i stan :)
 
Ses, Kram! 

Övning ger färdighet

Gokväll!
Jag måste först få säga att jag är lite småstolt över middagsbilden... Det är nämligen jag som lagat den (med lite hjälp av mamma och recept). Det är köttbullar med fetaost och basilika serverat med en slags paella och fräsch sallad! Väldigt gott om jag får säga det själv! (Måste bara säga att mamma stod för den största delen av smaksättningen av bullarna) Jag har fått nåt behov att vilja laga/lära mig mat, tycker det är jättekul så med lite övning ska vi nog få fason på mig haha ;)

Efter middagen tog jag en PW och nu är jag här på bloggen :) Mamma ska visa mig en lägenhet (byggnaden) sen som vi förhoppningsvis får flytta till, hoppashoppashoppas verkligen på det!!!


Ni får ha en trevlig kväll kära läsare så hörs vi sen :)
Kram!


Hår resultatet!

Så här blev mitt hår efter slingningen, ser mycket mer naturligt ut och jag är super nöjd!

 


Slingor

God morgon!
Jag har precis ätit frukost och jag har sovmorgon idag så jag ska strax dra på mig slingmössan (babymössan haha) och mamma ska dra upp slingor. Har tänkt slinga i golden honey färg så vi får se hur det blir. Håller tummarna för ett bra resultat!


Serie-kväll

Min kväll har jag tillbringat i soffan framför vänner, two and a half men och big bang teory. Nu har jag lyckats ta datan från min lillabror så nu tänker jag äta kvällsmål till andra avenyn. Har ni haft en spännande kväll eller kommer det hända något? :)
 
Kram! 

Gardasil

God morgon!
Idag har jag sovmorgon och börjar inte förens 12:15, jag har ätit frukost och fixat mig. Ska nog snart handla lite med mamma innan lunch och skola :)
Jag ringde vårdcentralen idag (finally) och bokade tid för vaccination, andra gardasilsprutan. Usch tycket verkligen inte om sprutor och jag har faktiskt varit lite osäker på själva vaccinet. Jag har ju hört så mycket men jag försöker lita på sköterskorna om att det är bra att ta den. Sen känns det ju larvigt av mig att inte slutföra vaccinationen när jag ändå börjat. Aja det blir nog bra, fick tid efter skolan så det är bara att parvla sig dit och få andra sprutan överstökad.

Ni får ha en bra dag trots att det regnar, kram!

 


Tidningsnaglar

Tidningsnaglar är då Veckan tips den här veckan. Jag hittade tipset på Annica Englunds blogg och tänkte att det var värt att testa. Den vänstra handen blev bättre än den högra men jag brukar tappa tålamodet efter första handen så det kan ha varit därför hehe.
 
Så här gör du:
Klipp ut 10 st textbitar ur en tidning i lagom stor bitar. Lacka först naglarna med ett neutralt lack, t ex vitt, ljusgrått, beige, ljusrosa. Låt lacket torka ordentlingt innan du forsätter. Doppa naglarna en i taget i ett glas med vatten, tryck på en textbit och pressa med en blöt/fuktig pappersbit (som när man gör låtsas tattos), lyft bort textbiten efter ett tag och texten har lagt sig på naglarna. När du är färdig med alla naglar lacka naglarna med ett transparant lack så att lacket håller bättre. Sen är det färdigt!
 
Före
 
Efter
Texten syns inte så jättebra, tror att det syns mer på vitt eller ljusgrått lack. Jag använde ljusrosa.

Första joggningturen på 6 månader

Hejhej!
Jag känner mig rätt slut nu efter idrotten, joggade runt Trekanten(en konstgjord sjö i liljeholmen där min skola ligger) och pw:ade sista varvet. Det märks verkligen att jag inte sprungit på ett tag, flåset kom igång väldigt snabbt och hade en del mjölksyra i benen + att det är varmt ute och jag hade tjocktröja på mig! Skönt var det iaf och har även dagens träningspass avklarat. Nu är jag iaf på väg hem och ska äta mellis!

Kram!


