Frågestund!


Yes! Jag har fått en önskan om en till frågestund och självklart kan vi ha det, det är bara roligt att få svara på era frågor :)
Dock önskades det en frågestund i videoform men eftersom jag gör allt med IPhonen och inte har någon dator kan just en sån frågestund bli lite knepig.
Men om det är någon som vet att det är möjligt att lägga upp videos via blogg-appen får ni gärna säga till :)

Fråga vad ni vill! 
Eller om ni vill tipsa om något som jag kan göra annorlunda med bloggen eller varför inte passa på att säga om det är något ni saknar att läsa om.
Passa på nu :)

Kommentarer
Postat av: Ida Johansson

Hur kommer det sig att du fått ätstörningar? Varit stor innan? Hur tycker du tillfrisknaden är?
Grym blogg annars, lycka till med allt!

2014-04-22 @ 16:32:25
Postat av: Anonym

Till Ida Johansson!
3st väldigt konstiga frågor måste jag säga( Hur kommer det sig att du fått ätstörningar? Varit stor innan? Hur tycker du tillfrisknaden är? ). Nu vet ju inte jag vart My tycker att gränsen går över vad hon vill berätta om sin sjukdom (som ofta inte viktmässigt sitter kvar hela livet men utan än psykisk sjuktdom som sitter i hela livet. som My antagligen själv vet att hon resten av sitt liv kommer att få kämpa mot i större eller mindre skala/perioder). Det finns anledningar till det mesta i livet som får saker att uppstå eller ske (sjukdom, resa, jobb, olyckor osv). det jag ville säga är att vissa saker behöver man inte veta anledningen till för att bara förstå eller kanske möjligen sätta sig in i personens problem/sjukdom.

2014-04-22 @ 17:31:11
Postat av: Anonym

Blir så glad när du svarar tillbaka samt gör en frågestund!:D
1. Blir du lätt svartsjuk om du ex ser din förra detta med en ny? och vänds de ofta mot tjejen eller honom?:)
2.Bästa tips på att komma över någon?
3. Vilka är dina bästa tips för någon som är extremt skoltrött? Orkar inte gå till skolan eller göra uppgifterna längre...
4. Du vet ju ganska mycket om Alanya och hur folket fungerar men brukar du än idag bli förvånad av vad vissa är kapabla till att göra eller "väntar" du dig det?
5.I ditt förra inlägg skrev du om hur killarna i Alanya "utnyttjar" turist tjejerna på olika vis, har det gjort att du avstår från att inleda något med någon och tänker "smartare" samt ser lättare vad de är ute efter eller är det fortfarande svårt att avgöra?
6.Topp 3 bästa restaurangerna i Alanya och vad åt du där?
7. Tycker du också att killarna i Alanya "paxar" tjejer, exempelvis om en har ögonen för dig och sen pratar du med en annan så blir han upprörd och arg på dig?
8. Vad är dina bästa tips för någon som ska stanna i Alanya en längre period? Vad tänkte du innan du åkte och hur blev det?:) lite småtips skulle vara kul
9. Har du några tatueringar? om ja vart och vad är det på dem och om inte, skulle du vilja ha någon)?
Kram och tack för en fin blogg:D

2014-04-22 @ 18:34:46
Postat av: Anonym

Vill även tillägga att det hade varit kul med mer bilder på bloggen, att ibland när du inte orkar skriva så kan du ladda upp lite fest och miljöbilder bland annat:)? eller typ roliga saker som du ser där borta?

2014-04-22 @ 19:41:10
Postat av: Anonym

skillnader mellan Sverige och Turkiet? (alltså kulturkrockar)
Jättebra blogg! Kram :)

2014-04-22 @ 20:58:00
Postat av: Anonym

har du kontakt med ditt ex som du var tillsammans med i somras?

2014-04-22 @ 21:23:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0