How scarey it might be...


How hard it might be, how painful it might feel after you just have to do what's necessary for your inner peace. For your chance to let go and move on.

How scarey it might be.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej My!

Jag har en jättekonstig fråga men jag har funderat på att åka till Alanya under en längre period och det enda som ger mig ångest är hur man ska packa? Det känns som att man tröttnar på sina kläder efter ca 2-3 veckor då allting har blivit använt sen att man dessutom har en max vikt man får packa, medan garderoben i Sverige kan man kombinera en massa och köpa nytt som även är modernt, kläderna i Alanya lockar inte direkt! Hur gör du? Tänker man verkligen på att "usch denna hade jag på festen förra veckan" eller försvinner dessa tankar:)? kram på dig!!

Svar: Haha inte alls en konstig fråga! Och ja man tröttnar, både jag och Carol har jätte problem att välja kläder då vi känner att allt faktiskt är använt och precis som du säger är inte alla kläder så lockande här nere men vet man vart man ska gå kan man fynda faktiskt :)
Det var ganska lätt för mig att packa men nu i efterhand saknar jag många av min kläder tyvärr och frågar mig själv "varför packade jag inte ner det eller det?" Men jag och Carol kom på ett ett "motto".
Grabbarna här nere bryr sig inte, de använder tex samma kläder precis som vi, inget konstigt bara att man själv känner att man tröttnat på vissa plagg.
Mitt tips är att packa precis till maxvikt, min väska vägde 18-19 och maxvikten var 20. Och när du väl är här försök matcha olika plagg med varandra så det iaf kan bli en ny stil. Jag har själv gått ut med samma kläder två kvällar i rad för att jag har haft brist på fantasi men ingen har brytt sig och tror inte heller att någon har tänkt på det. Turisterna är alltid nya och ingen märker egentligen om du har t ex samma linne på dig men kanske med ett annat par shorts.
Det sitter nog mest i huvudet :)

Vad kul förresten att du vill komma ner och stanna längre, kanske vi ses till och med :)
Kram!
My Bergstedt

2014-04-17 @ 23:37:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0