Grötfrukost

God morgon! Sovigt gott?
Jag har ett tag nu varit sugen på att äta gröt till frukost och har velat testat havregrynsgröt med kakao så idag slog jag til och gjorde det, hade även kokosflingor och lite vaniljsocker i. Det var gott men går nog att göra ännu godare :)
Dagens frukost var då alltså havregrynsgröt med hallon och två mackor med fetaost som jag bredde ut och skinka och gurka.


22 månader sedan

För snart två år sedan var bilden till vänster tagen, flickan är Josses lillasyster och det var första gången jag höll henne, två dagar gammal och vi satt på BB. Bilden till höger är då från idag, lillskruttan har ju blivit så stor men det känns som att det var igår jag satt med henne i famnen första gången. Herre vad tiden går fort alltså!
 
 

Ibland behöver man komma bort lite

Hejhej!
Just nu sitter jag på pendeln på väg hem från bästis. Den här helgen har verkligen räddat mig, att få komma hemifrån och samtidigt se det fina jag har, utan mina vänner skulle jag verkligen inte orka.
Idag åkte vi som sagt till Ikea, efter snart 18 år var det första gången jag åt i ikea-restaurangen haha. Vi gick sen in på barnens hus och dem fynda en studsmatta. Efter det åkte vi till Märsta, handlade lite och köpte glass. Provade den en av de nya Magnum glassarna, choklad kan aldrig bli fel så den är alltså väldigt god :)

Haha Ica har ju en egen tidning med recept, det är så typiskt mig att ta en och typ dregla mig i genom hela tidningen. Jag blir så inspirerad av såna tidningar :) Det är rätt lustigt med tanke på allt men jag älskar ju egentligen mat.
Aja nu ska jag iaf kolla om det finns nåt att dregla åt i tidningen ;) Hörs sen!


Lördagsmys

Ikväll har det vart en mini myskväll med Alex och Josse. När vi kom hem till Josse igen fixade vi frukt och smälte choklad så när Alex kom kunde vi krypa ner i sängen med chokladfondue :)
Sen klippte Alex mig lite, hon klippte topparna och gjorde håret rakare. Jag får se hur det ser ut imorn när håret är helt torrt men det ser bra ut nu iaf :)


Barnvakter

Hallo!
Jag och Josse sitter just nu och väntar på t-banan! Vi har suttit barnvakt några timmar och är nu på väg hem till henne igen. Vi pysslade lite, busade och gjorde i ordning middag, chili con carne. Det var alltså inte så jobbigt hehe ;)
Imorn är det väl tänkt att vi ska åka till Ikea med Josses mamma, haha jag vet inte varför men jag älskar att gå på Ikea :)
Ni får iaf ha en mysig lördagkväll, kramkram!


Det blir bättre

God morgon!
Igår åkte jag som sagt till Josse, Alex och Jennifer kom också så det blev en mysig och behövlig tjejkväll!
Nu ligger vi i sängen efter en frukost på altanen. Lite kyligt är det ute så jag satt med filtar hehe men skönt att sitta ute iaf. Idag är det tänkt att jag ska följa med Josse till stan för att sitta barnvakt åt hennes kusiner :)

Kommer nog lägga upp ett inlägg lite senare, ha det bra så länge, kram!


Svacka

Igår sov jag, min mamma och syskon hemma hos min moster. Det blev en del strul hemma så mamma plockade upp mig på jobbet när jag slutade.
Just nu är jag nere i en svacka verkligen så det blir inte så jätte trevliga inlägg just nu men det visar väl också att allt i ens liv inte är bra och jag tänker inte låta min blogg byggas på lögner för att utåt sätt visa hur "bra" mitt liv är. För så är det verkligen inte.
Nu sitter jag iaf på pendeln på väg till min bästaste bästa vän Josse, kanske kan jag bli på lite bättre humör, om inte annat få någon att prata med och få lite distans från tillvaron.

Ta hand om er så länge, kram!


Keep moving forward

Mitt humör är inte på topp idag kan jag säga. Det känns fortfarande tungt och ångesten ligger fortfarande bak och trycker. Jag försöker intala mig själv att det lugnt och påminna mig själv om den kunskap jag har. Just nu sitter jag på t-banan, jag ska jobba från 10-20 idag. Ett långt pass men just nu känns det bra att jag får sysselsätta mig med något.

