På väg :)

Hej igen!
Fick sluta 40 min tidigare idag för att det var så lugnt, tack för det! Nu är jag hur som helst på väg till min storebror o hans flickvän, tänkte sova där i natt så det ska bli mysigt :)
Kvällen kommer nog förövrigt bestå av en dusch, äta och ta det lugnt! :) Kram så länge :)

Ni får en liten bild på mig och en fin solbild jag tog på väg från jobbet :)


Sommartid!

HejHej!
Yes äntligen sommartid, det är nu man verkligen vet att vintern inte varar förevigt, som tur är! :)
Idag ska jag jobba hela dagen, börjar elva och slutar kl sju ikväll... kommer bli en lång dag känner jag men det är värt det! Måste ju spara fickpengar till turkietresan som jag ska göra med mina fina, bara 76 dagar kvar nu :D
 
 Förövrigt har jag precis ätit frukost, hehe ni kommer märka att jag inte är så varierande när det gäller min frukost men när jag väl har fastnat för nåt som är så gott kan jag inte byta! Just nu har jag cravings på muslin jag gjorde, så himla god och så enkel att göra, receptet ska jag komma ihåg att lägga ut sen :)
Nej nu ska jag börja göra mig i ordning, ha det bra så länge :) <3
 
Min frukost: Vaniljyoghurt och hemgjord musli, en macka med leverpastej och en med skinka och philadelphia och såklart chai-te :)

Bild på mig och syster från förra sommaren när vi var i Alanya med familjen, jag tänkte lägga upp lite bilder från den resan lite senare :)
Längtar så sjukt mycket!!!

Start!

HejHej!
Ja nu tänkte jag börja blogga, känner mig faktiskt väldigt taggad men vi får se hur det känns och om jag kommer fortsätta (hoppas ju på det hehe).
Jag har funderat en del på hur mitt första inlägg ska vara och inte förns jag klickar in på bloggen för att se hur den ser ut (Josse har hjälp mig med designen, jättefin!) och så ser jag att hon har skrivit väldens finaste inlägg.
Jag har verkligen världens bästa vän, går inte beskriva vad hon betyder för mig!
Tack för att du finns i mitt liv hjärtat, älskar dig! <3
 
Hehe nu blev det ett lite sidospår där men tänkte att jag skulle berätta lite om mig själv i alla fall så här i första inlägget :)
Jag är sjutton år gammal och bor söder om Stockholm tillsammans med min familj. Jag pluggar första året, vård och omsorgsprogramet, på Didaktus - ska egentligen gå andra året men fick gå om ett år för att jag böt program. På fritiden tycker jag om att vara med min familj och vänner plus att jag jobbar deltid på McDonalds.
 
Ja det var lite kort om mig och vill ni veta lite mer är det bara kika in på bloggen då jag kommer skriva lite allmänt om min vardag m.m ;)
 
Glad påsk på er! <3
 
 
 

Min bästa!

Du gör mitt liv så mycket ljusare, vet inte vad jag skulle gjort utan dig.
Älskar dig sjukt mycket <3 / J

RSS 2.0