Ni får iaf ha en bra dag så hörs vi senare.
Kram till er!


No one said it would be easy, just that it will be worth it

Jag har sådana humörsvägnignar hela tiden, det kan verkligen gå från toppen till botten, bara så där. Ångesten är ju egentligen inget nytt för mig men jag är så trött på det nu, trött på att hela tiden behöva övervaka mig själv och mina känslor. Jag saknar det där spontana, som inte framkallar ångesten. Det normala beetendet.
Men det är väl just därför jag aldrig får sänka garden, istället måste jag slå tillbaka och fortsätta striden hur tuft det än är. Hur ont det än gör. Det är det ljusa i min tillvaro och det ljusa i min framtid, hoppet, som får mig att orka hålla garden uppe, att forsätta slå tillbaka. Jag tänker inte ge upp den här striden. 

Kyckling á la My

Haha ja jag vet att det kanske låter larvigt men jag är faktiskt stolt över denna lunch! Jag har stekt kycklingen själv. Det är inte det att jag aldrig stekt kyckling förut men jag kan inte minnans att jag någon gång har riktigt lyckats med det förut. Den har alltid blivit torr och smått bränd. Men inte den här gången! Fint gyllene blev den och väldigt saftig och god :) Jag kan ju passa på att tillägga att jag väldigt,väldigt sällan lagar mat och är därför inte så jättebra på det. Det är faktiskt pinsamt att snart fylla 18 och knappt kan laga mat, tur att det aldrig är försent att lära sig iaf :)
Till kycklingen åt jag  iaf keso, fräsch sallad och kallbulgur.
 

Those fine moments


Underbart!

Hur underbart är det inte att vakna upp till +22 C och klockan bara var sju på morgonen! Jag har morgonsol mot mitt fönster så vid åtta tiden var det +25 C! Nu i skuggan är det 19 och klockan är bara halv nio :) (klockan på termometern går fel hehe)
 
Idag är jag och mina syskon lediga så jag funderar på att dra med dem in till stan efter lunch, ta en sväng i Kungsan eller kanske gå ut på Djurgården :) Vi får se vad jag hittar på ;)
 
Njut av solen och värmen så hörs vi sen!
Kram! 
 

Oh sunny day!

Starbucks Seattle Latte är min nya favorit, svin god! 
Hallo!
Idag har det varit årets varmaste dag hittills, 21 C, det är inte illa! Jag har därför haft premiär för shorts, gick till och med på PW i shorts och armlös hoodie, hur varmt och skönt som helst ju! Man blir så glad av värme och vackert väder, allt blir så mycket lättare och bättre!
Nu har jag iaf precis ätit efter ca en timme på mina småsyskons skola, de hade öppet hus eller nåt liknande. Pappa och Victor stannde kvar (man skille egentligen stanna till 19) men jag och Matilda kände oss färdiga, dessutom var det rätt tråkigt för oss båda och så var vi hungriga hehe så vi gick hem. Fick också sluta ca 12.10 från skolan idag så den här dagen har helt enkelt varit väldigt bra!
Jag lade ju ut imorse att jag har en frågestund, än så länge har det inte kommit in några frågor. Var inte blyga, fråga vad som helst. Något du undrar om mig, funderar över, vill veta mer om osv. Fråga vad som helst som sagt! :)
 
Kram! 

Frågestund!

Ja Jag tänkte att jag skulle ha en liten frågestund idag så ni får fråga mig vad som helst, är det något ni undrar eller vill veta så är det bara att fråga på helt enkelt! :) 
 
Kram! 

Guld veckor!

HejHej!
Jag är nu på väg hem efter ett tvåtimmars pass på jobbet, var ju bara 2 timmar så det var skönt!
Något annat som är skönt är detta väder, varmt och soligt! Plus att dessa två veckor har jag riktigt sköna skolveckor, är ledig onsdag-fredag + helg och imorn har jag sovmorgon. Nästa vecka har jag fyra dagar som jag har sovmorgon och börjar alltså inte förens efter lunch. Och som grädde på moset så kommer det inte bli ett enda prov under denna period. Guld!
Älskar förresten att se hur vädret påverkar alla, så härligt att se barn och grannar ute på gården igen!

 


Solpuder

Jag tänke börja den här veckan med veckans tips, det var ett bra tag sen men jag ska bättra mig, lovar!
Veckans tips är då solpuder! Jag har själv börjat använda det nu efter att jag har solat lite eftersom det känns så dumt att kleta på foundation i ansiktet när det precis fått lite färg. Jag använder pudret längst ner till höger och tror jag fick det från en solotidning eller nåt. Jag bruakr inte tycka att smink från tidningar är speciellt bra men detta solpuder funkar jättebra! Solpudret framhäver solbrännan och det känns så naturligt. Jag använder endast solpuder och rouge på ansiktet nu + ögonbrynspenna och mascara :)
Rekommenderar alltså solpuder nu i vår och sommar! ♥ 
 
 

En bättre dag

Hallo!
Jämfört med igår har idag vart en bra dag, mitt humör går verkligen upp och ner hela tiden och det beror helt på vad som händer runt omkring mig. Idag har ändå hänt en hel del bra saker som fått mig på bra humör. Var ju med på mammas jobb på häktet där hon lagar mat ibland, jag baka kladdkaka, det har varit varmt idag så när jag tog en PW efter middagen blåste det lätta milda vindar, så skööönt! Det och lite annat har gjort min dag :)
Bilden sammanfattar denna dag lite grann :)


Lilla kock

Ja idag är jag som sagt med på mammas jobb så nu är jag ombytt och redo att hjälpa till med det jag kan. Jag har lånat kockkläder som är för stora hehe men det funkar ;)
Det påminner mig om när jag gick bageri, saknar det lite faktiskt.
Aja nu tänker jag gå och se om jag kan hjälpa till med nåt, är sugen på att baka kladdkaka så kanske jag slänger ihop en :)
Hörs sen, kram!


Tough times

Jag borde egentligen sova nu eftersom jag ska upp klockan 6 imorn bitti, ska med mamma till jobbet. Det är ett sätt för mig att komma bort lite även om det är för en liten stund. Det är en hel del grejer som snurrar i mitt huvud just nu och jag skulle verkligen behöva komma bort ett tag. Längtar så fruktansvärt tills vi åker och jag ser helst att jag inte kommer hem förens skolan börjar igen. Jag vill inte tro eller hoppas för mycket eftersom vad som helst kan hända känns det som, men planen verkar iaf så att jag stannar i Alanya och jobbar. Det kan nog vara bra för mig.
 
Jag är inte ett dugg trött men ska försöka sova eller nåt ändå.
 
Kram 

Sjuk?

Nu är jag på väg hem, Josse har börjat övningsköra så hon körde mig till tåget :) Hon är grymt duktig! Och det gör mig skit sugen på att börja köra också!
Något som är mindre trevligt är att jag tror att jag håller på att bli sjuk, förkyld åtminstone. Jag har ont i halsen och hostar lite, kan vara därför jag har känt mig så trött också dem senaste dagarna :/
Hoppas det blir bättre snart iaf, lägger nog upp ett inlägg ikväll också så vi hörs då :)


Saturday

Haha igår kväll efter jobbet åkte jag hem till Josse och jag skrev ett blogginlägg via mobilen, imorse när jag vaknar så har jag inte ens publicerat det. Var jag trött igår eller haha ;)
Vi har iaf ätit frukost, chillat framför tvn och håller på att fixar oss lite :) Vet inte riktigt vad som händer idag men nåt blir det väl, solen skiner ju så! :D

Ha en bra dag, kram!


Lunchen

Mamma och jag gjorde en mozzarella,tomat och basilka omelett till lunch som vi åt med sallad. Mums, älskar mozzarella!

Honungsmetoden...

God morgon!
Lite sovmorgon blev det iaf, vaknade tjugo i sju men gick inte upp förens tio över åtta eller nåt. Jag håller på att kolla runt efter hudvårdsprodukter. Blir galen på min dåliga hy, speciellt pannan. Den är full med pluppar/finnar och jag tycker det är jättejobbigt. Jag nämnde ju det förra veckan i ett inlägg och skrev ju om honungsmetoden... Nja vet inte riktigt om det funkade. Det blev kanske lite bättre men jag tröttnade på att behöva tänka på att ligga blixt stilla när jag sover, ingen hit för någon tror jag. Dessutom vaknade jag iaf varje morgon med håret klistrat i pannan. Jag har testat lite olika hudvårdsprodukter men det är ingen som verkligen har funkat trots att jag har frågat på apoteket. Testade basiron 10 % och den funka dock jättebra men den tog slut väldigt fort och så fort jag slutade med den ploppa blemmorna upp igen, tror den kostar 159 :- så det känns inte så värt att köpa en litet tub som tar slut så fort. Är det någon som har något bra tips kanske att dela med sig av? Uppskattar alla tips :)

Sängen...

Trött tjej här... Idag hade jag som sagt prov, vi fick göra det två och två så det gick nog bra. Slutade tidigare så det var ju skönt men när jag kom hem och det snart var dags för jobb blev jag så trött! Höll ju på att däcka på jobbet haha, nej men nästan! Slutade 20.00 och gick hem hungrig, trött och med huvudvärk...usch! Så nu vill jag bara gå och lägga mig, förhoppningsvis vaknar jag inte kl 6 imorgon bitti av ren vana och får sova ut lite. Är ju ledig, GULD!
Efterlängtad 
 
Sov gott, kram! 

Byxorna

Ni minns säkert byxorna jag köpte från http://emmaochamelia.blogg.se/bloppis/. Dem byxorna var ju för stora och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra med dem sen kom jag ju på att jag kan göra shorts av dem! Så här blev resultatet. 
Före
Efter

Prov

Godmorgon!
Sovigt gott? Det har jag iaf, var iof trött när jag vakna men sov gott gjorde jag iaf ;)
Idag väntar prov i farmakologi efter lunch och jag har inte pluggat! Glömde böckerna i skolan men som tur är har jag tid att plugga hela förmiddagen :)
Sen blir det jobb igen!

Puss på er så länge! ;)


Nytt

1. Långklänning Bikbok 199 :- // Solglasögon H&M 69:50 :- och bandeau topp Ginatricot 59:90 :-
 
Hej igen!
Efter PW och lunch åkte mamma, Matilda och jag till Farsta för att titta i lite butiker. Blev så glad när jag hittade den här klänningen, jag har verkligen letat som en galning efter en klänning som är snygg och sitter bra så jag blev så glad när den passade på mig. Det var ett sånt plagg jag bara skulle ha så fort jag fick syn på den :) Så jag fick med mig lite nytt hem. Solen sken ju och det var klarblå himmel så jag öppnade upp fönstrerna i köket igen och stekte lite.
Min moster, Carol, följde med oss hem från Farsta och åt middag med oss och så kom Johan och Anna över också. Super trevligt, det är så sällan jag träffar min storebror nu för tiden så det är alltid lika kul att träffa honom. Anna med för den delen ;)
 
Hoppas att ni haft en bra dag och kan sova gott, kram! 
 
Lite bilder från dagen, haha mat och jag ;)

1 Maj!

Det är 1 Maj och jag vaknar med solen i ögonen! Det borde ha reta mig men det kändes så skönt!
Igår var det ju Valborg och jag gjorde verkligen ingenting, gick för att se en brasa med syskonen och pappa men jag tröttnade ganska snabbt. Igår var jag inte på humör för att göra något, idag känns det lite bättre. Mamma är ledig (hon är väldigt sällan ledig), solen skiner som sagt och jag vill bara ta vara på dagen utan en massa måsten och grejer. Tänkte i alla fall ta en PW sen :)
Nu ska jag skölja av mig ansiktsmasken och klä på mig, ha en bra dag.
 
Kram!
 
Mamma bakade bullar igår :)
 
 

RSS 2.0